標題: 大家一個月賭幾大=0=? [打印本頁]

作者: 神怪    時間: 22/9/2011 03:48 AM     標題: 大家一個月賭幾大=0=?

本人一個月都係2千幾左右 計計埋埋

唔計賭波只計賭馬

計埋波既我E份人工都唔夠我賭-9-

今日都賭左800蚊囉

拖中隻膽2場跑第二

今日d馬都激到我嘔血咁制

頭場開始走寶,之後跑左2場寶(柏寶)= =何良贏馬

追完佢一隻.;中果隻唔追,唔中果d死追,告達理追常山鳳寶

又唔追雪山神駒 頭場上次追過龍船快 今次又唔追

贏錢變輸錢...好野@@:ccccc: :ccccc:
作者: 希比    時間: 22/9/2011 06:55 AM

平均一日賭120的話,一個月貼一千
作者: 細B    時間: 22/9/2011 08:52 AM

一個月計埋賭波....3000-4000到啦....

只係計個本金....當然有贏啦:yyy:
作者: ユюユ    時間: 22/9/2011 02:31 PM

當然5000以上:eee: :eee: :eee:
作者: 內閃    時間: 22/9/2011 02:32 PM

如果剩計賭馬, 一個賽馬日如果食白果的話...大約會輸五舊...
一個月平均跑八至九日....即係 3-5 k 啦....
但有時會因為其他野而賭大左或細左....
作者: 神怪    時間: 22/9/2011 06:15 PM

QUOTE:
原帖由 細B 於 22/9/2011 08:52 AM 發表
一個月計埋賭波....3000-4000到啦....

只係計個本金....當然有贏啦:yyy:

你有贏都幾好= =唉...我呢幾個月一次大錢都未贏過

唔知點解咁黑...琴日贏變輸

拎唔起個本出黎,拖多隻都話有機會唔洗餐餐食焦...

賭錢唔係話拎得起個本,我個人都係船頭驚鬼,船尾驚賊果d人黎

呢唔出呢個局...
作者: 細B    時間: 22/9/2011 06:55 PM

QUOTE:
原帖由 神怪 於 22/9/2011 06:15 PM 發表

你有贏都幾好= =唉...我呢幾個月一次大錢都未贏過

唔知點解咁黑...琴日贏變輸

拎唔起個本出黎,拖多隻都話有機會唔洗餐餐食焦...

賭錢唔係話拎得起個本,我個人都係船頭驚鬼,船尾驚賊果d人黎

呢 ...

重心出擊啦=.=....見黑左場咪等多兩場再買=口=".....
作者: 河馬仔    時間: 22/9/2011 09:09 PM

一日一千:loveliness: :loveliness:
作者: 跑道    時間: 22/9/2011 10:20 PM

如果丁哂$1000左右.
作者: 自由雨滇行    時間: 22/9/2011 10:24 PM

0元:wwww:
作者: 飛神    時間: 22/9/2011 10:24 PM

250為單位, 最多1000
作者: hkcmlawrence    時間: 22/9/2011 11:34 PM

其實當你一直輸時,口袋有多少就會買多少
不能按照之前的預算收手
那麼幾乎可以確定自己就是應該去戒了(起碼治療到可以預算下注)
否則,會影響自己的生活的.
作者: 神怪    時間: 23/9/2011 06:39 AM

QUOTE:
原帖由 hkcmlawrence 於 22/9/2011 11:34 PM 發表
其實當你一直輸時,口袋有多少就會買多少
不能按照之前的預算收手
那麼幾乎可以確定自己就是應該去戒了(起碼治療到可以預算下注)
否則,會影響自己的生活的.

就係覺得自己點戒都戒唔到=0=

我諗遲d都要打1834633 搵人協助:yyy:

到我成家立室果時真係都幾慘...

自己又唔識買,驚鬼驚賊...呢樣野又害死好多人...

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0