標題: (分析心水系列) 浪琴表馬會盃 [打印本頁]

作者: Kurofune    時間: 17/11/2012 08:58 PM     標題: (分析心水系列) 浪琴表馬會盃

已經過舵主授權
呢場戲碼就強烈la 加州萬里對5隻大摩
仲有不明物體 金秋,紅山茶

5知大家點睇呢場馬呢 分析下自己呢場ge心水
作者: EternitY    時間: 17/11/2012 09:03 PM

approved
作者: Kurofune    時間: 17/11/2012 09:26 PM

並非每次都會出 會在大賽日或有軍勢的賽事推出

作者: Kurofune    時間: 17/11/2012 10:44 PM

推推
作者: poiuy    時間: 18/11/2012 11:38 AM

1::r127 ST1600 後上很悠閒追近當熱身吧,,今增二千有級數但仍步速不利,,以其跑法有機會被偷
3::r127 ST1600 沒什麼追勢,,績很麻麻,,今增二千尚算沒明顯疑點,,唯季內績差做膽有點危
4::r091 ST1800 步速不利下直路塞一塞仍彈離贏輕鬆,,今初跑此程兼外檔都被迫留後吧,,有可能克服但賽前計唔穩陣
6::退出

2::r091 ST1800步速偏慢中段慢慢上前但直路完全被拋離,,r127更全程後列,,今季頗no form,,被預步速有利仍難要
5::r127居好位下沒太大威脅,,季內績平平,,今跑回二千並無明顯疑點,,上季同程受 1 讓5檔下贏1/4,,今受讓5磅7檔,,跑得返有機偷,,但唔穩陣
7::上季打比慳哂贏再出int跑到差d報失,,r127雖走全程三疊但走勢亦不大
8::r127 居中貼欄僅三甲,,輕磅下都偷唔到今場一眾熱門,,今增程初跑兼平磅更難跑
9::轉倉後今季跑過一場輸遠
10::上季已完全輸到no form,,十月頭斷過課
11::r091 ST1800 居中間二疊墮至中後,,轉彎走三疊直路走外疊後上追入三甲,,績十分不差,,今雖初跑此程但步速預慢兼有好位,,賽前再試大閘
12::r091,,r139皆居中間位置只略追前未算很有威脅,,尤r139只跑C2矣今跑回Group更難跑
13::r139 ST1800 C2 6檔竟可切入貼欄走慳哂入Q,,今增程兼完全唔同級數,,11檔大抵沒形勢了吧?

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0