標題: Poor 佢個 Guy....80分以上馬幾時先有得跑 2000 米..?? [打印本頁]

作者: 內閃    時間: 24/1/2014 01:35 PM     標題: Poor 佢個 Guy....80分以上馬幾時先有得跑 2000 米..??

好耐無係呢度傾馬, 其實今季都賭少左...
如題, 我真係忍左好多季, 係度想睇睇其他會員有咩睇法...
作者: bondli    時間: 24/1/2014 01:43 PM

QUOTE:
原帖由 <i>內閃</i> 於 24/1/2014 01:35 PM 發表<br />
好耐無係呢度傾馬, 其實今季都賭少左...<br />
如題, 我真係忍左好多季, 係度想睇睇其他會員有咩睇法...

<br />

Not just class 2 2000M, also class 3 2000M
Only 1 shatin 2000M in 23/2, and the last 1800M+ on turf was 1/1
作者: 冼馬田    時間: 24/1/2014 01:53 PM

有呀,香港盃,香港瓶,馬會盃囉
作者: 自由雨滇行    時間: 24/1/2014 02:06 PM

皇太后盃
作者: 雄心威龍    時間: 24/1/2014 02:08 PM

宜家基本上都係中短途賽事...
作者: yuricylau    時間: 24/1/2014 02:15 PM

唔駛編得多...一個月一場1800...個半月一場1800以上...已心滿意足
作者: 順其自然    時間: 24/1/2014 02:17 PM

大勢所趨.........左好多年  
作者: 冼馬田    時間: 24/1/2014 02:46 PM

其實係冇長途馬所以冇賽程,定係冇賽程所以冇長途馬?我睇唔透
作者: CJ.    時間: 24/1/2014 03:22 PM     標題: 回復 #8 冼馬田 的帖子

vicious cycle
作者: 內閃    時間: 24/1/2014 04:21 PM

咁又點解四五班又有賽程呢...??
我就覺得主要係無賽程先攪成咁...
作者: 內閃    時間: 24/1/2014 04:35 PM

廿年前的一二班 2200 米
http://www.youtube.com/watch?v=kcK7RC6TUeM
作者: S.WEEK    時間: 24/1/2014 04:49 PM

根本一路無變,齋跑短途同一哩

唔係因為有世界巡迴錦標賽,要與世界接軌

香港杯都唔會跑 2000 , 繼續是 1800

而香港一哩(前身香港國際碗) 又唔係由 1400 變上跑 1600

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0