標題: 有馬紀念 [打印本頁]

作者: 戶田惠梨香    時間: 19/12/2014 03:47 AM     標題: 有馬紀念

想去睇,要幾點左右去會易有位?同有咩要注意?

同埋應該點去?

投注過程又係點?
作者: 細B    時間: 19/12/2014 12:02 PM

要幾點左右去會易有位?同有咩要注意?  愈早愈好 , 唔知

同埋應該點去?    唔知

投注過程又係點?   同香港差不多
作者: 君子    時間: 19/12/2014 12:13 PM

QUOTE:
原帖由 <i>細B</i> 於 19/12/2014 12:02 發表<br />
要幾點左右去會易有位?同有咩要注意?  愈早愈好 , 唔知<br />
<br />
同埋應該點去?    唔知<br />
<br />
投注過程又係點?   同香港差不多

<br />

作者: tin7tin7    時間: 19/12/2014 12:33 PM

玩野
作者: 活力先生    時間: 19/12/2014 12:40 PM

最好住新宿和接近新宿的地方,因為在任何近東京的地方去東京和中山兩個馬場都要45分鐘至1小時,但是是最方便。

在新宿坐JR,去船橋法典站(該站等同中山競馬場站),行2分鐘就到。

我上次去睇日本盃,就是住在新宿附近(該JR站坐車去新宿只需10分鐘)。

記得留意每一條鐵路線是不是由不同公司經營,如果是不同公司營運,就要分開買飛

去到馬場,唔洗特登太早去馬場,訓夠先去,因為唔會落閘,入場費每位200YEN

仲有,如果28號去睇有馬記念,提議29號晚上去睇埋東京大賞典,因為大井和中山其實係好近。

作者: sw    時間: 19/12/2014 02:30 PM

好大機會爆棚冇得現場買飛 睇睇..
作者: 活力先生    時間: 19/12/2014 03:00 PM

其實係唔會買飛,但你10:00入場就安全一些
作者: 戶田惠梨香    時間: 20/12/2014 04:13 AM

一個係羽田個頭一個係千葉啵甘都近=_=?

千葉唔係應該住東京個面近過新宿咩
作者: 小野伸二    時間: 20/12/2014 10:55 AM

投注過程唔駛人教啦,你識賭就一定會即場學得識

我就係個好例子
作者: 戶田惠梨香    時間: 21/12/2014 10:14 AM     標題: 回復 #9 小野伸二 的帖子

我都5賭既

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0