標題: (河馬仔專欄)2月22日「$2200賽馬心水」(日本語あり) [打印本頁]

作者: 河馬仔    時間: 18/2/2015 11:16 PM     標題: (河馬仔專欄)2月22日「$2200賽馬心水」(日本語あり)

祝各位今年馬運亨通,今年會以$100000為本錢,每次提供為$500-$3000,希望有好成績啦。

これから、<馬場楽子の香港競馬予想>は始めます、馬場楽子の競馬予想の簡易バージョン予想を文章に載せます。毎回$500から$3000まで、どうぞよろしくお願い致します。

累積賺蝕 : + $30310

(以下分析只是河馬仔個人觀點,注數只是河馬仔自己會買的,僅屬參考而已,賽馬沒有必勝,仲要成日輸錢添!絕不可以孤注一擲或投注過度。)

第1場 第四班 1200米

『沙角威龍』雖然一定係一隻中長距離較有能力之馬匹,以往來港後久無表現,但上場在走勢上明顯有所不同,當然可以講該場末段頗慢,勝出之馬匹皆後追取勝,但此駒在內欄基本上未跑過,實際走勢已見,而大家要記得此駒在上仗時因傷早缺課半個月左右,在谷草如此急彎下能跟上馬群已算走得不俗。今次復課後晨操漸見收身上力情況大為改善,明顯精神不少,再加上今仗對手充斥一堆同樣古靈精怪之新馬而舊馬又欠霸氣,今仗望變身先。

『真飛心水馬』(TOTAL $2200)

第1場
獨贏($700)
13. 『沙角威龍』 : $700
位置($1500)
13. 『沙角威龍』 : $1500

<馬場楽子の香港競馬予想>

損益通算: = + $30310

総購入金額 : $2200

単勝 (購入金額 $700)
1R
13. 『沙角威龍』 サムウィンドラゴン Sum Win Dragon  : $700

複勝 (購入金額 $1500)
1R
13. 『沙角威龍』 サムウィンドラゴン Sum Win Dragon : $1500

作者: 布宜學    時間: 19/2/2015 03:42 AM

我都覺得上次有改善,但佢一日唔增程我都係唔考慮住,希望我睇錯啦
作者: 河馬仔    時間: 19/2/2015 06:25 PM

QUOTE:
原帖由 布宜學 於 19/2/2015 03:42 AM 發表
我都覺得上次有改善,但佢一日唔增程我都係唔考慮住,希望我睇錯啦

唔知達爺會唔會頭威頭勢............
作者: 河馬仔    時間: 20/2/2015 12:12 PM

(河馬仔專欄)「2月22日馬場樂子賽馬NOTE」真金白銀投注紀錄
<馬場楽子の香港競馬予想>2月22日馬券の購入記録
(TOTAL : $2200)

作者: 河馬仔    時間: 21/2/2015 03:32 PM

2月21日<河馬仔賽馬專欄>之心水結果由看板娘馬場樂子報導
(跑第六...第二至第六真係接近到半個馬位。)

2月21日<馬場楽子の香港競馬予想>の結果発表
(あと少しだ!!!)

是日賺蝕 : 今日の損益:- $2200

累積賺蝕 : 損益通算:- $2200 + $30310 = + $28110

作者: 雄心威龍    時間: 21/2/2015 03:36 PM

已經有走勢
下次要睇住
作者: 河馬仔    時間: 21/2/2015 03:52 PM

QUOTE:
原帖由 雄心威龍 於 21/2/2015 03:36 PM 發表
已經有走勢
下次要睇住

今次自己貪心...........其實等佢跑1650最好
作者: 雄心威龍    時間: 21/2/2015 03:54 PM

QUOTE:
原帖由 河馬仔 於 21/2/2015 03:52 PM 發表

今次自己貪心...........其實等佢跑1650最好

話唔定好似其樂無窮咁變身
隻馬其實型格好靚,有前景的
作者: 河馬仔    時間: 21/2/2015 04:00 PM

QUOTE:
原帖由 雄心威龍 於 21/2/2015 03:54 PM 發表

話唔定好似其樂無窮咁變身
隻馬其實型格好靚,有前景的

個血統其實唔差........

達爺入d貨唔太差
作者: 布宜學    時間: 22/2/2015 12:48 AM

今次走晒光,增程冇99倍的了
作者: 河馬仔    時間: 22/2/2015 02:45 PM

QUOTE:
原帖由 布宜學 於 22/2/2015 12:48 AM 發表
今次走晒光,增程冇99倍的了

下次等佢谷草1200輸多場先...

達爺可能咁諗...又洗一場...

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0