標題: 招聘:泥地王比賽成績統計員 [打印本頁]

作者: 阿源    時間: 29/8/2015 10:18 PM     標題: 招聘:泥地王比賽成績統計員

招聘兼職一名,
工作:負責登記2015年10月1日-12月31日26場泥地賽的前三名及其馬主 和總排行(積分制: 冠12分亞6分 季4分)
人工TTL: 70M. ( 此非長工,若接下此工作,仍可接任其他兼差.)

不具版主身分的馬主都可以申請,先報先得.

作者: 駿先鋒    時間: 30/8/2015 12:22 AM

ME
作者: 阿源    時間: 30/8/2015 01:16 AM

QUOTE:
原帖由 駿先鋒 於 30/8/2015 12:22 AM 發表
ME

先多謝你願意幫手
不過你目前係貼士比賽版主,所以正如#1提出,希望俾無長工既朋友優先.
如果8月30日23:59前無其他人申請,咁此工作將交由你負責
作者: 駿先鋒    時間: 30/8/2015 01:20 AM

QUOTE:
原帖由 阿源 於 30/8/2015 01:16 發表

先多謝你願意幫手
不過你目前係貼士比賽版主,所以正如#1提出,希望俾無長工既朋友優先.
如果8月30日23:59前無其他人申請,咁此工作將交由你負責

招聘兼職一名,
工作:負責登記2015年10月1日-12月31日26場泥地賽的前三名及其馬主 和總排行(積分制: 冠12分亞6分 季4分)
人工TTL: 70M. ( 此非長工,若接下此工作,仍可接任其他兼差.)

不具版主身分的馬主都可以申請,先報先得.

邊句有寫? 我剩係見到可以兼差

既然咁樣搬龍門, 咁我唔做lu, 當我冇講過

請另聘高明
作者: 阿源    時間: 30/8/2015 01:27 AM

QUOTE:
原帖由 駿先鋒 於 30/8/2015 01:20 AM 發表

招聘兼職一名,

不具版主身分 ...

可能大家理解上有出入,但係我真係無搬龍門,
因為貼士比賽版主係長工,唔係兼差.(我的原意只係希望無長工的人優先)
若我詞不達意,請見諒,仍希望你繼續願意幫忙
作者: 阿源    時間: 30/8/2015 09:56 PM

若無人申請此職位,則比賽取消
作者: tin7tin7    時間: 30/8/2015 10:10 PM

我做
作者: 阿源    時間: 30/8/2015 10:12 PM

QUOTE:
原帖由 tin7tin7 於 30/8/2015 10:10 PM 發表
我做

成交
作者: tin7tin7    時間: 30/8/2015 10:23 PM

Sample
場次

Race 1第五班 - 1200米  - (40-15)
名次馬號馬名年齡馬主積分
18歡喜5阿源12
25勁猴王5tin7tin76
310叻先生7EternitY4
總排行榜

名次參賽者總積分
1阿源10012
2tin7tin70106
3EternitY0014
作者: 雄心威龍    時間: 30/8/2015 10:29 PM

作者: 阿源    時間: 30/8/2015 10:32 PM

QUOTE:
原帖由 tin7tin7 於 30/8/2015 10:23 PM 發表
Sample                                                                 
場次

Race 1第五班 - 1200米  - (40-15)  名次馬號馬名年齡馬主積分  18歡喜5阿源12  25勁猴王5tin7tin76  310叻先生7 ...

COPY賽事結果係最方便既方法,本來我都諗唔到

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0