標題: 12月11日 賽事論戰-第9場 [打印本頁]

作者: 馬俠    時間: 9/12/2019 07:08 PM     標題: 12月11日 賽事論戰-第9場

[iframe]https://racing.hkjc.com/racing/Info/meeting/RaceCard/chinese/Local/20191211/HV/9[/iframe]
作者: poiuy    時間: 10/12/2019 09:17 AM

第九場,估計步速中等

1 凱旋來:二班唔太夠跑降班即用潘頓檔位亦唔差,但計段速唔太及同場對手
2 場場精綵:初出馬大閘麻麻地
3 天地人:上場1檔慢放末段明顯比會長之星迫近,再加幾多兼10檔有機會贏唔到
4 劍斷浪:天地人難跑呢隻仲難跑
5 明駿之星:上場可以大後上贏,可前可後仲有3檔好跑
6 利害了:R174快跟元朗之星唔少野,縮程轉谷草有權殺哂
7 會長之星:上場7檔走蝕位前場6檔仍攝位,今次1檔應該走唔到蝕位呱
8 翡翠精選:初出馬大閘麻麻地
9 雪戰神駒:次次抽外檔今次終於抽中檔,尤其兩場走勢都好過會長之星
10 紅星:上場只輸兩匹沙田對手,再抽內檔跑返自己仍有權一爭
11 上海大師:兩場對過哂同場對手都輸應該跑唔返
12 電子大師:上場完全返都唔返紅星仲要垃圾騎師

博 雪戰神駒
作者: tin7tin7    時間: 10/12/2019 09:23 AM

作者: 慧星劍    時間: 10/12/2019 10:21 AM

作者: taxi2003    時間: 11/12/2019 10:54 PM

希蛇放生
作者: 駿先鋒    時間: 11/12/2019 10:56 PM

天地人一出閘就捉
作者: 富源    時間: 11/12/2019 11:01 PM

翡翠精選

落班頂磅即贏,霍老幾耐未試過成功

恭喜個水南非馬終於搞掂第一隻
作者: snowsman    時間: 11/12/2019 11:23 PM     標題: 回復 #7 富源 的帖子

凱旋來嚴格嚟講唔算係果水(佢係季尾同yoyo king差唔多時間嚟),不過真係估唔到呢2隻2歲馬(買入時)嚟到表現仲好過17年尾果水3歲馬
總算贏到

翡翠精選算嚟得快
之後應該可以好快到位
作者: 富源    時間: 11/12/2019 11:46 PM

QUOTE:
原帖由 <i>snowsman</i> 於 11/12/2019 11:23 PM 發表<br />
凱旋來嚴格嚟講唔算係果水(佢係季尾同yoyo king差唔多時間嚟),不過真係估唔到呢2隻2歲馬(買入時)嚟到表現仲好過17年尾果水3歲馬<br />
總算贏到<br />
<br />
翡翠精選算嚟得快<br />
之後應該可以好快到位

<br />
仲有樣估唔到係霍快過苗

我估下隻到又係熊
作者: 西人堅    時間: 12/12/2019 12:12 AM     標題: 回復 #6 駿先鋒 的帖子

下次 這一回 月黑風高石屎地勒熱豬 應該係佢了

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0