標題: 12月21日 賽事論戰-第1場 [打印本頁]

作者: 馬俠    時間: 19/12/2019 07:58 PM     標題: 12月21日 賽事論戰-第1場

[iframe]https://racing.hkjc.com/racing/Info/meeting/RaceCard/chinese/Local/20191221/ST/1[/iframe]
作者: 大關刀    時間: 19/12/2019 08:04 PM

乘勝追擊如果未退,對住呢堆蛋散應該輕鬆掃晒
作者: JerryMa1989    時間: 19/12/2019 08:58 PM     標題: 回復 #2 大關刀 的帖子

睇下用邊個,仲用陳嘉熙都好難
作者: poiuy    時間: 20/12/2019 08:54 AM

1 生生勝勝::五班明顯有級數,但今次初跑千六又負重磅難度唔少,睇下有冇馬偷到個W
2 凱旋戰士::垃圾
3 帝豪寶駒::季內跑得最好似乎係同路程,用潘頓係希望博到開齋為止
4 齊齊上::垃圾
5 利之喜::前一場千八B1快放同帝豪寶駒其實差唔多的
6 玩斗財星::垃圾
7 萬里威揚::上場千四其實跑得唔差,一星期再出唯一贏馬路程,但次次大後上都係得個追字
8 勇晉大師::呢匹同樣跑千四兩場都唔差,上場慢閘走大蝕位可以同生生勝勝一齊追,上季千六大敗一場有墮馬意外可不理,蘇偉賢兩匹都似
9 領闖者::仲沉緊
10 劍追聲::垃圾

試試勇晉大師
作者: 駿先鋒    時間: 20/12/2019 03:35 PM

QUOTE:
原帖由 poiuy 於 20/12/2019 08:54 發表
1 生生勝勝::五班明顯有級數,但今次初跑千六又負重磅難度唔少,睇下有冇馬偷到個W
2 凱旋戰士::垃圾
3 帝豪寶駒::季內跑得最好似乎係同路程,用潘頓係希望博到開齋為止
4 齊齊上::垃圾
5 利之喜::前一場千八B ...

好多垃圾
作者: leongsing123    時間: 21/12/2019 02:19 AM

勇晉大師
作者: 大關刀    時間: 21/12/2019 12:19 PM

幾隻垃圾
作者: 駿先鋒    時間: 21/12/2019 12:22 PM

Liverbird star贏
聽日日本都有隻Liverbird, 會點呢?
作者: yuricylau    時間: 21/12/2019 12:37 PM     標題: 回復 #8 駿先鋒 的帖子

今晚仲有利物浦
作者: 2709730    時間: 21/12/2019 12:50 PM     標題: 回復 #7 大關刀 的帖子

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0