標題: 1月15日 賽事論戰-第3場 [打印本頁]

作者: 馬俠    時間: 13/1/2020 07:24 PM     標題: 1月15日 賽事論戰-第3場

[iframe]https://racing.hkjc.com/racing/Info/meeting/Racecard/Chinese/Local/20200115/HV/3[/iframe]
作者: 春田花花幼稚園    時間: 14/1/2020 10:20 AM

對上一隻紅鬃烈馬已經係接近四十年前
作者: poiuy    時間: 14/1/2020 04:40 PM

第三場估中等

1 公証揚鳴 近期無 form
2 無價寶 上場走勢差到不明, 大閘走勢亦差
3 清福 上場已6檔攝位都追唔到今9檔更難攝
4 如真如假 明顯負重磅差少少今縮程但 希威森 兼8檔要鬥快唔睇好
5 紅鬃烈馬 大閘唔差出賽跑返同程內檔, 熱合理
6 南區寶 上場初出一步都冇
7 阿凡達 近期個 form 麻麻.
8 神期大帝 上場4檔貼欄跑都唔近今1檔幫唔到幾多
9 奇妙日 上場4檔居中間位追唔到, 今12檔好大機會要留更後追唔到
10 爪皇轟天 r199 3檔貼到欄放贏, 上場升班11檔要轉彎才貼到欄放唔到, 今次2檔又好跑返好多
11 超額認購 r221 11檔大後上可追近 閃電精靈, 萬眾之力 唔差, 上場轉 ST1200 快閘搶放唔夠氣, 今次估守中間位好跑
12 開心好友 r098 11檔攝到中間位三甲, 近兩場跑盡哂, 今次又11檔同樣博攝得到先有機會

超額認購
作者: 駿先鋒    時間: 15/1/2020 06:02 PM

航谷草初出大熱
作者: ayaya9992003    時間: 15/1/2020 07:29 PM

依系馬主好耐冇養馬

唔知今次依隻脾氣大唔大
作者: ayaya9992003    時間: 15/1/2020 07:45 PM

搏下公証揚鳴
作者: 駿先鋒    時間: 15/1/2020 07:49 PM

QUOTE:
原帖由 駿先鋒 於 15/1/2020 18:02 發表
航谷草初出大熱

航真係唔會令人失望

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0