標題: 好利威力爭七連捷 [打印本頁]

作者: +超級無敵+    時間: 23/10/2006 11:51 AM     標題: 好利威力爭七連捷

好利威將於10月29日報跑卓越理財碗呢場三級賽

且看能否再七連捷?
作者: 阿仙奴    時間: 23/10/2006 01:06 PM

呢場d馬都應該幾勁掛:ddd:
作者: 君子    時間: 23/10/2006 01:10 PM

我估贏吾到 :fff:
作者: 木奇異    時間: 23/10/2006 02:14 PM

嘩...113磅...達少超2磅都未必做到wor :fff:

不過唔理佢做唔做到磅, 好利威應該贏唔到

1, 對手精英班水準, 好利威以前贏果堆最叻只有永利好
2, 蔡生d馬未熱身好蝕底, 而且同場大部分馬都熱過身
3, 好利威跑到1200太短, 而且好多路程專家, 有新鮮感都未必得
4, 根據以往資料, 最大進步馬下季再出, 冇邊隻有野好睇 :fff:
5, 唔理韋達做唔做到磅, 如果佢跑級際賽, 又要打夠半折 :fff:

作者: 奧運精神    時間: 23/10/2006 10:54 PM

要贏問過永利好先啦@@"!!!:loveliness: :loveliness: :loveliness:
作者: raulwong1    時間: 23/10/2006 11:31 PM

QUOTE:
原帖由 木奇異 於 23/10/2006 02:14 PM 發表
嘩...113磅...達少超2磅都未必做到wor :fff:

不過唔理佢做唔做到磅, 好利威應該贏唔到

1, 對手精英班水準, 好利威以前贏果堆最叻只有永利好
2, 蔡生d馬未熱身好蝕底, 而且同場大部分馬都熱過身
3, 好利 ...

神仙不嬲練新鮮感都唔錯的,以好利威既實力,佢要贏呢場難度只係普通,隻隻馬王o係做馬王次前咪又係贏一d一,二班既對手,你次次都咁講咪姐係冇馬王- -"我記得你有好幾次話過好利威贏唔到的了....結果佢咪又係6捷- -"精英班又點呀?咪又係有讓磅,d對手之前都有d比好利威擊敗過啦,仲要係新力升,永利好個d,我覺得你好似已經知道好利威既實力見曬底咁喎~唉..唔知點解你好似幾針對好利威咁...好似唔期望一隻一哩版的精英大師誕生咁....好利威真係要贏呢場既話,就算133磅都贏,因為佢好勁~
(唔好意思,我講野係直接左小小,希望大家原諒)
作者: S.WEEK    時間: 23/10/2006 11:34 PM

期待「好利威」有傑出表現.......... :fff:
作者: iceson    時間: 23/10/2006 11:38 PM

QUOTE:
原帖由 S.WEEK 於 23/10/2006 11:34 PM 發表
期待「好利威」有傑出表現.......... :fff:

有第3算佢叻
作者: 月亮之子    時間: 23/10/2006 11:38 PM

紙醉金迷win
作者: 列高力    時間: 23/10/2006 11:39 PM

QUOTE:
原帖由 月亮之子 於 23/10/2006 11:38 PM 發表
紙醉金迷win

輸得啦
縮程 :fff:
作者: 愛倫    時間: 23/10/2006 11:43 PM

快而勁爆冷:ooo: :ooo:
作者: iceson    時間: 23/10/2006 11:44 PM

QUOTE:
原帖由 月亮之子 於 23/10/2006 11:38 PM 發表
紙醉金迷win

杜利來一定騎唔到了..
作者: 愛倫    時間: 23/10/2006 11:45 PM

QUOTE:
原帖由 iceson 於 23/10/2006 11:44 PM 發表

杜利來一定騎唔到了..

入錯行估都估唔到:ooo: :ooo:
作者: iceson    時間: 23/10/2006 11:47 PM

QUOTE:
原帖由 愛倫 於 23/10/2006 11:45 PM 發表

入錯行估都估唔到:ooo: :ooo:

佢諗唔到爪皇零雨報呢場?:aaa:
作者: 西人堅    時間: 23/10/2006 11:47 PM

QUOTE:
原帖由 列高力 於 23/10/2006 11:39 PM 發表

輸得啦
縮程 :fff:

好難講 wor le 鋪:fff:

整個王志偉, 106磅 b+2......:ppp:
作者: 君子    時間: 24/10/2006 12:03 AM

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 23/10/2006 23:47 發表

好難講 wor le 鋪:fff:

整個王志偉, 106磅 b+2......:ppp:

仲好啦

咁輕磅 :fff:
作者: 2709730    時間: 24/10/2006 12:28 AM

永利好贏面壓一:lll:
作者: 吉兆    時間: 24/10/2006 12:33 AM

一隻凌雨就攪震震...整死唔少街坊..依招絕..
作者: iceson    時間: 24/10/2006 12:37 AM

QUOTE:
原帖由 吉兆 於 24/10/2006 12:33 AM 發表
一隻凌雨就攪震震...整死唔少街坊..依招絕..

隻馬一出就負133磅跑, 好傷下:hhh:
作者: 小野伸二    時間: 24/10/2006 12:38 AM

QUOTE:
原帖由 iceson 於 24/10/2006 12:37 AM 發表

搵徒弟減10磅出戰:fff:
作者: 吉兆    時間: 24/10/2006 12:38 AM

QUOTE:
原帖由 iceson 於 24/10/2006 12:37 AM 發表

要多熱身嘛...時時既手法多數係咁..一兩場谷起狀態..佢唔理得咁多....今場好好醜醜跑下試下佢仲有幾多...

等陣佢自己用個徐君禮仲抵死:eee:
作者: iceson    時間: 24/10/2006 12:44 AM

QUOTE:
原帖由 小野伸二 於 24/10/2006 12:38 AM 發表

搵徒弟減10磅出戰:fff:

到時咪變牛精福星:ooo: :hhh:
作者: 小野伸二    時間: 24/10/2006 12:45 AM

QUOTE:
原帖由 iceson 於 24/10/2006 12:44 AM 發表

到時咪變牛精福星:ooo: :hhh:

睇下老霍既造化:ggg:
作者: 李澤楷    時間: 24/10/2006 12:45 AM

呢場有好多隻馬咩飛
凌雨應該有幾十倍
作者: iceson    時間: 24/10/2006 12:46 AM

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 24/10/2006 12:45 AM 發表
呢場有好多隻馬咩飛
凌雨應該有幾十倍

廿倍都有啦.. 完全唔睇好.. 又重磅, 路又短, 健康又有問題
作者: +超級無敵+    時間: 24/10/2006 12:54 AM

QUOTE:
原帖由 iceson 於 24/10/2006 12:46 AM 發表

廿倍都有啦.. 完全唔睇好.. 又重磅, 路又短, 健康又有問題

我記得當年電子麒麟轉馬房初出跑樂聲盃千二米

當時又係倨個馬迷一面倒唔睇好

結果電子麒麟就咁輕勝而回

因住呢隻都係咁

自己覺得呢類馬有賠率拖返注或者買win

都係唔會蝕底既

作者: 大黃蜂    時間: 24/10/2006 01:08 AM

QUOTE:
原帖由 +超級無敵+ 於 24/10/2006 12:54 AM 發表

我記得當年電子麒麟轉馬房初出跑樂聲盃千二米

當時又係倨個馬迷一面倒唔睇好

結果電子麒麟就咁輕勝而回

因住呢隻都係咁

自己覺得呢類馬有賠率拖返注或者買win

都係唔會蝕底既

唔同la,
電子麒麟係1200 -1600 馬,
同埋o個場佢操足兼好火ga wor...
凌雨o個d virus 同佢腳有事又係兩回事:loveliness:
作者: +超級無敵+    時間: 24/10/2006 01:11 AM

唔係我既意思係買好利威無蝕底

凌雨我自己就睇都唔會睇架啦:fff:

係我衰.......睇左一地d野

唔記得佢地成日離題tim

攪到兄台誤會左

sorry sorry

作者: 帶來吉利    時間: 24/10/2006 01:15 AM

好多隻115磅下
凌雨e次真係笑死你地班馬主:eee:
一心沙沙日出 點知傷一傷出e場
搞到全場馬  要蝕磅

真係唔知用咩騎師:hhh:
作者: wksstephen    時間: 24/10/2006 01:50 AM

QUOTE:
原帖由 帶來吉利 於 24/10/2006 01:15 AM 發表
好多隻115磅下
凌雨e次真係笑死你地班馬主:eee:
一心沙沙日出 點知傷一傷出e場
搞到全場馬  要蝕磅

真係唔知用咩騎師:hhh:

係囉~~
迫人用牌仔跑~~

跟住操到條鯪魚火噴噴~~
一野殺晒佢~~
作者: 大黃蜂    時間: 24/10/2006 02:14 AM

QUOTE:
原帖由 +超級無敵+ 於 24/10/2006 01:11 AM 發表
唔係我既意思係買好利威無蝕底

凌雨我自己就睇都唔會睇架啦:fff:

係我衰.......睇左一地d野

唔記得佢地成日離題tim

攪到兄台誤會左

sorry sorry

haha~~都係吹下水姐,
好利威,我一定會落疊:loveliness:
作者: EternitY    時間: 24/10/2006 05:35 AM

凌雨降臨,普渡眾生。:eee: :eee:
作者: 肥西    時間: 24/10/2006 09:28 AM

亂局一場。
作者: 櫻花    時間: 24/10/2006 09:46 AM

好利威要贏呢場唔只高仲要好高先得.
作者: 木奇異    時間: 24/10/2006 08:20 PM

QUOTE:
原帖由 <i>raulwong1</i> 於 23/10/2006 11:31 PM 發表
神仙不嬲練新鮮感都唔錯的,以好利威既實力,佢要贏呢場難度只係普通,隻隻馬王o係做馬王次前咪又係贏一d一,二班既對手,你次次都咁講咪姐係冇馬王- -"我記得你有好幾次話過好利威贏唔到的了....結果佢咪又係 ...

我認我之前太低估佢, 但去到e場你都話佢幾勁幾勁, 難度普通, 我更加覺得你太過高估好利威

隻隻馬王o係做馬王之前, 肯定要贏過1級賽, 6連捷, 贏d一,二班既對手就肯定話佢將來係馬王, 咁要睇一隻馬王都好容易wor.....

我明白你係好利威忠實fans, 唔想佢輸, 同精英大師果班一樣...........不過我分析有根有據...........你話好利威要贏呢場難度只係普通, 我想問你, 你點睇到? 唔好同我講, 好利威好勁, 所以要贏好easy.........

仲有.....好多人都講明唔係咁睇好好利威今場贏到.....你可以話我針對, 不過我針對我都有理據擺係面前, d理據唔係亂作出黎

作者: raulwong1    時間: 24/10/2006 09:29 PM

QUOTE:
原帖由 木奇異 於 24/10/2006 08:20 PM 發表

我認我之前太低估佢, 但去到e場你都話佢幾勁幾勁, 難度普通, 我更加覺得你太過高估好利威

隻隻馬王o係做馬王之前, 肯定要贏過1級賽, 6連捷, 贏d一,二班既對手就肯定話佢將來係馬王, 咁要睇一隻馬王都好容 ...

如果你話好利威要贏呢場難度好高的話,咁你地睇好既紙醉金迷難度咪仲高-.-"佢今季贏d咩對手呀-.-"好利威上季贏d咩對手呀.......新力升在上季比好利威技術性擊倒,,就算跑多幾次都係好利威贏,騏采就本身幾好馬,但就問題多多....再加上賀賢今季手馬唔知咩事...好多馬都有好多人睇好,但跑出黎就一般...可能賀賢練馬度同上季胡新一樣,有d問題,要小小時間處理~~帝聖名駒就應該幾好的,但會否跑得多了....要小小時間回氣~~到永利好,呢隻先係好利威的真正對手,佢熱左身,狀態又唔錯,但係易位難贏~~你地唔好唔記得,好利威係跑1200起家的,再加上神仙練新鮮特佳,所以的話好利威要贏呢場的難度一般就係呢d原因~大家不妨細心分析下~~^^:loveliness: :loveliness:
作者: iceson    時間: 24/10/2006 09:38 PM

好利威係有坐位望贏機會, 但並非壓一, 加上113磅, 韋達多數騎唔到, 唔知會唔會銘仔添
作者: 奧運精神    時間: 24/10/2006 09:41 PM

QUOTE:
原帖由 iceson 於 24/10/2006 09:38 PM 發表
好利威係有坐位望贏機會, 但並非壓一, 加上113磅, 韋達多數騎唔到, 唔知會唔會銘仔添

好利威初出,永利好第2場,比落好似永利好好D:ooo: :ooo: :ooo:
作者: timothyhin    時間: 25/10/2006 12:26 AM

QUOTE:
原帖由 吉兆 於 24/10/2006 12:38 AM 發表
要多熱身嘛...時時既手法多數係咁..一兩場谷起狀態..佢唔理得咁多....今場好好醜醜跑下試下佢仲有幾多...

等陣佢自己用個徐君禮仲抵死:eee:

再唔出就多數係初出跑一哩預賽:fff: :yyy:
作者: 木奇異    時間: 25/10/2006 06:56 AM

QUOTE:
原帖由 raulwong1 於 24/10/2006 09:29 PM 發表

如果你話好利威要贏呢場難度好高的話,咁你地睇好既紙醉金迷難度咪仲高-.-"佢今季贏d咩對手呀-.-"好利威上季贏d咩對手呀.......新力升在上季比好利威技術性擊倒,,就算跑多幾次都係好利威贏,騏采就本 ...

首先我要講明, 我冇睇好紙醉金迷

新力升在上季比好利威技術性擊倒, 就算跑多幾次都係好利威贏 .... 一次輸以後次次都輸, 原來賽馬有d咁嘅定律ga? :hhh:

arm arm 出左一篇文, 蔡志森寫的 "必須要把鐘意馬同賭馬的心分開" 個人認為你絕對有必要去睇
作者: +超級無敵+    時間: 25/10/2006 12:17 PM

星期日咪知結果咯

有咩好拗姐

唔好作無謂既意氣之爭啦
作者: 西人堅    時間: 25/10/2006 12:22 PM

一跑 le d 讓磅 group, 真係乜都可以發生, 睇算 la
作者: raulwong1    時間: 25/10/2006 08:52 PM

QUOTE:
原帖由 木奇異 於 25/10/2006 06:56 AM 發表

首先我要講明, 我冇睇好紙醉金迷

新力升在上季比好利威技術性擊倒, 就算跑多幾次都係好利威贏 .... 一次輸以後次次都輸, 原來賽馬有d咁N定律ga? :hhh:

arm arm 出左一篇文, 蔡志森寫的 &qu ...

嗯~岩呀~你有你既賭馬,我有我既欣賞賽馬~我根本就係同你唔岩瓦的~再咁傾落去真係會嘈~算吧啦~道不同不相為謀~:eee:
作者: iceson    時間: 25/10/2006 10:31 PM

滇仔+沈 孖寶後我覺得永利好有可能俾滇仔 :fff: :fff:
作者: 木奇異    時間: 26/10/2006 12:03 PM

QUOTE:
原帖由 iceson 於 25/10/2006 10:31 PM 發表
滇仔+沈 孖寶後我覺得永利好有可能俾滇仔 :fff: :fff:

永利好用返最佳拍檔勝哥....滇仔騎紙醉金迷 :eee:
作者: 奧運精神    時間: 26/10/2006 04:21 PM

永利好用返Dye
唔好講乜
車輪鞭已經殺晒:fff: :fff:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0