標題: 寶樹勁盈是否開始遇阻力?? [打印本頁]

作者: iceson    時間: 4/11/2006 11:41 PM     標題: 寶樹勁盈是否開始遇阻力??

今場贏得好險, 文家良過往訓練開頭往往俾人期待係一班既馬, 好多時去到2班就停,

唔通呢場都係咁???  估計下次會跑千八, 到時可見真章
作者: 吉兆    時間: 4/11/2006 11:41 PM

下場咩又係二班跑...
作者: Ange    時間: 4/11/2006 11:49 PM

呢隻馬跑2000m啦~

下次跑咁短又浸人.....
作者: 帶來吉利    時間: 4/11/2006 11:56 PM

e隻相信會去到105分:hhh:
好似創佳績咁 慢慢落
作者: S.WEEK    時間: 5/11/2006 12:44 AM

究竟係 撻唔 還是咁多料子,下場有答案
作者: 西人堅    時間: 5/11/2006 12:48 AM

QUOTE:
原帖由 帶來吉利 於 4/11/2006 11:56 PM 發表
e隻相信會去到105分:hhh:
好似創佳績咁 慢慢落

創佳績又唔同
谷草馬, 仲要次次守 box sit 先有好表現

2班谷草已經唔係多, 仲要抽下檔位咁,
唔係次次你都埋到欄架 ma

贏到勁好, 2班一定夠用, 之後掂唔掂, 上1班試試先知
作者: 吉兆    時間: 5/11/2006 12:51 AM

如果依隻馬跑唔到打比頭五

你估馬主會唔會又拉走批馬呀拿..始終佢地應該認為隻馬有機爭打比...
作者: 木奇異    時間: 5/11/2006 10:08 AM

寶樹勁盈今場騎到盡哂只贏牛精財星, 勁好少少

而牛精財星今場初出1600, 14檔, 第1次跑右轉, 狀態未十足, 又唔係話慳哂位, 同寶樹勁盈一樣外疊.....寶樹勁盈大勇, 有熱身, 出賽經驗多, 估盡有利條件都只係贏少少.....而家只有2個可能.....1, 牛精財星大超級 2, 寶樹勁盈快要到頂, 未有如人地想像中咁高

我覺得2的機會大d, 因為第3的勁好已經見盡都可以差d殺底你....而且最近寶樹系d馬未有一隻可以突破2班....好盈90分, 聚盈最高都係96分........再者冇聽過文家良出過一隻頂班大賽馬

作者: souphen    時間: 5/11/2006 10:44 AM

可以咁講,牛精財星最少有105分係手
作者: 大黃蜂    時間: 5/11/2006 05:14 PM

跑下2000先話佢盡la,
真係有d嫌短la1600

話佢贏得險,
其實贏明確o個場已經險ga,
o米一直贏上黎,
場場都好似盡gum,
但係又最先過終點,
好馬gei表現:mmm:
作者: EternitY    時間: 5/11/2006 05:46 PM

不錯的,此馬今仗完全是鬥心的表現。:eee:

只希望文家良生生性性。:fff:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0