標題: 二○○六/二○○七年度自購馬及自購新馬抵港日期 - 11/11/2006 [打印本頁]

作者: asiadragon    時間: 9/11/2006 04:58 PM     標題: 二○○六/二○○七年度自購馬及自購新馬抵港日期 - 11/11/2006

[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/racing/mcs01_showhtml.asp?SelType=IPSD&filename=20061109_155818_C_IPSD.htm[/iframe]
作者: EternitY    時間: 9/11/2006 05:18 PM

救命,吳定強又有PP。:ddd:
作者: EternitY    時間: 9/11/2006 05:59 PM

告仔同大摩果兩隻P都係兩歲馬,DOCTOR BROWN四戰,兩冠兩亞。

評分仲要高到一一三。:ddd: :ddd:

不過,咁樣攪法,實評得高分啦,英愛馬在進度未足下遇上年長對手,點死?:ccc:
作者: EternitY    時間: 9/11/2006 06:00 PM

倫敦新聞有仔仔到!:eee: :eee:

第一隻直布羅山仔仔,果然不出吉仔所料,由鄭俊偉引入。:eee:
作者: suzukapeter    時間: 9/11/2006 06:02 PM

QUOTE:
原帖由 EternitY 於 9/11/2006 06:00 PM 發表

第一隻直布羅山仔仔,果然不出吉仔所料,由鄭俊偉引入。:eee:

呢2隻係較驚喜
作者: 吉兆    時間: 9/11/2006 07:18 PM

QUOTE:
原帖由 EternitY 於 9/11/2006 06:00 PM 發表

獎我錢啦:fff:
作者: EternitY    時間: 9/11/2006 07:26 PM

QUOTE:
原帖由 吉兆 於 9/11/2006 07:18 PM 發表

獎我錢啦:fff:

你上到黎啦?:fff: :fff:
作者: 吉兆    時間: 9/11/2006 07:29 PM

QUOTE:
原帖由 EternitY 於 9/11/2006 07:26 PM 發表

你上到黎啦?:fff: :fff:

仲唔獎我錢?:fff:
作者: EternitY    時間: 9/11/2006 07:31 PM

QUOTE:
原帖由 吉兆 於 9/11/2006 07:29 PM 發表
仲唔獎我錢?:fff:

獎左。:fff: :fff:
作者: 吉兆    時間: 9/11/2006 07:31 PM

QUOTE:
原帖由 EternitY 於 9/11/2006 07:31 PM 發表

獎左。:fff: :fff:

睇唔到喎:hhh:
作者: Running    時間: 9/11/2006 07:32 PM

QUOTE:
原帖由 吉兆 於 9/11/2006 07:31 PM 發表

睇唔到喎:hhh:

go to your post to see that:mmm:
作者: 君子    時間: 10/11/2006 06:26 PM

Doctor Brown 點解會賣黎香港既 :hhh:
作者: asiadragon    時間: 12/11/2006 08:59 AM

QUOTE:
原帖由 asiadragon 於 9/11/2006 04:58 PM 發表
http://www.hkjc.com/chinese/raci ... 9_155818_C_IPSD.htm

Doctor Brown原來是喜蓮系所有~~~~~~~~~
吳定強新馬的馬主是李偉然.暗示岳敦的機緣之都和寰宇風情....................
約翰摩亞的Tembanee馬主是龐熊少珠女士.可能和上年金岡盃表現有關.
難怪苗禮德的新馬父系是London News.因為擁有者就是獨步青雲的馬主葉錫安先生.而獨步青雲的父系便是London News.看苗禮德可不可以訓練成為又一匹獨步青雲.
鄭俊偉的兩匹新馬.一匹和活力寶蹄同父系.這匹的馬主只是第一次養馬.所以有待觀察.
另一匹是直布羅山的子嗣.馬主是退役馬凱旋英雄的馬主之一.質素如何,有待觀察.
最後是何良的自購馬.是另一匹練馬師賽馬團體的馬.愛爾蘭馬,馬齡只有2歲.可否有兄弟告訴一下這馬來頭大不大????

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0