標題: 永利好如入選香港短途錦標,擬配柏兆雷 [打印本頁]

作者: EternitY    時間: 20/11/2006 06:56 AM     標題: 永利好如入選香港短途錦標,擬配柏兆雷

永利好擬配柏兆雷

沈集成希望「永利好」可入選香港短途錦標。練者說:

「燦惑缺陣七個月復出,我已滿意牠今(昨)日的表現,由於牠落第,入選國際賽成數不高,

反而廄侶『永利好』季內兩戰均有好走勢,入選香港短途錦標的機會反而較高。

鑑於國際賽當日有不少世界級騎師來港客串,故此不排除邀請柏兆雷或其他一級高手為『永利好』執韁。」
作者: 列高力    時間: 20/11/2006 06:58 AM

唔用戴勝@@"
柏兆雷上次騎燦惑@@"
作者: taxi2003    時間: 20/11/2006 07:00 AM

柏兆雷騎Osumi Daido跑朝日杯FS wor:fff: :fff:
作者: poiuy    時間: 20/11/2006 07:03 AM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 20/11/2006 07:00 AM 發表
柏兆雷騎Osumi Daido跑朝日杯FS wor:fff: :fff:

擬配柏兆雷姐
到時仲有獅王等:fff:
作者: 直布羅山    時間: 20/11/2006 08:39 AM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 20/11/2006 07:00 AM 發表

配唔到柏兆雷..咪配其他LOR...

佢可能唔知柏兆雷要騎Osumi Daido跑朝日杯FS 掛:eee:
作者: 帶來吉利    時間: 20/11/2006 11:07 AM

勝哥一手操住都飛起佢:eee:
作者: 西人堅    時間: 20/11/2006 12:56 PM

QUOTE:

都係你心水清:fff:
作者: EternitY    時間: 20/11/2006 02:07 PM

沈集成都要比我地玩死 ... :eee: :eee:

不過,朝日杯獎金唔夠香港多,會唔會放棄日本果邊。:fff:
作者: 君子    時間: 20/11/2006 04:17 PM

戴勝根本就係一級高手啦 ...
作者: taxi2003    時間: 20/11/2006 05:24 PM

QUOTE:
原帖由 EternitY 於 20/11/2006 02:07 PM 發表
沈集成都要比我地玩死 ... :eee: :eee:

不過,朝日杯獎金唔夠香港多,會唔會放棄日本果邊。:fff:

不過柏生黎日本今次停4日,一連錯失3場G1:fff: :fff:
搵少好多ga....:eee: :eee:
如果黎hk食白果咪捉虫??:ddd: :ddd:
作者: 真誇張!嵩哥    時間: 20/11/2006 06:25 PM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 20/11/2006 05:24 PM 發表

不過柏生黎日本今次停4日,一連錯失3場G1:fff: :fff:
搵少好多ga....:eee: :eee:
如果黎hk食白果咪捉虫??:ddd: :ddd:

佢之後重要去日本提款
如果得失左日本仔 到時真係渣都冇:fff:
作者: raulwong1    時間: 20/11/2006 07:26 PM

永利好跑邊場架.....真係唔知佢想點= =""
作者: iceson    時間: 20/11/2006 07:34 PM

永利好入唔入到成問題:lll:
作者: 吉兆    時間: 20/11/2006 08:03 PM

Osumi Daido個場如無意外係必贏...

做咩唔用勝哥,感覺成成依排唔多同勝哥玩
作者: 真誇張!嵩哥    時間: 20/11/2006 08:06 PM

QUOTE:
原帖由 吉兆 於 20/11/2006 08:03 PM 發表
Osumi Daido個場如無意外係必贏...

做咩唔用勝哥,感覺成成依排唔多同勝哥玩

呢排勝哥好沈:ddd:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0