標題: 好爸爸將加盟薛達志 [打印本頁]

作者: willandgrace    時間: 25/11/2006 08:35 AM     標題: 好爸爸將加盟薛達志

上季拍賣狀元「好爸爸」,最近一連兩仗在盃賽落敗,馬主決定轉換環境尋求突破,已入紙申請把愛駒轉投薛達志馬房。

練馬師黃汝安獲悉馬主意願後,對其決定表示尊重,
他補充「好爸爸」仍有進步空間,並對能夠帶領此駒勇奪拍賣馬獎勵計劃一百萬元特別獎金,感到光榮。

呢個馬主過往成日將自己名下D馬轉來轉去:bbb: ,相信黃汝安都早料到馬主會有此一著,因為訓練「好爸爸」的首位練馬師為苗禮德。
作者: tinsley113    時間: 25/11/2006 08:39 AM

希望好爸爸加盟薛達志後會有更好表現啦
作者: 列高力    時間: 25/11/2006 08:54 AM

QUOTE:
原帖由 willandgrace 於 25/11/2006 08:35 AM 發表
上季拍賣狀元「好爸爸」,最近一連兩仗在盃賽落敗,馬主決定轉換環境尋求突破,已入紙申請把愛駒轉投薛達志馬房。練馬師黃汝安獲悉馬主意願後,對其決定表示尊重,他補充「好爸爸」仍有進步空間,並對能夠帶領此 ...

咪係
麻煩友....冇耐性....
作者: 奧運精神    時間: 25/11/2006 03:55 PM

應該啦!!!

經典一哩賽根本好應該去跑,佢又唔跑,1600m一跳跳去2000m又輸鬼埋

隻野係黃汝安度部署好差,浪費左贏4歲D經典賽:ccc:
作者: 帶來吉利    時間: 25/11/2006 05:50 PM

e個馬主出哂名 輸唔起!!

之前 同主 場場勝利 次次跑一陣又轉走:eee:
你估你手上 隻隻都係馬王級?
輸左 可重load??:funk: :ccc: :kkk:
作者: +超級無敵+    時間: 26/11/2006 12:40 AM

唔怪得功夫放慢左

原來一早諗住轉倉
作者: 愛倫    時間: 26/11/2006 12:46 AM

高班馬好少話轉倉

黃汝安真係:ooo:
作者: +超級無敵+    時間: 26/11/2006 12:50 AM

無計.........

馬主太急,明眼人一睇就知隻馬前一仗火拼完隻高佢唔只一皮既終身美麗,
之後果場一定跑得無咁好架啦
咁都話要轉倉
練馬師有時就係有呢d無奈
作者: 金碧明珠    時間: 28/11/2006 02:56 AM

轉左希望會變身:fff:
作者: EternitY    時間: 28/11/2006 01:48 PM

好爸爸未玩殘架,轉去德國佬度有野睇。:ccc:
作者: +超級無敵+    時間: 28/11/2006 05:05 PM

唔好選佢頂香港盃果d空缺就得

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0