標題: 聽到有人話包裝大師點解贏左可以轉配備 [打印本頁]

作者: 君子    時間: 26/11/2006 06:16 PM     標題: 聽到有人話包裝大師點解贏左可以轉配備

咁樣終生美麗 換配備都贏啦  :lll:

輸永遠記得 贏永遠吾記得
作者: 李澤楷    時間: 26/11/2006 06:23 PM

好似上次了不起
巫斯義對隻馬好似強行拉條繩一下
當時珊翠絲話咁樣對隻馬唔好

結果贏左,無左件事:loveliness: :ccc:
作者: 君子    時間: 26/11/2006 06:25 PM

贏左轉配備 我覺得吾係問題wo...

你明知轉配備  你都買落去 咁樣係邊個問題呢
作者: 李澤楷    時間: 26/11/2006 06:27 PM

QUOTE:
原帖由 君子 於 26/11/2006 06:25 PM 發表
贏左轉配備 我覺得吾係問題wo...

你明知轉配備  你都買落去 咁樣係邊個問題呢

對,比哂資料你,都要唔信邪,抵你輸錢既:fff:
作者: Kris    時間: 26/11/2006 06:28 PM

我睇包裝大師加個鼻箍好D wor, 最少唔駛怕影先
作者: 君子    時間: 26/11/2006 06:29 PM

終生美麗  18台 淨係識拎番上年打比加頭罩輸個次

但吾記得左 今季贏完馬之後都 T1

:lll: :lll: :lll:
作者: 西人堅    時間: 26/11/2006 06:37 PM

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 26/11/2006 06:27 PM 發表

對,比哂資料你,都要唔信邪,抵你輸錢既:fff:

無極* 心福......:ppp:

比曬 d 資料我, 我都冇買落去......抵死
作者: thankheavens    時間: 27/11/2006 07:36 AM

君子兄....在賽馬世界內好多此類人的...已見化..........他們目的不是去自我升值..而是希望去抱怨及改變遊戲規則...

唔好話隔個幾月那麼久

只係一場已有不同之反應

包裝大師上仗是 富貴玲瓏大熱贏馬...

卻在包裝大師熱倒後...勁多韋達造馬熱門唔好買的聲音((((((((((((((賽後))))))))))))...............

唔知是什麼邏輯.........

不過...看透了........

贏的照贏....默默建設贏錢
輸的照輸....怨罵的繼續照罵..
年年發生的事情....
作者: 金碧明珠    時間: 28/11/2006 02:46 AM

包裝大師第2隻黃鑽石咁  陰人:eee:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0