標題: 法國一級雌馬「曼迪莎」,已取消行程 [打印本頁]

作者: 君子    時間: 27/11/2006 12:05 PM     標題: 法國一級雌馬「曼迪莎」,已取消行程

大震撼輕取日本盃

噚日編為第四場受注鴾擖賑蛂A由大熱門「大震撼」輕鬆取勝,拋離另一匹主隊馬「網路亨通」兩個馬位,英國代表「占卜」則直路上

一度受阻,鈶凳炰z胯下力追只得第三。呢場海外賽事投注額超過千八萬,已算唔錯。

武豊早段將「大震撼」留到最後,直路移出外檔望空就逢馬過馬。呢匹四歲馬打算跑埋年尾鵀陸足鰫擱氶A就會退役展開配種生涯。

「占卜」跑罷日本盃後將會運港,準備鄐U月十日麰輕銌~進行衛冕戰。此外,原定出戰香港盃麊k國一級雌馬「曼迪莎」,已取消行

程。
作者: 少仔    時間: 27/11/2006 12:37 PM

大震撼下年點解唔去多次france??:rrrrr:
作者: 直布羅山    時間: 27/11/2006 12:40 PM

QUOTE:
原帖由 少仔 於 27/11/2006 12:37 PM 發表
大震撼下年點解唔去多次france??:rrrrr:

首先隻馬o既配種價值已經好高.再加上勝算又唔係大..
無需要冒呢個險..再去一次..
作者: EternitY    時間: 27/11/2006 12:57 PM

日本三冠馬,印象中配種成績都麻麻,希望大震撼可以完全顛覆此定律。:ccc:
作者: 直布羅山    時間: 27/11/2006 01:14 PM

QUOTE:
原帖由 EternitY 於 27/11/2006 12:57 PM 發表
日本三冠馬,印象中配種成績都麻麻,希望大震撼可以完全顛覆此定律。:ccc:

日本對上一隻三冠..成田拜仁..早死..只配過兩年

ymbori rudolf有隻東海帝皇都算係咁..
mr cb就真係差...:hhh:

不過日本國內產種馬真係不嬲都差(除左新山:ccc: )
直到一批SS子嗣(如夜舞,特別週)配種之後..呢個情況先真正開始改變:ddd:

DI有SS血..應該會好些少吧:ggg:
作者: 君子    時間: 27/11/2006 01:33 PM

曼迪莎吾黎  爆冷係咪比番蘇銘倫呢
作者: 帶來吉利    時間: 27/11/2006 04:55 PM

QUOTE:
原帖由 直布羅山 於 27/11/2006 01:14 PM 發表

日本對上一隻三冠..成田拜仁..早死..只配過兩年

ymbori rudolf有隻東海帝皇都算係咁..
mr cb就真係差...:hhh:

不過日本國內產種馬真係不嬲都差(除左新山:ccc: )
直到一批SS子嗣(如夜舞,特別週)配種之 ...

太多馬女有ss血統:fff:
作者: 金碧明珠    時間: 28/11/2006 02:35 AM

雖然好想佢黎~~但係退出益爆冷~~唔錯:loveliness: :fff:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0