標題: 嘩!隔離Discuss支槍講到好有「氣氛」 [打印本頁]

作者: Running    時間: 1/12/2006 02:05 PM     標題: 嘩!隔離Discuss支槍講到好有「氣氛」

乜原來呢場係「集體創作」o黎架,點解我輩後生又睇唔到o既?:eee:
作者: taxi2003    時間: 1/12/2006 02:15 PM

笑死.....拉埋舊時日本侵華黎講都有:ppp: :ppp:

其實一句,既然輸左話人地做馬....
咁你贏果時,會唔會承認我贏果d都係人地做比我贏ja ma:eee: :eee:
作者: Running    時間: 1/12/2006 02:20 PM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 1/12/2006 02:15 PM 發表
笑死.....拉埋舊時日本侵華黎講都有:ppp: :ppp:

其實一句,既然輸左話人地做馬....
咁你贏果時,會唔會承認我贏果d都係人地做比我贏ja ma:eee: :eee:

講得好!:fff:

飛龍呢場中小福星喎,咁係咪要討伐佢先?
作者: +超級無敵+    時間: 1/12/2006 02:20 PM

我覺得話人地造馬係一個好嚴重既指控

0係無真憑實據之前真係唔可以亂講

唔係隨時俾人告....

所以最多都係話d騎師騎得衰算啦:fff:
作者: Running    時間: 1/12/2006 02:23 PM

QUOTE:
原帖由 +超級無敵+ 於 1/12/2006 02:20 PM 發表
我覺得話人地造馬係一個好嚴重既指控

0係無真憑實據之前真係唔可以亂講

唔係隨時俾人告....

所以最多都係話d騎師騎得衰算啦:fff:

事實上巫師同廢達o係呢場騎法,加上呢場步速,已經睇到一個人醒起上o黎、同懵起上o黎,可以有極大分野!:fff:
作者: lonesometravel    時間: 1/12/2006 02:24 PM

步速慢==做馬

那麼計得精彩贏香港盃算是史上最成功.......
作者: Running    時間: 1/12/2006 02:25 PM

QUOTE:
原帖由 lonesometravel 於 1/12/2006 02:24 PM 發表
步速慢==做馬

那麼計得精彩贏香港盃算是史上最成功.......

呢場豈不是係一場「國際大騙局」?:eee:

原來油王都要做馬o既~~~:fff:
作者: 君子    時間: 1/12/2006 02:27 PM

慢步速 = 集體拉馬 :lll: :lll: :lll:
作者: kamkam    時間: 1/12/2006 02:29 PM

得果十零廿蚊都買,抵輸!
作者: lonesometravel    時間: 1/12/2006 02:30 PM

QUOTE:
原帖由 Running 於 1/12/2006 02:25 PM 發表

呢場豈不是係一場「國際大騙局」?:eee:

原來油王都要做馬o既~~~:fff:

全球過億人觀看下仍然造馬成功,無人被控
星期三那場小兒科咁輕易比普羅馬迷拆穿,香港騎師演技真差,未夠班!!要向靳能一輩騎師好好學習
作者: 君子    時間: 1/12/2006 02:40 PM

時代變左  思想吾前進  結果只係  :abcde:
作者: thankheavens    時間: 1/12/2006 02:40 PM

QUOTE:
原帖由 君子 於 1/12/2006 02:27 PM 發表
慢步速 = 集體拉馬 :lll: :lll: :lll:

再推論....
即係差不多日日月月季季年年都有拉馬.......
勁!! 香港真係唔知憑什麼成為 全世界職業投注人之最愛!!
成為只憑計數賭大錢之人之最愛.......

若果執法機構是由是行這一套......唔使證據只憑個人主觀定罪........

香港大亂了........你我都有難
了......

作者: thankheavens    時間: 1/12/2006 02:41 PM

re taxi

唔會....皆因

唔賭傷風咳
唔罵感冒鼻塞
唔講是非病入骨
賽前自大,投注失敗,賽後性賴
今天大聲說戒賭,明天賭局佢最早
贏錢就自命不凡,輸錢就借錢唔還
昨天大派必勝馬,今日猛插騎練渣
贏全因自己識馬,輸卻是別人造假
作者: 木奇異    時間: 1/12/2006 02:45 PM

果度d全部都係d硬到冇得再硬的硬膠馬迷 :eee:
作者: +超級無敵+    時間: 1/12/2006 02:49 PM

咁又唔好咁講........

個個人相信既野唔同姐

無必要因為大家既取向唔同

就咁樣話人姐
作者: ユюユ    時間: 1/12/2006 02:52 PM

唉.....:ooo:
睇髐妨嵾曭齒n嬲定好笑:ooo:
作者: 木奇異    時間: 1/12/2006 02:55 PM

QUOTE:
原帖由 ユюユ 於 1/12/2006 02:52 PM 發表
唉.....:ooo:
睇髐妨嵾曭齒n嬲定好笑:ooo:

我一邊鬧佢地硬膠, 一邊笑 :eee:
作者: hkcmlawrence    時間: 1/12/2006 03:30 PM

本來都好不屑﹐不過見到特使都講埋一份﹐我不敢貿然判斷了。:ooo:
作者: 君子    時間: 1/12/2006 03:31 PM

QUOTE:
原帖由 hkcmlawrence 於 1/12/2006 15:30 發表
本來都好不屑﹐不過見到特使都講埋一份﹐我不敢貿然判斷了。:ooo:

做人應該對事不對人  :jjj:
作者: hkcmlawrence    時間: 1/12/2006 03:34 PM

QUOTE:
原帖由 君子 於 1/12/2006 03:31 PM 發表

自己看馬不過2年﹐始終了解不深。不敢亂講。
我都系覺得﹐陰謀論的野﹐信則有﹐不信則無吧。
其實﹐有時買馬研究下陰謀論﹐都真系贏到錢的。:ooo:
作者: thankheavens    時間: 1/12/2006 04:02 PM

QUOTE:
原帖由 hkcmlawrence 於 1/12/2006 03:34 PM 發表

用什麼的方法都可以贏到錢.....起碼可以有錢收....

問題係

1) 最終結果是羸或是負

2) 有沒有信心重注

3) 下次有同樣類似的情況發生...對賽前決策投注有什麼幫助?..應係是等賽後才抱怨.....還是賽前分析......熱門不穩等等......

賽後檢討與賽後抱怨之分別好大.......
作者: 吉野名捕    時間: 1/12/2006 05:08 PM

世界上度度都有做馬,睇你好唔好彩遮!!! 小注怡情咪得囉。。 :aaa: :aaa:
作者: 西人堅    時間: 1/12/2006 06:48 PM

QUOTE:
原帖由 木奇異 於 1/12/2006 02:45 PM 發表
果度d全部都係d硬到冇得再硬的硬膠馬迷 :eee:

講到最後冇 pt 唔夠講, 就會整句
" 超, 我都唔賭馬!!!" :yyy::yyy:, 邊個有份我廢事響朵 la:yyy:
作者: 西人堅    時間: 1/12/2006 06:57 PM

QUOTE:
原帖由 hkcmlawrence 於 1/12/2006 03:34 PM 發表

客觀陰謀論 冇問題,
因為, 客觀的人, 會同其他人計傾, 會接受他人的論點

不過, 好可惜
好多人都係 主觀陰謀論, 陰謀得黎, 仲要認為自己o岩曬人地錯曬, 對人唔對事,
唔駛講好遠, 早排 rw 都有一個, XX:yyy:, 係邊個心照:eee:

你番黎下佢果 d post, 就知陰謀論有咩害處
作者: 西人堅    時間: 1/12/2006 06:59 PM

QUOTE:
原帖由 Running 於 1/12/2006 02:20 PM 發表

講得好!:fff:

飛龍呢場中小福星喎,咁係咪要討伐佢先?

拿, 有 post 為正,
我在 r2 沙圈一早叫的士唔好買衝鋒槍架:fff:

咁我同 mosse 咪好熟:yyy:
作者: 贏馬人    時間: 1/12/2006 10:19 PM

QUOTE:
原帖由 Running 於 1/12/2006 02:05 PM 發表
乜原來呢場係「集體創作」o黎架,點解我輩後生又睇唔到o既?:eee:

果D膠膠漆漆,唔駛理佢]:kkkk: :lll: :lll: :lll:
作者: 李澤楷    時間: 1/12/2006 10:25 PM

輸左話做馬,都仲可以講你輸左錢所以發脾4:eee:
但贏左馬派得少,好似上次杜利萊孖寶咁,都話人做馬:fff: .又話而家d馬難賭.
六環彩唔係開大熱就次熱,派$200幾又話派得少,大佬,你唔使點諗就有$200幾.仲想點:fff:

當然仲有好多例子,但都係唔講咁多了:eee:
作者: 李澤楷    時間: 1/12/2006 10:30 PM

QUOTE:
原帖由 君子 於 1/12/2006 03:31 PM 發表

i agree with you:loveliness:
作者: 李澤楷    時間: 1/12/2006 10:33 PM

QUOTE:
原帖由 lonesometravel 於 1/12/2006 02:30 PM 發表

全球過億人觀看下仍然造馬成功,無人被控
星期三那場小兒科咁輕易比普羅馬迷拆穿,香港騎師演技真差,未夠班!!要向靳能一輩騎師好好學習

岳敦更加居功至偉:fff:
作者: ???    時間: 1/12/2006 10:34 PM

Discuss成日好多人混水摸魚借頭借路插馬會,插騎師(尤其韋達) :lll:
作者: 李澤楷    時間: 1/12/2006 10:35 PM

QUOTE:
原帖由 ??? 於 1/12/2006 10:34 PM 發表
Discuss成日好多人混水摸魚借頭借路插馬會,插騎師(尤其韋達) :lll:

不嬲都係.
星期三巫斯義輸死咁多熱門馬.
又唔見有人插:fff: :eee:
作者: 贏馬人    時間: 1/12/2006 11:26 PM

QUOTE:
原帖由 ??? 於 1/12/2006 10:34 PM 發表

插完又賭,賭完又插,搞到韋達D馬過熱:lll:
作者: Running    時間: 2/12/2006 08:02 AM

唔知隔離o的X老o野,見到我地同佢地「唱反調」,就話我地同官方係蛇鼠一窩?:eee:
作者: 大力婆    時間: 2/12/2006 08:37 AM

QUOTE:
原帖由 thankheavens 於 1/12/2006 02:40 PM 發表

再推論....
即係差不多日日月月季季年年都有拉馬.......
勁!! 香港真係唔知憑什麼成為 全世界職業投注人之最愛!!
成為只憑計數賭大錢之人之最愛.......

若果執法機構是由是行這一套......唔使證據只憑 ...

香港真係唔知憑什麼成為 全世界職業投注人之最愛!!

因為賭極都有d on 居仔 輸完又輸 ,
有邊一個賭仔認係自己最掂...最叻, 話自己醒.........

做波做馬......周圍都是.........

無做馬.....
萬成又唔會走, 范二龍又唔會比人停賽,
賓康又唔會比人抄...................
無做馬...........誰敢講......!!!

作者: 大力婆    時間: 2/12/2006 08:53 AM

仲有好多網都表示自己係正派, 其實本身自己係一個商業廣告,推銷自己商品, 什至會分身多個 acc 自我吹噓, 又post 中馬記錄, (我唔明白, 你要拿采, 拎威, 點解唔開跑前 post ? 就算post 點解又唔公開 注碼?)  如果有實力 怕什麼人跟 ?
作者: 西人堅    時間: 2/12/2006 11:08 AM

來了來了, 殺到黎了, 有人俾人踩到條尾了:eee: :eee:

哥仔, 你個簽名 同埋 d 出文 style
都好似隔離 某個網的反馬會反國際賽反官方評馬人 人士 wor:yyy::yyy:

作者: +超級無敵+    時間: 2/12/2006 11:25 AM

QUOTE:
原帖由 大力婆 於 2/12/2006 08:53 AM 發表
仲有好多網都表示自己係正派, 其實本身自己係一個商業廣告,推銷自己商品, 什至會分身多個 acc 自我吹噓, 又post 中馬記錄, (我唔明白, 你要拿采, 拎威, 點解唔開跑前 post ? 就算post 點解又唔公開 注碼?)  如果 ...

人地用左咁多時間同心血來度馬,點解辛辛苦苦整出來既野要同大眾分享?

公開係人情,唔公開係道理

我諗0係呢個討論區就真係唔覺有咩人刻意宣導自己既商品啦

互相串來串去果d朋友就大把:fff: :fff:
作者: 西人堅    時間: 2/12/2006 11:35 AM

QUOTE:
原帖由 大力婆 於 2/12/2006 08:37 AM 發表

香港真係唔知憑什麼成為 全世界職業投注人之最愛!!

因為賭極都有d on 居仔 輸完又輸 ,
有邊一個賭仔認係自己最掂...最叻, 話自己醒.........

做波做馬......周圍都是.........

無做馬.....
萬 ...

我又要引用我之後出過的 post:eee:

你戴上一副黑色眼鏡睇 le 個世界,
個世界就一定剩得黑一種色, 因為 黑色會 cover 曬所有顏色

戴上一副眼鏡透明清澈的眼鏡睇世界,
先會睇得出 萬千顏色
作者: 西人堅    時間: 2/12/2006 11:47 AM

QUOTE:
原帖由 +超級無敵+ 於 2/12/2006 11:25 AM 發表

人地用左咁多時間同心血來度馬,點解辛辛苦苦整出來既野要同大眾分享?

公開係人情,唔公開係道理

我諗0係呢個討論區就真係唔覺有咩人刻意宣導自己既商品啦

互相串來串去果d朋友就大把:fff: :fff:

佢講咁多野都係嬲人地點解唔出免費 tips 俾佢姐:yyy:

佢咁講得, 有2個可能:
-- 初上馬網 + 真係輸左支槍,
   見到我地係咁插, 條氣唔順:eee:

-- le 個睇黎似 d, 點解咁多人唔插係大字插天樂??
   我地咁多人出手插膠人點解佢唔反擊我地, 係都要反擊天樂一個,
   仲有, d 咁相似的行文 同埋 簽名,
   理由只有一個:yyy:, 係咩, 唔知講唔講出黎好 wor:fff:,
   總之就係 死灰復燃 la:yyy:

作者: 大力婆    時間: 2/12/2006 12:53 PM

無話針對咩~ 個個有唔同風格 ~ 一樣rice 養百樣man
作者: 西人堅    時間: 2/12/2006 01:05 PM

QUOTE:
原帖由 大力婆 於 2/12/2006 12:53 PM 發表
無話針對咩~ 個個有唔同風格 ~ 一樣rice 養百樣man

你口就咁講,
見到你個簽名你咪又係唔服:yyy:

你有口話人地唔賽前出 tips, 自己又唔賽前出???:yyy:
(人地出果時你都唔知上左馬網未:eee:)

係 wor, 睇唔到你早幾日先註冊 tim:yyy:

作者: thankheavens    時間: 2/12/2006 01:49 PM

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 2/12/2006 01:05 PM 發表

你口就咁講,

你有口話人地唔賽前出 tips, 自己又唔賽前出???:yyy:

thanks 堅

我都經歷過三年...賽前重心投注分享之日子

只是人大了......客仔及支持者多了....就要改變風格.....
默默建設

anyway.我今季暫時都是輸的...

仍在努力中

作者: Kris    時間: 2/12/2006 01:51 PM

QUOTE:
原帖由 thankheavens 於 2/12/2006 01:49 PM 發表

thanks 堅

我都經歷過三年...賽前重心投注分享之日子

只是人大了......某些野多了....就要改變風格.....
默默建設

anyway.我今季暫時都是輸的...

仍在努力中

如果只係注碼分配上失誤, 適度調整應該冇問題, 如果係揀馬理論出錯咁就好大鑊
作者: 真誇張!嵩哥    時間: 2/12/2006 02:33 PM

造馬就點都有 問題係你跟唔跟到:fff:
作者: thankheavens    時間: 2/12/2006 02:41 PM

QUOTE:
原帖由 Kris 於 2/12/2006 01:51 PM 發表

如果只係注碼分配上失誤, 適度調整應該冇問題, 如果係揀馬理論出錯咁就好大鑊

每段時候都會檢討的

基本上我每年都會經歷低潮....
問題係如何及何時在低潮中找回升勢......

現在仍是努力中...

thanks
作者: 西人堅    時間: 2/12/2006 02:59 PM

QUOTE:
原帖由 Running 於 1/12/2006 02:05 PM 發表

快 d 過去睇野 la, 有人夠膽出聲反佢地:eee: :eee:
作者: 大力婆    時間: 2/12/2006 05:05 PM

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 2/12/2006 01:05 PM 發表

你口就咁講,

自己又唔賽前出??? <--因為我屎 成日輸出定左咪累街方....

而且我又唔會post 贏錢記錄,我屎就屎,又唔係d 咩

你咁幫佢,你又佢裙下之神?:eee: :eee:

我都無話咩,唔通你又係分身?

不過是但啦~ 鐘意咪講兩句,唔鐘意咪搭搭訕囉....:fff: :fff:

最曾認咩認咩,邊個有本事,對自己選馬咁得既...

請賽前post........... 大大注個d...中左我咪服囉!

點解買左又唔post 中左先post,橫點都買左,點解唔post 比人呢..............:ddd: :ddd: :ddd:
作者: 李澤楷    時間: 2/12/2006 05:10 PM

QUOTE:
原帖由 大力婆 於 2/12/2006 05:05 PM 發表

自己又唔賽前出??? <--因為我屎 成日輸出定左咪累街方....

...

咁緊張人地贏錢記錄做咩??
你唔信就咪理人啦,但係你又理,摶乜:fff:
唔通你眼紅??還是黎攪屎的:eee:
唔該閣下成熟D好冇??
:fff:
作者: 西人堅    時間: 2/12/2006 05:15 PM

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 2/12/2006 05:10 PM 發表

唔該閣下成熟D好冇??

拿, 都話果班友黎黎去去都係果招 ga la:yyy:

-- 一幫天樂口的人, 就係佢的分身 同埋 佢裙下之神:eee:
le 句對白係咪好鬼熟呢:yyy:
-- 唔鐘意人地又要睇人地 d 野:yyy:, 又係咁
死未, 佢 d 行為真係好似之前被 ban 果班友:aaa:

你都係嬲人地唔賽前 send tips 俾你 ge,
你咪出聲 law, 唔駛兜咁大個圈 wor,
你老幾啊??? 老馮 post 出黎俾你睇架??

唔鐘意人地咪唔好睇佢 law, 你 d fd 響 xx ah:fffff:
好行夾唔送, 的士門口有, byebye:iiiii:

作者: thankheavens    時間: 2/12/2006 05:18 PM

QUOTE:
原帖由 大力婆 於 2/12/2006 05:05 PM 發表

...

從來都沒有人要你服.....亦從來無須要要人服.......
做人最主要的目的是為自己及身邊親朋戚友.......共同建立美好生活圈子.....

再次轉貼本人最喜歡之名句參考參考

"Great minds discuss ideas; Average minds discuss events; Small minds discuss people."
Eleanor Roosevelt
作者: 西人堅    時間: 2/12/2006 05:20 PM

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 2/12/2006 05:10 PM 發表

唔該閣下成熟D好冇??

另一點好好笑的, 就係 天樂根本 事前事後都冇在 rw post 過投注紀錄,
明顯佢係黎攪事 la:yyy:

點解買左又唔post 中左先post,橫點都買左,點解唔post 比人呢..............:ddd: :ddd: :ddd:
講到尾先出重點, le 句已經顯示左佢明顯係眼紅:yyy:

作者: thankheavens    時間: 2/12/2006 06:02 PM

從來都是輸就是輸....

相信此個注碼不算細..

但....與人無尤......與騎練更無尤

全是自己看錯..
下次努力..
作者: 吉野名捕    時間: 2/12/2006 06:19 PM

QUOTE:
原帖由 <i>thankheavens</i> 於 2/12/2006 06:02 PM 發表<br />
從來都是輸就是輸....<br />
<br />
相信此個注碼不算細..<br />
<br />
但....與人無尤......與騎練更無尤<br />
<br />
全是自己看錯..<br />
下次努力..

<br />

講開又講,天樂你覺唔覺得企業精神要蘇銘倫個d騎法先至發揮到佢d後勁 ??
作者: thankheavens    時間: 2/12/2006 09:44 PM

QUOTE:
原帖由 吉野名捕 於 2/12/2006 06:19 PM 發表
<br />

講開又講,天樂你覺唔覺得企業精神要蘇銘倫個d騎法先至發揮到佢d後勁 ??

其實大摩近排都唔係太有勢...而蘇仔就來來港

有可能是部署那段時間攻擊

還有一點...此馬開始慢腳...相信會慢慢加程了..

對上是個人賽後輸了之檢討...
希望下次有改進

thanks 吉野兄

作者: EternitY    時間: 2/12/2006 11:42 PM

蔡約翰都不知不覺地有料到 ... 因此 ... 蘇銘倫一殺到就黎 ... 絕不出奇 ...

反而我想知 ... 點解隻開心可以冷到咁 ... 我岩岩先返 ... 賽前連排位都唔得閒睇 ... :ppp:

大力婆 ... 請不要把其他網的事情捲進本網 ... 做成罵戰 ... 謝謝 ...
作者: 大力婆    時間: 3/12/2006 11:34 AM

QUOTE:
原帖由 EternitY 於 2/12/2006 11:42 PM 發表
蔡約翰都不知不覺地有料到 ... 因此 ... 蘇銘倫一殺到就黎 ... 絕不出奇 ...

反而我想知 ... 點解隻開心可以冷到咁 ... 我岩岩先返 ... 賽前連排位都唔得閒睇 ... :ppp:

大力婆 ... 請不要把其他網的事情 ...

其實我不是針對咩咩網,只過見到好多網,賽前又唔post d 記錄,贏左又大大個字post,又話買幾多10萬8萬...

等同馬後炮有咩分別,我慶就係一dd 馬網覺得自己真係咁勁,為何唔賽前post?怕咩驚咩丫...

怕:就係成日輸,無人再信

驚:就係無人再買佢地既產品

不再回此post ,免得再惹起罵戰,

呢個世界咩人都有,你信就咪跟,唔信咪唔跟.

只不過係談論d 成日post 贏錢記錄,去sale自己d產品幾掂

但事實呢...............?就自己先知喇

作者: 翼    時間: 3/12/2006 11:38 AM

慢步速就話人做馬 但係到國際賽香港馬5係好鐘意慢步速咩:fff:
作者: 西人堅    時間: 3/12/2006 11:46 AM

QUOTE:
原帖由 大力婆 於 3/12/2006 11:34 AM 發表

其實我不是針對咩咩網,只過見到好多網,賽前又唔post d 記錄,贏左又大大個字post,又話買幾多10萬8萬...

等同馬後炮有咩分別,我慶就係一dd 馬網覺得自己真係咁勁,為何唔賽前post?怕咩驚咩丫...

...

咪扮野 la 哥仔:yyy:
你頭2句 咪係將 其他網的恩怨帶埋黎 rw law:yyy:
你咁正義過 賽xx堂 plx, 果面有好多你的朋友:eee:

主席上一個 post 先 警告完你, 你又黎過:eee:
作者: 西人堅    時間: 3/12/2006 12:04 PM

唔回 le 個 post??過2日你咪又黎過:yyy:
上幾次果 d 攪事分子都係咁講ga la,:fff:

哈哈, 我諗到你係邊個 la:yyy:

作者: thankheavens    時間: 3/12/2006 03:23 PM

堅哥......唔使理佢了

事實及結果證明一切

無論怎樣反都冇用....年年都會有不同之名字反..卻年年都有好多生意及人流......
事實就係......那網之人流及hit rate越來越多,.......那網之骨幹長期生存及賭大錢..
生意亦越做越大....

夾硬用個人思想去反證及挑戰已發生的事實.,..只是帶出膚淺的一面......

小事一件而已......我從來都沒有放此些反調在心......

thanks 堅哥.......
一笑置之.......繼續賭錢玩樂吹水..

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0