標題: 邊位現役華人TRAINER最好功力? [打印本頁]

作者: raulwong1    時間: 1/12/2006 08:14 PM     標題: 邊位現役華人TRAINER最好功力?

唔計告仔~
我覺得吳定強~佢成績唔係咁好係因為冇乜強馬係手,我睇佢必全勝呢d傷成咁既馬都可以撚番好,真係連其他老外trainer都未必做得到呀~
葉同沈我覺得佢地因為係有好多人support佢地,所以有咁多強馬,成績先較好~
唔知各位有咩心水呢?
作者: 木奇異    時間: 1/12/2006 11:14 PM

華藉trainer中我覺得沈集成最好......起碼好馬係佢手唔會浪費哂
作者: 愛倫    時間: 1/12/2006 11:32 PM

:fff: 沈集成個倉有班好做得野既人:fff: ,佢有能力做華人阿頭:fff: :fff:
作者: 金碧明珠    時間: 1/12/2006 11:47 PM

TRAINER都分好多種既~~如果話訓練到d馬 勁既話~~
我覺得沈集成:lllll:
作者: 大力婆    時間: 1/12/2006 11:54 PM

吳定強---- 必全勝...比allan 搾乾 傷埋 仲可以有2win
作者: 列高力    時間: 2/12/2006 12:19 AM

QUOTE:
原帖由 愛倫 於 1/12/2006 11:32 PM 發表
:fff: 沈集成個倉有班好做得野既人:fff: ,佢有能力做華人阿頭:fff: :fff:

呢位同學 :fff:
我相信係你領導有方 :fff:
作者: raulwong1    時間: 2/12/2006 09:06 AM

咁阿沈勁唔多唔小同愛倫有d關係既,愛倫留比佢d馬都好勁,但係其他trainer我覺得佢地都幾慘....真係過100分的馬一隻手都數得曬...(除左葉同李)....d馬主好似真係唔多support華人咁.....我總覺得華人絕對唔會差過d鬼佬架~
作者: 真誇張!嵩哥    時間: 2/12/2006 02:36 PM

唔正常 非一般trainer:fff:
作者: 奧運精神    時間: 2/12/2006 09:37 PM

沈集成啦!!!!! :vvvv: :vvvv: :vvvv:

除左簡蛇之外,近年能夠贏到一級賽既華人trainer就只有老沈:gggg:
作者: 金碧明珠    時間: 2/12/2006 10:38 PM

trainer分好多種~~各有出色~~不如問大家鐘意邊個練馬師既train馬手法仲好
作者: nathanxhim    時間: 2/12/2006 10:59 PM

姚本輝...深不可測:fff::fff:
作者: 奧運精神    時間: 2/12/2006 11:00 PM

QUOTE:
原帖由 nathanxhim 於 2/12/2006 10:59 PM 發表
姚本輝...深不可測:fff::fff:

最好功力既馬販:fff: :fff: :fff:

呢句真:eee: :eee:
作者: 西人堅    時間: 2/12/2006 11:03 PM

QUOTE:
原帖由 金碧明珠 於 2/12/2006 10:38 PM 發表
trainer分好多種~~各有出色~~不如問大家鐘意邊個練馬師既train馬手法仲好

冇話鐘意唔鐘意, 只要你搵到佢地咩特色, 華人馬房會係你的 ATM:eee:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0