標題: 12月10日賽後報告(幸運寶貝軟顎持續移位) [打印本頁]

作者: asiadragon    時間: 10/12/2006 07:00 PM     標題: 12月10日賽後報告(幸運寶貝軟顎持續移位)

[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/racing/RaceReportFull.asp[/iframe]

作者: 吉兆    時間: 10/12/2006 07:14 PM

此項停賽罰則押後至二○○六年十二月二十四日星期日後執行。

姐係跑得DI吧...
作者: asiadragon    時間: 10/12/2006 07:24 PM

幸運寶貝氣管內有很多膿痰,而且軟顎持續移位:ccc: :ddd: :ddd:
作者: poiuy    時間: 10/12/2006 07:33 PM

QUOTE:
原帖由 asiadragon 於 10/12/2006 07:24 PM 發表
幸運寶貝氣管內有很多膿痰,而且軟顎持續移位:ccc: :ddd: :ddd:

大濟了...
作者: EternitY    時間: 10/12/2006 09:19 PM

幸運寶貝大件事 ... 失去銳氣 ... 沈集成運氣太不濟 ......

兩隻明星馬出戰一班賽都要比喜利多KO ...
作者: 翼    時間: 10/12/2006 09:51 PM

成哥你=3=....好黑阿
作者: taxi2003    時間: 10/12/2006 10:02 PM

武生仲要重罰,不過比佢跑埋DI先停:ccc: :ccc:
作者: gogowin    時間: 10/12/2006 10:07 PM

我絕對唔明沈集成點解要將隻馬跑一哩, 明明跑開一千千二不敗, 而家搞到隻馬咁....真係不知所謂:bbb:
今日同一個同事朋友傾開計, 佢賭馬賭左廿幾三十年, 佢未跑之前已經講明有兩隻馬一定唔會買,
一隻係幸運寶貝, 另一隻係終身美麗.....佢批死呢兩隻馬必輸
作者: 木奇異    時間: 10/12/2006 10:58 PM

慘...又係軟顎移位, 大件事......
今季2大連捷明星馬, 鴻運至尊 + 幸運寶貝, 一隻就腳做手術, 一隻就軟顎移位 :lll:
何良就因為谷得鴻運至尊太過份, danny就夾硬要幸運寶貝大幅增程 :ddd:

軟顎移位之後隻馬可以係完全唔識跑 (如夢寐以求), 幸運寶貝真係慘
作者: 真誇張!嵩哥    時間: 10/12/2006 11:07 PM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 10/12/2006 10:02 PM 發表
武生仲要重罰,不過比佢跑埋DI先停:ccc: :ccc:

好彩一月冇咩大賽 得2 3級:ddd:
作者: 真誇張!嵩哥    時間: 10/12/2006 11:09 PM

幸運寶貝根本買唔落手
跳程1600 幾勁既馬都有d阻滯
放血成太急

喜利多唔聲唔聲 大賽日唔報大賽
落一班搵食得手 1400專家真係唔同d 不過下次可以唔睇:fff:
作者: 帶來吉利    時間: 10/12/2006 11:49 PM

QUOTE:
原帖由 gogowin 於 10/12/2006 10:07 PM 發表
我絕對唔明沈集成點解要將隻馬跑一哩, 明明跑開一千千二不敗, 而家搞到隻馬咁....真係不知所謂:bbb:
今日同一個同事朋友傾開計, 佢賭馬賭左廿幾三十年, 佢未跑之前已經講明有兩隻馬一定唔會買,
一隻係幸運寶 ...

第1點: 馬會放係尾場 熱門輸左9成
第2點: 1200跳上1600 冇可能咁快適應
第3點: 12xx磅 好小跑1600..
第4點 : 父系新種 完全未知有冇長力

我第1隻就飛左佢
買左 億銘之寶
點知影都冇:ccc:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0