標題: 有關 suzukapeter 最近參與本遊戲 [打印本頁]

作者: EternitY    時間: 23/12/2006 06:31 PM     標題: 有關 suzukapeter 最近參與本遊戲

請各位不要刻意串人,等等,特別是西人堅和列高力兩位,俾下臉我,謝謝。:mmm:

而我都不希望見到suzukapeter做出任何令會員不安或引起公憤的事,或發表謬論。

有關取消馬主資格條例上,已作出修改,請睇清楚,方作出每一個行動或收購,不要攪到又有罵戰發生,否則照重罰無誤。

請給我一個平靜的聖誕節,謝!:bbb:
作者: suzukapeter    時間: 23/12/2006 06:35 PM

QUOTE:
原帖由 EternitY 於 23/12/2006 06:31 PM 發表
請各位不要刻意串人,等等,特別是西人堅和列高力兩位,俾下臉我,謝謝。:mmm:

而我都不希望見到suzukapeter做出任何令會員不安或引起公憤的事,或發表謬論。

有關取消馬主資格條例上,已作出修改,請睇清楚,方作出每一個行動或收購,不要攪到又有罵戰發生,否則照重罰無誤。

ok,我願意合作,我都唔想搞咁多野出黎存既
作者: 列高力    時間: 23/12/2006 06:35 PM

QUOTE:
原帖由 EternitY 於 23/12/2006 06:31 PM 發表

又關我事:fff:
邊有刻意串佢ja :fff:
作者: EternitY    時間: 23/12/2006 06:39 PM

QUOTE:
原帖由 列高力 於 23/12/2006 06:35 PM 發表

又關我事:fff:
邊有刻意串佢ja :fff:

總之我唔理,會員須要的RW絕不是戰場,請合作。:eee:
作者: 列高力    時間: 23/12/2006 06:44 PM

QUOTE:
原帖由 EternitY 於 23/12/2006 06:39 PM 發表

只要佢細心地睇清楚我地ge問題/回覆
呢件事係唔會發生 :fff:
作者: 畢菲特    時間: 23/12/2006 06:50 PM

好少可開d咁既帖:ooo:
作者: EternitY    時間: 23/12/2006 06:57 PM

QUOTE:
原帖由 畢菲特 於 23/12/2006 06:50 PM 發表
好少可開d咁既帖:ooo:

因為我唔想聖誕節都有罵戰。:loveliness:
作者: 西人堅    時間: 27/12/2006 01:45 AM

QUOTE:
原帖由 EternitY 於 23/12/2006 06:39 PM 發表

我好易話為
如果佢o既行為唔會好似之前咁,
我就唔會出聲, 係咁多:eee:
作者: EternitY    時間: 27/12/2006 03:56 AM

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 27/12/2006 01:45 AM 發表

我好易話為
如果佢o既行為唔會好似之前咁,
我就唔會出聲, 係咁多:eee:

我相信佢有改善的,比次機會細路仔啦。
我以前玩WP網戰的時候,都係咁既年紀。:eee:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0