標題: 皇仁飛駒 VS 卓越歡騰,咁都俾人告甩 [打印本頁]

作者: +超級無敵+    時間: 28/1/2007 07:08 PM     標題: 皇仁飛駒 VS 卓越歡騰,咁都俾人告甩

呢d好明顯係騎師口技既分野

唉.......
作者: taxi2003    時間: 28/1/2007 07:10 PM

騎練都冇告.....

馬會要你死就死:rrr: :rrr:
作者: 木奇異    時間: 28/1/2007 07:11 PM

騎練馬主都冇意見, 係馬會自把自為
應該做野果時就死都唔做, 而家冇事又搵事搞 :ddd:
作者: iceson    時間: 28/1/2007 07:14 PM

如果皇仁贏左, 最多咪加6,7分, 都係87分, 但係卓越歡騰升上第1, 加埋巫記超磅, 起碼加8,9分, 過90分, 好大機會出打比, 皇仁眨落第二, 但估計起碼加4分 , 仲可以爭下分跑打比

呢個其實對李易達黎講係雙贏局面, 不過苦了果班大戶, 由11賠落到5.6賠
作者: EternitY    時間: 28/1/2007 07:45 PM

11賠落到5.6賠,唔知買左幾錢呢,雖然我都中左pq。:eee:
作者: timothyhin    時間: 28/1/2007 07:46 PM

QUOTE:
原帖由 EternitY 於 28/1/2007 07:45 PM 發表
11賠落到5.6賠,唔知買左幾錢呢,雖然我都中左pq。:eee:

D Q同QP夠補番d win la:llll:
條同倉q同qp蝕到:dddd:
作者: 星岡勇    時間: 28/1/2007 07:49 PM

皇仁飛駒 win x 大富之星win 2x1 $50
卓越歡騰winx 勁者win  2x3  共$150
告甩咗有錢收住先,仲好開心,結果:sss: :sss: :sss:
作者: 小野伸二    時間: 28/1/2007 07:51 PM

QUOTE:
原帖由 星岡勇 於 28/1/2007 07:49 PM 發表
皇仁飛駒 win x 大富之星win 2x1 $50
卓越歡騰winx 勁者win  2x3  共$150
告甩咗有錢收住先,仲好開心,結果:sss: :sss: :sss:

每關兩隻50蚊注都係200蚊:fff:
作者: 星岡勇    時間: 28/1/2007 07:56 PM

每關兩隻50蚊注都係200蚊:fff: [/quote]
本來收千幾:zzzzzzzzz: :zzzzzzzzz:
作者: suzukapeter    時間: 28/1/2007 08:03 PM

QUOTE:
原帖由 木奇異 於 28/1/2007 07:11 PM 發表
騎練馬主都冇意見, 係馬會自把自為
應該做野果時就死都唔做, 而家冇事又搵事搞 :ddd:

與君不謀而合:loveliness:
作者: 星岡勇    時間: 28/1/2007 08:21 PM

連馬主都冇意見,唔通食飽晒:rrr:

作者: hkcmlawrence    時間: 28/1/2007 08:23 PM

確實有干擾﹐告到都正常
作者: 活力寶蹄    時間: 28/1/2007 08:23 PM

QUOTE:
原帖由 星岡勇 於 28/1/2007 08:21 PM 發表
連馬主都冇意見,唔食飽晒:rrr:

係喎
馬會係唔係好得閒??
作者: 星岡勇    時間: 28/1/2007 08:27 PM     標題: 回復 #13 活力寶蹄 的帖子

呢排都算,黑仔係啦:ooo:
作者: Running    時間: 28/1/2007 09:33 PM

大家睇睇競賽小組點講:

小組其後嚴厲譴責「卓越歡騰」的騎師巫斯義,因他沒有代「卓越歡騰」的馬主及練馬師提出抗議。
作者: 翼    時間: 28/1/2007 09:34 PM

QUOTE:
原帖由 Running 於 28/1/2007 09:33 PM 發表
大家睇睇競賽小組點講:

小組其後嚴厲譴責「卓越歡騰」的騎師巫斯義,因他沒有代「卓越歡騰」的馬主及練馬師提出抗議。

:dddd: :dddd: 我覺得馬會果班人為左打完場..先講..我覺得一個征戰左o甘耐的騎師都5話=.=幾時輪到馬會班人話

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0