標題: 各位,我想問問關於跑道的問題! [打印本頁]

作者: raulwong1    時間: 15/3/2007 09:58 PM     標題: 各位,我想問問關於跑道的問題!

我想知a,a+3,b,b=2同c呢女2條跑道,邊條係最利內檔,前領馬呢?
同埋邊條最利外檔同後上馬呢?仲有b+2係一條咩的跑道呢?
請原諒小弟問呢d咁無智慧的問題...
謝謝
作者: EternitY    時間: 15/3/2007 10:48 PM

http://www.geocities.com/simonleung11/track.htm

希望幫到你 ... 感激講馬網站 ...
作者: raulwong1    時間: 15/3/2007 10:49 PM

多謝主席~!!
作者: raulwong1    時間: 15/3/2007 10:53 PM

睇完之後.....用呢條跑道就好似送多個摩打比俊歡騰咁...好唔想告仔d馬贏呀....:xxx: :xxx:
作者: EternitY    時間: 15/3/2007 11:13 PM

QUOTE:
原帖由 raulwong1 於 15/3/2007 10:53 PM 發表
睇完之後.....用呢條跑道就好似送多個摩打比俊歡騰咁...好唔想告仔d馬贏呀....:xxx: :xxx:

我從來都唔會咁樣偏好一個馬房。:ooo: :ooo:
作者: taxi2003    時間: 15/3/2007 11:15 PM

QUOTE:
原帖由 EternitY 於 15/3/2007 11:13 PM 發表

我從來都唔會咁樣偏好一個馬房。:ooo: :ooo:

你唔like方嘉柏:fff: :fff:
作者: EternitY    時間: 15/3/2007 11:24 PM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 15/3/2007 11:15 PM 發表

你唔like方嘉柏:fff: :fff:

不過我唔會咒佢。:fff:
作者: keeper    時間: 16/3/2007 06:15 AM

QUOTE:
原帖由 EternitY 於 15/3/2007 11:24 PM 發表

不過我唔會咒佢。:fff:

但我會咒大魔....:fff:溜閘..溜閘..大溜閘..大溜閘..:eee::eee::eee:仲要跑第五..咩都冇:yyy:

作者: 小魔怪    時間: 16/3/2007 06:55 AM

QUOTE:
原帖由 keeper 於 16/3/2007 06:15 AM 發表

但我會咒大魔....:fff:溜閘..溜閘..大溜閘..大溜閘..:eee::eee::eee:仲要跑第五..咩都冇:yyy:

跑第7先係咩都無:eee::eee:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0