標題: 馬匹易廄 17-3-2007 [打印本頁]

作者: willandgrace    時間: 17/3/2007 01:05 PM     標題: 馬匹易廄 17-3-2007

以下馬匹經已轉換馬房:-
馬名 Horse Name 烙號 由 轉至 易廄日期
------------------------------------ ------- ---------- ---------- -----------
龍門客棧 DRAGON INN (E327 ) 胡森 徐雨石 17/03/2007
必定好 KEY WINNER (G157 ) 霍利時 薛達志 17/03/2007
作者: taxi2003    時間: 17/3/2007 02:03 PM

光頭志搞得掂呢隻既話聽年年爆倉都得:fff: :fff:
作者: 帶來吉利    時間: 17/3/2007 02:03 PM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 17/3/2007 02:03 PM 發表

次次輸成20個馬位up

雲勝鹿都唔夠佢玩:ooo:
作者: taxi2003    時間: 17/3/2007 02:08 PM

QUOTE:
原帖由 帶來吉利 於 17/3/2007 02:03 PM 發表

次次輸成20個馬位up

雲勝鹿都唔夠佢玩:ooo:

場場未到直路就逆噴射:ccc: :ccc:
真係馬王風範:ooo: :ooo:
作者: EternitY    時間: 17/3/2007 05:33 PM

必定好 ... 完全相反 ... :yyy:

德國佬真係好壞都收,打響招牌。:eee:
作者: raulwong1    時間: 17/3/2007 09:32 PM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 17/3/2007 02:03 PM 發表

咁又唔係咁講呀~可能隻馬下季先熟呢~
作者: EternitY    時間: 17/3/2007 09:38 PM

QUOTE:
原帖由 raulwong1 於 17/3/2007 09:32 PM 發表

咁又唔係咁講呀~可能隻馬下季先熟呢~

此類下風馬 ... 唔好理佢進唔進步 ... 咁既成績 ... 只要嬴到馬都已經夠哂經典 !! :eee:
作者: 李澤楷    時間: 17/3/2007 09:42 PM

光頭志初黎報道當然要打好關係先:gggg:
睇佢交際手腕,成為爭標大倉指日可待:fff:
作者: EternitY    時間: 17/3/2007 09:43 PM

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 17/3/2007 09:42 PM 發表
光頭志初黎報道當然要打好關係先:gggg:
睇佢交際手腕,成為爭標大倉指日可待:fff:

其實佢有功力做到成績出黎 ... 真係做到大倉架 ...
做得馬主都有返咁上下錢 ... 博取信任 ... 俾錢你買馬都易D啦 ... :eee:
作者: 李澤楷    時間: 17/3/2007 09:44 PM

QUOTE:

同係新馬如果係有番咁上下就真係飲得杯落!
有時接收呢D馬除左係省招牌之外,唔好忘記有機會同系馬都會一齊加盟,而且質素不錯:gggg:
作者: iamjack    時間: 17/3/2007 09:45 PM

我諗 ... 必定好落到4班尾 ... 可能有得反彈

畢竟 , 牠在外地曾勝處女馬賽 , 應不至於毫無競賽能力的水平

:eee:
作者: 活力寶蹄    時間: 17/3/2007 09:46 PM

QUOTE:
原帖由 iamjack 於 17/3/2007 09:45 PM 發表

畢竟 , 牠在外地曾勝處女馬賽 , 應不至於毫無競賽能力的水平

五班馬...
作者: EternitY    時間: 17/3/2007 09:54 PM

QUOTE:
原帖由 iamjack 於 17/3/2007 09:45 PM 發表

我認為 ... 服水土就係 ...
作者: 李澤楷    時間: 17/3/2007 10:08 PM

QUOTE:
原帖由 EternitY 於 17/3/2007 09:43 PM 發表

其實佢有功力做到成績出黎 ... 真係做到大倉架 ...
做得馬主都有返咁上下錢 ... 博取信任 ... 俾錢你買馬都易D啦 ... :eee:

所以聰明既練馬師除左要有實力之外,交際都十分重要:fff: .
薛達志仲有半個月先黎香港開倉之前已經同香港馬主交往,打好關係.
賀賢話冠驊唔得,薛達志話有得救.
雖然到而家都係唔得,但如果唔係果句奉承說話,何來得冠軍廊??
作者: 肥仔聰    時間: 17/3/2007 10:27 PM

QUOTE:

等緊佢跑泥地1650:fff: :eee:
作者: EternitY    時間: 17/3/2007 10:49 PM

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 17/3/2007 10:08 PM 發表

所以聰明既練馬師除左要有實力之外,交際都十分重要:fff: .
薛達志仲有半個月先黎香港開倉之前已經同香港馬主交往,打好關係.
賀賢話冠驊唔得,薛達志話有得救.
雖然到而家都係唔得,但如果唔係果句奉承說話 ...

馬主梁生都好勁既,一定會選返個有返咁上下功力的練馬師。:fff:
作者: 帶來吉利    時間: 18/3/2007 02:43 PM

QUOTE:

眼鏡之寶
外地好勁wo

e家5班 都唔掂:eee:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0