標題: Stephy 被中年男歌迷緊握玉手...好痛ar!!! [打印本頁]

作者: 帶來吉利    時間: 11/4/2007 07:16 PM     標題: Stephy 被中年男歌迷緊握玉手...好痛ar!!!

Stephy走近欄杆與Fans握手,群情洶湧

Stephy 被 中 年 男 歌 迷 ( 箭 嘴 示 ) 緊 握 玉 手 , 痛 得 不 停 大 叫 !

身 穿 迷 你 裙 的 鄧 麗 欣 ( Stephy ) 昨 日 於 元 朗 商 場 出 席 音 樂 聚 會 , 獻 唱 時 按 司 儀 提 議 到 台 下 握 手 , 其 中 一 位 中 年 男 歌 迷 緊 握 她 的 玉 手 , 更 使 勁 搖 晃 , 令 她 頻 呼 痛 楚 , 幸 及 時 用 力 掙 脫 , 但 已 嚇 至 花 容 失 色 。

Stephy 回 到 台 上 不 時 望 通 紅 的 手 背 , 雖 然 保 持 笑 容 , 但 驚 魂 未 定 。 事 後 , Stephy 謂 當 時 未 能 縮 手 感 到 驚 慌 : 「 我 戴 住 戒 指 所 以 『 銀 』 到 好 痛 , 個 咪 仲 撞 到 牙 , 佢 好 大 力 , 場 面 又 有 混 亂 , 完 活 動 走 時 都 唔 再 握 手 , 免 得 危 險 。 」 又 笑 言 不 會 戴 男 友 送 的 鑽 石 戒 指 出 席 活 動 。
作者: 小武士    時間: 11/4/2007 07:20 PM

佢當stephy係特首咩...:ooo: 使 勁 搖 晃....
作者: nathanxhim    時間: 11/4/2007 07:28 PM

Stephy 真係好多o靚妹fans:ggg:
作者: 金碧明珠    時間: 11/4/2007 07:31 PM

渣渣手:rrrr: 做個好朋友:eee:
作者: 帶來吉利    時間: 11/4/2007 07:33 PM

QUOTE:
原帖由 金碧明珠 於 11/4/2007 07:31 PM 發表
渣渣手:rrrr: 做個好朋友:eee:

當按摩 好小事ja:jjjj:
作者: 金碧明珠    時間: 11/4/2007 07:34 PM

QUOTE:
原帖由 帶來吉利 於 11/4/2007 07:33 PM 發表

當按摩 好小事ja:jjjj:

我又願意幫佢按下摩呀:eee: :eee:
作者: 帶來吉利    時間: 11/4/2007 07:35 PM

QUOTE:
原帖由 金碧明珠 於 11/4/2007 07:34 PM 發表

我又願意幫佢按下摩呀:eee: :eee:

係我眼中
香港 d人過份 保守:llll:
作者: 金碧明珠    時間: 11/4/2007 07:37 PM

QUOTE:
原帖由 帶來吉利 於 11/4/2007 07:35 PM 發表

係我眼中
香港 d人過份 保守:llll:

好明顯:fff: :fff:
作者: 真誇張!嵩哥    時間: 11/4/2007 07:48 PM

佢呢排成日露對象腿:lll:
作者: 帶來吉利    時間: 11/4/2007 07:49 PM

QUOTE:
原帖由 真誇張!嵩哥 於 11/4/2007 07:48 PM 發表
佢呢排成日露對象腿:lll:

唔夠theresa多
佢次次都係show隻腳:dddd:
作者: 活力寶蹄    時間: 11/4/2007 08:01 PM

QUOTE:
原帖由 帶來吉利 於 11/4/2007 07:49 PM 發表

唔夠theresa多
佢次次都係show隻腳:dddd:

MIKE都係...
作者: nathanxhim    時間: 11/4/2007 08:09 PM

QUOTE:
原帖由 活力寶蹄 於 11/4/2007 08:01 PM 發表

MIKE都係...

miki 不嬲都賣腳:jjjj::jjjj:
作者: 帶來吉利    時間: 11/4/2007 08:11 PM

QUOTE:
原帖由 nathanxhim 於 11/4/2007 08:09 PM 發表

miki 不嬲都賣腳:jjjj::jjjj:

個樣就好細個

不過d說話.行為就十分豪放:ooo:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0