標題: 拍賣馬賽將於本月首辦。 [打印本頁]

作者: Sweety    時間: 13/5/2007 05:28 AM     標題: 拍賣馬賽將於本月首辦。

國際賽事、馬匹拍賣會發展經理白理雅季初向傳媒公布重推配售馬之同時,

亦透露馬會將舉辦香港馬匹拍賣會賽,供同年的拍賣會馬上陣,替馬主贏取獎金。

經過連月籌備,有關方面正式落實於本月二十七日舉辦一場只供應屆拍賣會馬匹角逐的千二米賽事,總獎金達一百六十萬元。

據白理雅表示,這項拍賣會馬賽事之構思原為一系列三關,礙於今季時間倉卒,故暫時只安排一場,

到下季則會安排三關賽事讓馬匹出爭,但賽程如何仍有待落實。暫時不少馬主已表示有意讓旗下馬匹報爭本月底拍賣馬賽,

如「牛精富星」、「良友之寶」、「行樂福星」、「八運寶」及「絕塵」等等,在僧多粥少之情況下,

且看哪些馬匹能成功取得出賽席位。

作者: Sweety    時間: 13/5/2007 05:38 AM

牛精富星:gggg:
良友之寶..失望:ooo:
作者: Galileo    時間: 13/5/2007 09:18 AM

牛精富星有機會:ppp:
作者: taxi2003    時間: 13/5/2007 09:19 AM

place王超勁精神跑唔跑呢??:zzz: :zzz:
作者: 活力寶蹄    時間: 13/5/2007 02:03 PM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 13/5/2007 09:19 AM 發表
place王超勁精神跑唔跑呢??:zzz: :zzz:

佢會唔會覺得成日跑位置冇興趣...想係一場新馬賽跑..:jjjj:
作者: 少仔    時間: 13/5/2007 07:04 PM

良友之寶個樣唔差,但點解跑落會咁.......:ddd:
作者: 肥仔聰    時間: 13/5/2007 08:56 PM

QUOTE:
原帖由 少仔 於 13/5/2007 07:04 PM 發表
良友之寶個樣唔差,但點解跑落會咁.......:ddd:

馬主問題:ooo:
作者: 翼    時間: 13/5/2007 09:06 PM

行樂福星:aaaaaa: 出黎o米被人__
作者: 飛神    時間: 13/5/2007 09:08 PM

QUOTE:
原帖由 Galileo 於 13/5/2007 09:18 AM 發表
牛精富星有機會:ppp:

八運寶殺殺殺:fff:
作者: EternitY    時間: 13/5/2007 09:08 PM

我覺得係徐雨石唔心急 ... 仲要出賽玩野博低分 ...

我最睇好 ... 雄爆 :gggg:
作者: iamjack    時間: 13/5/2007 09:10 PM

支持 絕塵

:gggg:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0