標題: 韋達 VS 柏寶 - 冠軍騎師討論區: [打印本頁]

作者: EternitY    時間: 27/5/2007 07:24 PM     標題: 韋達 VS 柏寶 - 冠軍騎師討論區:

韋達 VS 柏寶 - 冠軍騎師之戰專屬討論區:

5月27日賽事

韋達突然大發神威嬴三場!最新賽果:75 VS 72

作者: 月亮之子    時間: 27/5/2007 07:29 PM

支持柏寶
作者: EternitY    時間: 27/5/2007 07:30 PM

其實我一向支持韋達,雖然對佢無好感。:sss:

今日睇蘋果,告仔話:往後日子會比大量好馬柏寶騎,想攪到韋達輸?:eee:
作者: taxi2003    時間: 27/5/2007 07:30 PM

韋達如果場場好似今日咁落力就好啦:ppp: :ppp:
作者: 魔術師    時間: 27/5/2007 07:30 PM

我鐘追人, 支持下柏寶啦~
作者: 活力寶蹄    時間: 27/5/2007 07:31 PM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 27/5/2007 07:30 PM 發表
韋達如果場場好似今日咁落力就好啦:ppp: :ppp:

下次就冇啦....:jjjj:
作者: 月亮之子    時間: 27/5/2007 07:31 PM

年年都係韋達
作者: iamjack    時間: 27/5/2007 07:32 PM

支持 柏寶

:gggg:
作者: 好爸爸    時間: 27/5/2007 07:34 PM

如果柏寶為左冠軍搞到好似今日咁...我寧願支持達少:ccc:
作者: 少仔    時間: 27/5/2007 07:37 PM

如果馬會開盤,我一定買韋達...:lll:

想知有幾多年冠軍唔係南非騎師贏?:lll:
作者: 光仔    時間: 27/5/2007 08:01 PM

支持柏寶
作者: 星岡勇    時間: 27/5/2007 08:10 PM

韋達:zzz:
作者: 精英龍仔    時間: 27/5/2007 08:15 PM

韋達:loveliness:
作者: 旅遊領隊    時間: 27/5/2007 08:22 PM

柏寶 LA....餐餐韋達 ...
作者: leongsing123    時間: 27/5/2007 08:29 PM

支持韋達:jjjj:
作者: 帶來吉利    時間: 27/5/2007 08:48 PM

今日本劇本我都話 柏寶要做大配角

下次 到杜利來威 威完之後 又係柏寶天下
作者: kewell    時間: 27/5/2007 08:56 PM

:jjjj: 韋達派:jjjj:
作者: 翼    時間: 27/5/2007 08:58 PM

韋達:loveliness:
作者: 贏馬人    時間: 27/5/2007 09:13 PM

支持韋達:hhhhh: :hhhhh: :hhhhh:
作者: 週日寧靜    時間: 27/5/2007 10:10 PM

韋達:fff: 拎左咁多年..唔爭在呢一年:fff: :fff: :yyy:
作者: 春田花花幼稚園    時間: 27/5/2007 10:48 PM

韋達唔會輸:fff:
作者: Galileo    時間: 27/5/2007 10:49 PM

QUOTE:
原帖由 春田花花幼稚園 於 27/5/2007 10:48 PM 發表
韋達唔會輸:fff:

太多人幫手:yyy:
作者: 贏馬人    時間: 27/5/2007 11:01 PM

QUOTE:
原帖由 Galileo 於 27/5/2007 10:49 PM 發表

太多人幫手:yyy:

我整鷩Y像同簽名檔當做支持:gggg:
:fff: :fff: :fff:
作者: 春田花花幼稚園    時間: 27/5/2007 11:02 PM

QUOTE:
原帖由 贏馬人 於 27/5/2007 11:01 PM 發表

我整鷩Y像同簽名檔當做支持:gggg:
:fff: :fff: :fff:

又早左D:fff:
作者: 贏馬人    時間: 27/5/2007 11:05 PM

QUOTE:
原帖由 春田花花幼稚園 於 27/5/2007 11:02 PM 發表

又早左D:fff:

講定都痚......:fff:
:gggg: :gggg: :gggg:
作者: 魚仔餅    時間: 27/5/2007 11:08 PM

支持韋達:gggg:
作者: 木奇異    時間: 28/5/2007 03:13 PM

香港咁多個大師傅, 最唔鐘意果個就係韋達 .... 當然希望柏寶ko佢啦 :loveliness:
作者: 毅力    時間: 29/5/2007 12:21 AM

QUOTE:
原帖由 木奇異 於 28/5/2007 03:13 PM 發表
香港咁多個大師傅, 最唔鐘意果個就係韋達 .... 當然希望柏寶ko佢啦 :loveliness:

仲有時間, 睇下告仔係唔係齋up先?:eee: :eee:
作者: antony_fai    時間: 29/5/2007 12:26 AM

柏寶柏寶柏寶
作者: asiadragon    時間: 29/5/2007 12:26 AM

星期三賽事:
         第1場  第2場   第3場  第4場      第5場     第6場     第7場  第8場
韋達:  伯峻寶 鬚刨王 好到極 旅英名駒 巧奪天工 育成明駒   無       鷹隼
柏寶:  歡笑星 真係贏 晶片王 多樂寶    御名燈     銀鑰匙   有作為  衝鋒槍

照睇雙方機會均等..

剛剛開飛:柏賽8場有5場大熱門.(第3至7場),1場次熱門(第8場),2場第3熱門(第1,2場)
             韋達7場有1場大熱門(第1場),其餘全部都是10倍以上.................

作者: 木奇異    時間: 29/5/2007 08:54 PM

QUOTE:
原帖由 asiadragon 於 29/5/2007 12:26 AM 發表
星期三賽事:
         第1場  第2場   第3場  第4場      第5場     第6場     第7場  第8場
韋達:  伯峻寶 鬚刨王 好到極 旅英名駒 巧奪天工 育成明駒   無       鷹隼
柏寶:  歡笑星 真係贏 晶片王 多樂寶 ...

韋達全日最有機會果隻...伯峻寶 ..... 其他果d都睇淡
柏寶手馬都唔叻得去邊.....5, 8場位置機高
作者: EternitY    時間: 29/5/2007 08:56 PM

柏寶今次真係靠哂賀賢 ...

不過賀賢今季麻麻地 ... 呢個回合估計係韋達嬴 :loveliness:
作者: 毅力    時間: 29/5/2007 09:28 PM

QUOTE:
原帖由 木奇異 於 29/5/2007 08:54 PM 發表

韋達全日最有機會果隻...伯峻寶 ..... 其他果d都睇淡
柏寶手馬都唔叻得去邊.....5, 8場位置機高

兩個手馬都是麻麻地.:fff: :fff:
作者: raullai    時間: 30/5/2007 10:20 AM

支持柏寶
作者: yinho    時間: 30/5/2007 11:48 PM

支持韋達,騎返最高水準既佢唔輸蝕得俾柏寶
作者: 飛神    時間: 31/5/2007 11:55 AM

韋達做冠軍做到我悶...
柏寶GOGOGO!!!!
作者: asiadragon    時間: 31/5/2007 11:57 AM

QUOTE:
原帖由 毅力 於 29/5/2007 09:28 PM 發表

兩個手馬都是麻麻地.:fff: :fff:

昨晚柏寶 3 Win,韋達 1 Win

總數:韋達 76  柏寶 75
作者: asiadragon    時間: 31/5/2007 12:00 PM

星期日賽事:

騎師  第1場    第2場      第3場     第4場      第6場       第7場       第8場       第9場    第10場    第11場
韋達  荊山玉  勝德寶   包裝大師  綠野神駒   智勝寶     馬友利       爆炸       全德勝    創惑       勇猛神駒

柏寶  再威王  喜在心頭  好樂意   招積仔     一鳴驚人   勁力十足  牛精福星      無       聲威旺     英明大師

作者: souphen    時間: 31/5/2007 12:03 PM

星期日真係到達少威了 ...

荊山玉 , 包裝大師 , 馬友利 , 全德勝 , 創惑 , 勇猛神駒 都係機會馬..

柏寶 ... 一鳴驚人 , 勁力十足 , 聲威旺 , 英明大師 :ooo: :ooo:

但係計機會比達少手馬差d ..

作者: 列高力    時間: 31/5/2007 01:27 PM

荊山玉唔o岩韋達騎
作者: kewell    時間: 31/5/2007 03:25 PM

星期日 達少同柏寶d馬配搭好怪:ooo:

達少騎小方同Paul So馬
柏寶一場小方都冇得騎 , 就連MK手都冇 , 但係都偷返隻英明大師:ooo:
作者: fred1980    時間: 31/5/2007 09:18 PM

支持柏寶
作者: Danehill    時間: 1/6/2007 12:22 PM

如今柏寶鬥韋達...雖則我2個都唔鍾意
但我會支持韋達...呢個柏寶每次拎佢做膽佢都會輸

如果有第3者揀我會支持杜利萊:gggg:
作者: Running    時間: 3/6/2007 01:36 PM

達少 vs 柏寶 (暫時2:1)

第一場:再威旺 (寶)
第二場:勝德寶 (達)
第三場:包裝大師 (達)

今日唔知會鬥成點?

暫時總成績:78(達) vs 76(寶)

作者: EternitY    時間: 3/6/2007 01:39 PM

QUOTE:
原帖由 Running 於 3/6/2007 01:36 PM 發表
達少 vs 柏寶 (暫時1:1)

第一場:再威旺 (寶)
第二場:勝得寶 (達)

今日唔知會鬥成點?

暫時總成績:77(達) vs 76(寶)

柏寶有招積仔 ...... :jjjj:
作者: Running    時間: 3/6/2007 01:48 PM

達少起孖
作者: asiadragon    時間: 3/6/2007 07:23 PM

6月3日賽日 韋達 3:1 柏寶, 杜利萊有1場頭馬

總數: 韋達 79
        柏寶 76
        杜利萊 65
作者: 木奇異    時間: 3/6/2007 07:36 PM

下次又到柏寶威返 :jjjj:
作者: 毅力    時間: 3/6/2007 07:48 PM

QUOTE:
原帖由 木奇異 於 3/6/2007 07:36 PM 發表
下次又到柏寶威返 :jjjj:

告仔仲未講信用呀! 幾時先有好野比柏寶? :aaaa: :aaaa: :fff: :fff:
作者: leongsing123    時間: 3/6/2007 07:50 PM

韋達嬴住柏寶三場:eee:
作者: 活力寶蹄    時間: 3/6/2007 07:53 PM

星期三買柏寶...:jjjj:
作者: asiadragon    時間: 4/6/2007 11:05 AM

星期三賽程

騎師    第1場     第2場    第3場     第4場        第5場      第6場       第7場        第8場

韋達   快而威   幸運吉祥   駿冠    業精於勤    第一好運    去馬      不老英雄    不老傳奇

柏寶     高達     大喜訊     無        好爽          高高的      無        加州主教     新通勝

杜利萊 齊齊贏   萬人醉   強中霸   百利寶         揀得準    快步速    名嬤}駒     盈感
作者: yinho    時間: 4/6/2007 01:13 PM

星期三都係買韋達
作者: EternitY    時間: 4/6/2007 01:16 PM

QUOTE:
原帖由 yinho 於 4/6/2007 01:13 PM 發表
星期三都係買韋達

韋達手馬好d :eee:
作者: 木奇異    時間: 4/6/2007 02:07 PM

韋達手馬最好一隻不老英雄, 不過個檔唔好跑, 贏到都險勝機會高. 去馬停過課, 能力唔高, P機. 駿冠對手強左, 最多P. 快而威睇試閘覺得個眼罩有反效果.

柏寶D馬中等, 最好一隻高高的.....隻馬勝在最近好準.
作者: EternitY    時間: 4/6/2007 02:13 PM

柏寶的話 ... 我反而睇新通勝
作者: kewell    時間: 4/6/2007 02:59 PM

柏寶又一次冇方嘉柏騎 , 仲要有兩場冇馬騎:ooo:
作者: 毅力    時間: 5/6/2007 11:16 PM

QUOTE:
原帖由 木奇異 於 4/6/2007 02:07 PM 發表
韋達手馬最好一隻不老英雄, 不過個檔唔好跑, 贏到都險勝機會高. 去馬停過課, 能力唔高, P機. 駿冠對手強左, 最多P. 快而威睇試閘覺得個眼罩有反效果.

柏寶D馬中等, 最好一隻高高的.....隻馬勝在最近好準.

我睇過韋達明日手馬, 比柏寶的好呀! 隻不老英雄有機會可以再整多一舖, 加州主教應該唔夠佢揮的, 加埋個檔都唔係好, 除非一出閘可以先帶頭慢放, 憑步速之利勉強帶到!:fff:

高高的評分好緊呀, 雖然隻第一好運排12檔, 但隻馬是剛剛才來料, 有d驚佢呀!:ooo:

隻新通勝上場久休, 對他本來應該是有利的, 但又無好走勢, 不知是否有毛病!:aaaa: 希望只是一時失準, 可以最少執番場唔好輸咁遠啦!:fff:
作者: 大隻佬    時間: 6/6/2007 03:23 AM

柏寶加油啊!!!!!!!!!!!
作者: asiadragon    時間: 7/6/2007 10:08 AM

6月6日賽事     韋達 2:1 柏寶

總數: 韋達 81
        柏寶 77
        杜利萊 65
作者: asiadragon    時間: 7/6/2007 10:21 AM

星期六賽日:

騎師    1          2        3        4         5         6           7          8         9           10           11
韋達   同一世界    凱旋駿驥  駔驍之首   中華英雄   甜蜜福星     東方遊戲       超勇駿          勁闖       新東武士          駿寶             喜勇駿

柏寶   福將臨門                                             喜在心頭                     紅酒甜心    喜蓮精彩      鐳射寶          愛拼者贏       最佳拍檔

杜利萊       無             無            無              無         圍彩百勝         百笑          再度豪情        開心       奇異福星         勇善勝           蜻蜓

韋達騎足 11場
柏寶騎 7場
杜利萊騎 7場

作者: horace176    時間: 7/6/2007 01:29 PM

韋達一定win
作者: horace176    時間: 7/6/2007 01:30 PM

韋達超勁,騎咁多場
作者: 木奇異    時間: 7/6/2007 04:31 PM

柏寶 + 杜杜 只出7場.....:ccc:

韋達出得多不過手馬冇邊隻有 包裝大師 ed贏面高的馬. 1, 4, 9場place機高. 5場甜蜜福星為不明物體.

柏寶手馬就1, 5, 8場最有機會, 特別第8場
作者: yinho    時間: 7/6/2007 04:41 PM

韋達第1,7,9,10場幾大機會win
星期六都係捧韋達好d
作者: leongsing123    時間: 7/6/2007 06:47 PM

喜蓮精彩:jjjj:
作者: kewell    時間: 7/6/2007 06:54 PM

騎師    1          2        3        4         5         6           7          8         9           10           11
韋達   同一世界    凱旋駿驥  駔驍之首   中華英雄   甜蜜福星     東方遊戲       超勇駿          勁闖       新東武士          駿寶             喜勇駿

柏寶   福將臨門                                             喜在心頭                     紅酒甜心    喜蓮精彩      鐳射寶          愛拼者贏       最佳拍檔

杜利萊       無             無            無              無         圍彩百勝         百笑          再度豪情        開心       奇異福星         勇善勝           蜻蜓

第一場 , 都係達少機會高d

第二場 , 應該達少都贏唔到

第三場 , 達少機會都係細

第四場 , 中華英雄唔細

第五場 , 達少同柏寶都有機會 , 杜生機會比佢地細

第六場 , 達少機會同杜生差不多

第七場 , 杜生 > 達少 > 柏寶

第八場 , 柏寶 > 達少,杜生

第九場 , 杜生 > 柏寶 > 達少

第十場 , 三者機會差不多

第十一場 , 杜生 > 達少 > 柏寶

作者: 翼    時間: 9/6/2007 09:59 PM

繼係韋達食住柏寶:jjjj:
作者: asiadragon    時間: 11/6/2007 12:13 PM

星期三賽事

騎師   第1場      第2場      第3場     第4場   第5場    第6場       第7場       第8場
韋達  擺明車馬 寶樹聚盈 旅英名駒   雙妙星   大勇   金獅駿將    百利旺      搏得威

柏寶  賽馬精神 金碧滿湖   權勇駿      新英     無        乖巧      靚得精彩    衝鋒槍

韋達騎足8場(最後3場的馬全都排12檔)

柏寶騎7場(權勇駿排12檔,靚得精彩排11檔)

作者: asiadragon    時間: 11/6/2007 12:21 PM

QUOTE:
原帖由 於 9/6/2007 09:59 PM 發表
繼係韋達食住柏寶:jjjj:

無錯.

星期六賽日

韋達 2:1 柏寶

Total: 韋達   83
       柏寶   78
       杜利萊 65
作者: 翼    時間: 11/6/2007 12:31 PM

QUOTE:
原帖由 asiadragon 於 11/6/2007 12:13 PM 發表
星期三賽事

騎師   第1場      第2場      第3場     第4場   第5場    第6場       第7場       第8場
韋達  擺明車馬 寶樹聚盈 旅英名駒   雙妙星   大勇   金獅駿將    百利旺      搏得威

柏寶  賽 ...

今次平手多:jjjj:
作者: asiadragon    時間: 11/6/2007 12:35 PM

QUOTE:
原帖由 於 11/6/2007 12:31 PM 發表

今次平手多:jjjj:

柏寶會唔會一如過往,先拔頭籌呢?????????:fff:
作者: 翼    時間: 11/6/2007 12:40 PM

QUOTE:
原帖由 asiadragon 於 11/6/2007 12:35 PM 發表

柏寶會唔會一如過往,先拔頭籌呢?????????:fff:

呢排o的馬贏開就贏:eee:
作者: asiadragon    時間: 11/6/2007 12:42 PM

QUOTE:
原帖由 於 11/6/2007 12:40 PM 發表

呢排o的馬贏開就贏:eee:

例如邊喲呀??????????:fff: :fff:
作者: 翼    時間: 11/6/2007 12:55 PM

QUOTE:
原帖由 asiadragon 於 11/6/2007 12:42 PM 發表

例如邊喲呀??????????:fff: :fff:

賽馬精神:eee:
作者: asiadragon    時間: 11/6/2007 12:58 PM

QUOTE:
原帖由 於 11/6/2007 12:55 PM 發表

賽馬精神:eee:

衝鋒槍呢????????:lll:
作者: 翼    時間: 11/6/2007 12:59 PM

QUOTE:
原帖由 asiadragon 於 11/6/2007 12:58 PM 發表

衝鋒槍呢????????:lll:

都係la:eee:
作者: asiadragon    時間: 11/6/2007 01:01 PM

QUOTE:
原帖由 於 11/6/2007 12:59 PM 發表

都係la:eee:

咁即係2場,仲話打和??????????:fff:

韋達要贏2場先掂wo:eee:
作者: timothyhin    時間: 11/6/2007 01:03 PM

我估禮拜3 1-1多:ggg:
一個食頭淡湯.....一個食尾糊:eee:
作者: asiadragon    時間: 11/6/2007 01:05 PM

QUOTE:
原帖由 timothyhin 於 11/6/2007 01:03 PM 發表
我估禮拜3 1-1多:ggg:
一個食頭淡湯.....一個食尾糊:eee:

咁即係暗示韋達贏搏得威????????:lll: :fff:

作者: timothyhin    時間: 11/6/2007 01:08 PM

QUOTE:
原帖由 asiadragon 於 11/6/2007 01:05 PM 發表

咁即係暗示韋贏達搏得威????????:lll: :fff:  

調轉:yyy:

不過蕉蕉尾場出到招既話呢個絕對係有可能:eee: :eee:
作者: 翼    時間: 11/6/2007 01:10 PM

QUOTE:
原帖由 timothyhin 於 11/6/2007 01:08 PM 發表

不過蕉蕉尾場出到招既話呢個絕對係有可能:eee: :eee:

星期3落雨..博得威特佳:fff:
作者: asiadragon    時間: 11/6/2007 01:15 PM

QUOTE:
原帖由 timothyhin 於 11/6/2007 01:08 PM 發表

搏得威谷草唔差:fff: :fff:
作者: 翼    時間: 11/6/2007 01:18 PM

QUOTE:
原帖由 asiadragon 於 11/6/2007 01:15 PM 發表

谷草A 落雨S 檔位C 騎S

睇下達少追5追得到:jjjj:
作者: timothyhin    時間: 11/6/2007 01:19 PM

QUOTE:
原帖由 asiadragon 於 11/6/2007 01:15 PM 發表

個12檔:ppp:
整d勇猛神駒事件咁就:hhh: :ccc:
作者: asiadragon    時間: 11/6/2007 01:22 PM

QUOTE:
原帖由 於 11/6/2007 01:18 PM 發表

谷草A 落雨S 檔位C 騎S

睇下達少追5追得到:jjjj:

主要睇達少在第1個彎拿唔拿到埋欄好位???????
作者: 翼    時間: 11/6/2007 01:23 PM

QUOTE:
原帖由 asiadragon 於 11/6/2007 01:22 PM 發表

主要睇達少在第1個彎拿唔拿到埋欄好位???????

要睇大摩俾佢的指示..你知達少好乖5敢亂黎XD
作者: asiadragon    時間: 11/6/2007 01:25 PM

QUOTE:
原帖由 於 11/6/2007 01:23 PM 發表

要睇大摩俾佢的指示..你知達少好乖5敢亂黎XD

同一世界係個好例子..........:fff:
作者: 翼    時間: 11/6/2007 01:27 PM

達少 騎的雙妙星真係好有機會..上幾次.o的人.騎到不知所謂:sss:
作者: asiadragon    時間: 11/6/2007 02:18 PM

QUOTE:
原帖由 於 11/6/2007 01:27 PM 發表
達少 騎的雙妙星真係好有機會..上幾次.o的人.騎到不知所謂:sss:

杜鵬志,列高力 wo....................
隻馬跑得好喲,3甲一定有...........
今次唯一問題係個負磅
作者: 木奇異    時間: 12/6/2007 06:36 AM

擺明車馬 --- 上場冇走勢, 不過熱身一場應該好d, 馬一定唔叻, p格
寶樹聚盈 --- 退出之後操練都未正常又跑, 唔知想點 :bbbb:
旅英名駒 --- 1650正宗 + 上次走勢唔錯, 雖然個分同上兩手trainer都差唔多用哂. 韋達全日最high chance馬
雙妙星 --- 1000磅馬仔搞到e個磅唔好跑, p機會
大勇 --- 排外檔大打折扣
金獅駿將 --- 重磅+大外檔又係難搞
百利旺 --- 轉倉初出, 計馬質素就係咁多, 而且苗禮德都唔係差既
搏得威 --- 上場係靠冼毅力d騎功同軟地贏馬, 今次又大外檔, 如果有雨可摶p, 唔係死得
作者: yinho    時間: 13/6/2007 01:15 PM

韋達今日睇黎第1,7場機會大d
作者: asiadragon    時間: 14/6/2007 10:42 AM

星期三賽事
韋達 2:1 柏寶

星期三賽事勝出的馬:
韋達:雙妙星,百利旺
柏寶:乖巧

總數: 韋達  85
        柏寶  79
        杜利萊 65

作者: asiadragon    時間: 14/6/2007 10:48 AM

星期日賽事

騎師   第1場      第2場     第3場     第4場     第5場    第6場       第7場      第8場    第9場     第10場     第11場
柏寶    雄爆     幸運吉祥   天澤      荊山玉     精選    超群好運  南莊好運    盈綵     帝皇鷹    歡笑星     友誼至上
韋達     無         好當家      無      駔驍之首   高達    駿馬大師  常山鎮寶   驊中龍   真旺財   一切順利   又快又勁

柏寶騎足11場
韋達騎9場.........

作者: 列高力    時間: 14/6/2007 11:02 AM

柏寶應該追到了
韋達星期日坐騎唔係太好
作者: danny2771    時間: 14/6/2007 11:22 AM

韋達 la
作者: EternitY    時間: 14/6/2007 11:47 AM

QUOTE:
原帖由 asiadragon 於 14/6/2007 10:48 AM 發表
星期日賽事

騎師   第1場      第2場     第3場     第4場     第5場    第6場       第7場      第8場    第9場     第10場     第11場
柏寶    雄爆     幸運吉祥   天澤      荊山玉     精選    超群好 ...

就咁睇柏寶好D ... :mmm:
作者: 翼    時間: 14/6/2007 11:53 AM

:kkk: :lll: 韋達騎5足
作者: yinho    時間: 14/6/2007 03:12 PM

都係韋達好d
作者: 大隻佬    時間: 14/6/2007 08:24 PM

柏寶大世以去.........................
作者: 木奇異    時間: 14/6/2007 09:00 PM

韋達 好當家 win機較高. 高達, 驊中龍 Place 機會. 又快又勁如有軟地都有 Place 機會. 駔驍之首1800睇賽績似追唔多, 跑1650反而仲好, 似長力未成, 今場P機會. 駿馬大師近場冇走勢. 常山鎮寶幸運係一場弱組win, 今場對手強得多. 真旺財退步中. 一切順利上場假賽績.

講事實.....柏寶d馬比韋達要強少少, 不過都未必追到3場或以上, 追到1-2場已經好好
作者: yinho    時間: 14/6/2007 10:51 PM

駿馬大師睇佢o個組,唔係太多強馬
作者: 沒有    時間: 16/6/2007 09:52 AM

支持 --- 柏寶!
作者: 彩雲    時間: 16/6/2007 09:54 AM

支持 --- 柏寶
作者: ユюユ    時間: 17/6/2007 11:21 PM

今日之後大局已定:zzzzzzzzz:
又一次係廢達:hhhh:
作者: yinho    時間: 18/6/2007 02:00 PM

柏寶贏到隻帝皇鷹令大摩歡喜都可能得既:eee:

作者: 毅力    時間: 24/6/2007 11:58 AM

今日捧柏寶, 坐三望四, 祈求五六七!:eee: :fff: :gggg:
作者: yinho    時間: 24/6/2007 12:50 PM

我都係捧韋達:eee:
作者: 木奇異    時間: 24/6/2007 01:13 PM

QUOTE:
原帖由 ユюユ 於 17/6/2007 11:21 PM 發表
今日之後大局已定:zzzzzzzzz:
又一次係廢達:hhhh:

香港賽馬如果睇騎師真係好冇癮......年年都韋達真係趕客, 唔怪得e行冇新血入去........
作者: 飛神    時間: 24/6/2007 01:15 PM

QUOTE:
原帖由 木奇異 於 24/6/2007 01:13 PM 發表

香港賽馬如果睇騎師真係好冇癮......年年都韋達真係趕客, 唔怪得e行冇新血入去........

所以我睇馬房:lll:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0