標題: 「高點」 - 二○○七年六月九日賽事第十場(676) [打印本頁]

作者: asiadragon    時間: 20/6/2007 04:57 PM     標題: 「高點」 - 二○○七年六月九日賽事第十場(676)

[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/corporate/racing_news_item.asp?in_file=/chinese/news/news_2007062016288.htm[/iframe]
作者: 兵工廠    時間: 20/6/2007 05:28 PM

冼毅力個日係做得岩~~
作者: 好爸爸    時間: 20/6/2007 06:08 PM

冼毅力討回清白:ccccc:

Danny既馬成日就係咁玩傷:ooo:
作者: 帶來吉利    時間: 20/6/2007 06:11 PM

沈集成 幾耐冇贏馬

最有機僧果次 再戰風雲咁都影輸
d運真係黑到:eee:
作者: 木奇異    時間: 20/6/2007 06:39 PM

冼毅力真係高手中高手, 一騎上去就知有唔妥 :loveliness:
柏寶都應該知ga, 操過唔騎
作者: 少仔    時間: 20/6/2007 07:04 PM

高點好彩無出,唔係輸左d人又xzy....:fff:
作者: EternitY    時間: 20/6/2007 07:24 PM

哇,「高點」一對後腳球節均有瘀傷。:ppp:
作者: 櫻花    時間: 20/6/2007 09:56 PM

我本來對 "沈集成"無咩野意見,但今次事件說明他非常剛愎自用不聽人意見,完全當資深騎師"柏寶"講的是廢話. 如果"沈生"再不改善他的做人態度肯定前途似咁:rrr: :rrr:
作者: 列高力    時間: 20/6/2007 09:57 PM

QUOTE:
原帖由 櫻花 於 20/6/2007 09:56 PM 發表
我本來對 "沈集成"無咩野意見,但今次事件說明他非常剛愎自用不聽人意見,完全當資深騎師"柏寶"講的是廢話. 如果"沈生"再不改善他的做人態度肯定前途似咁:rrr: :rrr:

x2
作者: asiadragon    時間: 21/6/2007 09:25 AM

謎終於解開.冼毅力係無做錯的.............

沈集成另一傑作..............:ppp:
作者: 臨泰萊    時間: 21/6/2007 06:42 PM

話冼毅力既某前練馬師+現職評馬人應該收皮唔好再亂吠:rrr:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0