標題: 古活賽期又o黎啦 [打印本頁]

作者: Running    時間: 29/7/2007 09:18 AM     標題: 古活賽期又o黎啦

古活賽期中,大家除o左認識薩塞克斯錦標外,最重要就係幾場三歲二班賽。:fff:

不如睇o下又有冇呢類馬賣o黎香港。:fff:
作者: tinsley113    時間: 29/7/2007 03:00 PM

薩塞克斯錦標好睇啊:jjjj:

威滿蹄 對 Excellent Art :eee:
作者: EternitY    時間: 29/7/2007 03:02 PM

就算肯賣都一定貴到爆炸。:eee:

話時話,勝在好運都有在光榮古活賽期,跑過三歲表列賽第三?:ppp:
作者: Running    時間: 29/7/2007 05:22 PM

QUOTE:
原帖由 EternitY 於 29/7/2007 03:02 PM 發表

話時話,勝在好運都有在光榮古活賽期,跑過三歲表列賽第三?:ppp:

不過呢隻係出自巴利多爾:fff:
作者: 好爸爸    時間: 29/7/2007 06:03 PM

QUOTE:
原帖由 EternitY 於 29/7/2007 03:02 PM 發表

呢隻5班馬黎...唔好俾賽績, 騎師同個練馬師呃左:fff:
作者: Running    時間: 29/7/2007 06:43 PM

今晚先有聖烈治預賽 - 哥頓錦標,打比第三o既Aqaleem會以呢場作為9月聖烈治熱身賽。

[iframe]http://www.racingpost.co.uk/news/guides.sd?psection=racingpost.co.uk&page=Goodwood&category=Cards&story_id=911776&pill=1[/iframe]

作者: Kris    時間: 29/7/2007 10:18 PM

黃石公園會借呢場驗貨

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0