標題: 馬匹退役 20-8-2007 [打印本頁]

作者: willandgrace    時間: 20/8/2007 04:43 PM     標題: 馬匹退役 20-8-2007

以下馬匹已告退役:-
馬名 烙號 馬房 退役日期
魔術師 (E133 ) 蔡約翰 18/08/2007

二○○七年八月二十日
作者: willandgrace    時間: 20/8/2007 04:43 PM

呢隻終於都係要退役。:ooo:
作者: 活力寶蹄    時間: 20/8/2007 04:45 PM

魔術師..最後都係贏得一次就退役...不過神仙又搜馬...:yyy:
作者: 莫問我是誰    時間: 20/8/2007 04:51 PM

榮生一生養馬最大污點都可算係呢隻啦.......

估唔到佢都會比人昆~~~:yyy:

隻馬又閹左,又無得配種....成績咁差有無資格去同活力先生,奔騰做鄰居呢?

定係羅去做貴價狗餅~~:eee:
作者: taxi2003    時間: 20/8/2007 04:52 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 20/8/2007 04:51 PM 發表

隻馬又閹左,又無得配種....成績咁差有無資格去同活力先生,奔騰做鄰居呢?

都好過飛劍同長驅:lll: :lll:
作者: 莫問我是誰    時間: 20/8/2007 05:02 PM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 20/8/2007 04:52 PM 發表

都好過飛劍同長驅:lll: :lll:

飛劍係ppg...榮生d ppg一向好普通~~

長驅只有寄望佢轉倉,或者有新發展....一日唔轉倉試下,都唔知佢係唔係真係完全係買錯貨o既~~

呢招應該係最後招數了~~:fff:

當年有隻喜蓮戰略, 告仔剃左希斯眉毛....剃人頭者人亦剃其頭,唔知邊個有本事剃返告仔呢~~:yyy:
作者: jintinc    時間: 20/8/2007 05:19 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 20/8/2007 05:02 PM 發表

飛劍係ppg...榮生d ppg一向好普通~~

長驅只有寄望佢轉倉,或者有新發展....一日唔轉倉試下,都唔知佢係唔係真係完全係買錯貨o既~~

呢招應該係最後招數了~~:fff:

當年有隻喜蓮戰略, 告仔剃左希斯 ...

方仔:fff: :fff:
作者: 真誇張!嵩哥    時間: 20/8/2007 07:55 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 20/8/2007 04:51 PM 發表

榮生唔係咩馬都運去外國牧場咩:jjjj:
以前隻昆侖都唔好得幾多 :jjjj:
作者: 007    時間: 21/8/2007 04:57 PM

886!!魔術師

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0