標題: 季初搶攻馬房會是? [打印本頁]

作者: +超級無敵+    時間: 21/8/2007 04:35 PM     標題: 季初搶攻馬房會是?

有邊個馬房可以幫大家季初贏下錢呢?:fff: :fff: :fff:
作者: jintinc    時間: 21/8/2007 04:36 PM

方仔
作者: 愛倫    時間: 21/8/2007 04:36 PM

QUOTE:
原帖由 +超級無敵+ 於 21/8/2007 04:35 PM 發表
有邊個馬房可以幫大家季初贏下錢呢?:fff: :fff: :fff:

唔駛問都係得一個神仙先可以玩晒者 :llll:
作者: 春田花花幼稚園    時間: 21/8/2007 04:51 PM

QUOTE:
原帖由 +超級無敵+ 於 21/8/2007 04:35 PM 發表

Tony:fff:
作者: 莫問我是誰    時間: 21/8/2007 07:15 PM

大犘前幾年一直係9 月贏馬最多練馬師,竟然敢用羅達做殺手連爆幾場就知勁~~

上年開鑼日一場頭馬都無,因為再前季同蔡神仙拚得太盡,無哂彈藥~~

咁方仔上年做埋冠軍,咁今年仲有無能力玩急先鋒呢??:aaaa:

如果要捧d大路馬房,不如搏下冷門馬房,好似如果中到一隻除雨石上年隻"上涌福星"(99倍),真係

好過你中10隻架~~~我會留意石哥d冷門馬~~~:yyy:
作者: 賭性不改    時間: 21/8/2007 07:37 PM

大摩上年冇咩做野,
好多馬評分有番d著數,信佢~:loveliness:
作者: taxi2003    時間: 21/8/2007 07:41 PM

睇操練似係苗生:fff: :fff:
作者: 莫問我是誰    時間: 21/8/2007 07:49 PM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 21/8/2007 07:41 PM 發表
睇操練似係苗生:fff: :fff:

我記得上年我都係捉住苗生...佢成日都係操得咁狠..不論四季...都唔知佢幾時真係出擊~~:ppp:
作者: 櫻花    時間: 21/8/2007 07:50 PM

今年 搶攻 一定係"告仔",如沒詁錯頭一,二個月都係"告仔"係龍虎榜帶頭.
作者: taxi2003    時間: 21/8/2007 07:52 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 21/8/2007 07:49 PM 發表

我記得上年我都係捉住苗生...佢成日都係操得咁狠..不論四季...都唔知佢幾時真係出擊~~:ppp:

一個馬房,除非練果個廢,或者出現兵變
否則多數係一年掂一年冇野睇:lll: :lll:

神仙上年都要回氣啦:jjjj: :jjjj:
作者: taxi2003    時間: 21/8/2007 07:52 PM

QUOTE:
原帖由 櫻花 於 21/8/2007 07:50 PM 發表
今年 搶攻 一定係"告仔",如沒詁錯頭一,二個月都係"告仔"係龍虎榜帶頭.

不過,d馬唔方會好分:ppp: :ppp:
作者: 莫問我是誰    時間: 21/8/2007 07:57 PM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 21/8/2007 07:52 PM 發表

一個馬房,除非練果個廢,或者出現兵變
否則多數係一年掂一年冇野睇:lll: :lll:

神仙上年都要回氣啦:jjjj: :jjjj:

但係....我好似未見過苗生掂過:ppp:

佢最掂咪又要講返好多年前隻打比冠軍..不過已經係季中o既事~~~:yyy:
作者: 莫問我是誰    時間: 21/8/2007 08:01 PM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 21/8/2007 07:52 PM 發表

不過,d馬唔方會好分:ppp: :ppp:

上年中三元,得令將軍,皇帝出巡,好輝煌..過哂關都唔錯架...比買波過3關勁好多:yyy:

仲有隻帝聖跑第2呢...place過關又係比買波多呢~:yyy:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0