標題: 練馬師慈善賽o既後患~~ [打印本頁]

作者: 莫問我是誰    時間: 21/9/2007 07:26 PM     標題: 練馬師慈善賽o既後患~~

今年練馬師慈善賽人人讚好,馬會新推廣活動得到"難得的成功"....但賽事之後患亦逐漸浮現~~

當日出戰o既七匹戰馬....至今已有五匹出賽...成績如下~~

第七名 威霸龍     四班谷草1200米 (第8名)

第六名 金津寶     五班谷草1000米 (第10名)

第五名 葵扇煙     排位前退出比賽:ppp:

第四名 洋洋自得  四班谷草1650 (第5名)

第三名 上涌福將  四班泥地1200 (未知)

第二名 新力高      四班田草1000 (第6名)

第一名 金百利      四班谷草1200 (第8名)

雖然7匹馬中大部份都係老弱馬...但係質新馬如新力高5甲不入...葵扇煙 更加排位前退出....

實在令小弟懷疑呢批馬係唔係因為響慈善賽要背住一班個個負磅超過130磅o既老人家而拚傷

哂元氣呢~~:ppp:

希望聽日唯一一隻負磅磅較輕o既上浦福將(118磅除雨石)會有更接近表現啦~~:gggg:

唔知呢批馬邊隻會最快贏馬呢~~~:yyy: 我估大部份人都估新力高吧~~:yyy:
作者: taxi2003    時間: 21/9/2007 07:29 PM

係好就唔會跑果場:fff: :fff:
作者: 莫問我是誰    時間: 21/9/2007 07:32 PM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 21/9/2007 07:29 PM 發表
係好就唔會跑果場:fff: :fff:

唔知班馬主有無比人老點感覺呢??:yyy:

而且第一年d馬有咁o既後果...下年會唔會無馬主敢出馬支持呢~~:yyy:
作者: sw    時間: 21/9/2007 07:48 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 21/9/2007 07:32 PM 發表

唔知班馬主有無比人老點感覺呢??:yyy:

而且第一年d馬有咁o既後果...下年會唔會無馬主敢出馬支持呢~~:yyy:

下年咪用退役馬囉, 雙魚河大把:llll:
作者: 活力寶蹄    時間: 21/9/2007 07:50 PM

QUOTE:
原帖由 sw 於 21/9/2007 07:48 PM 發表

靚蝦王...電子麒麟..:lll:
作者: 真誇張!嵩哥    時間: 21/9/2007 07:57 PM

QUOTE:
原帖由 活力寶蹄 於 21/9/2007 07:50 PM 發表

靚蝦王...電子麒麟..:lll:

恐怕跑唔郁:jjjj:
作者: 活力寶蹄    時間: 21/9/2007 08:46 PM

QUOTE:
原帖由 真誇張!嵩哥 於 21/9/2007 07:57 PM 發表

恐怕跑唔郁:jjjj:

想跑..點都跑到...:jjjj:
作者: 真誇張!嵩哥    時間: 21/9/2007 09:04 PM

QUOTE:
原帖由 活力寶蹄 於 21/9/2007 08:46 PM 發表

想跑..點都跑到...:jjjj:

日日困住係馬牢:jjjj:
作者: 馬俠    時間: 22/9/2007 12:55 AM

如果拎雙魚d馬...咪隻隻死晒
作者: chuen22    時間: 22/9/2007 12:58 AM

QUOTE:
原帖由 sw 於 21/9/2007 07:48 PM 發表

d馬一定心諗,,,退左役都要搞阿叔:aaaaaa: ,,,仲唔擲2,3個練馬師落黎:fff:
作者: EternitY    時間: 22/9/2007 01:18 AM

真陰公。:ppp:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0