標題: [開台-Openradio]2007年12月26日賽馬日節目重溫 及1月6日賽馬日問馬留言區 [打印本頁]

作者: 河馬仔    時間: 25/12/2007 02:35 PM     標題: [開台-Openradio]2007年12月26日賽馬日節目重溫 及1月6日賽馬日問馬留言區

(主持:河馬仔,楊駿,魔術師,Randy)

先祝各位聖誕快樂,新年進步!!!

BOXING DAY賽馬日,想聖誕節有火雞馬做禮物?當然要聽下河馬仔,楊駿,魔術師,Randy之賽事分析.第四場真如意鬥紅運精英?第九場至上同人緣好馬又點選擇?第十場鼓浪天風有望橫掃?<賽馬自助Q&A>會有以下馬匹之分析:
1.功夫
2.聚有盈
3.齊齊開心
4.有景
5.百笑
6.合力齊心
7.勝利雄威

(一月一日之元旦賽馬日之賽馬WQT將暫停一次,如想問一月六日之參賽馬匹請在此留言)

http://www.openradiohk.com/archive/prog-20/horse-20071225-126.mp3

(如各位想問我們週日出賽馬匹之看法及前景,請PM或留言給我們.我們會盡力在節目中解答.(每集大約講兩匹)

為 達 至 開 放 的 目 的,提倡知 識共享和意見交流,本台所有節目,除特別註明以外,均採用CreativeCommonsAttribution-NonCommercial-NoDerivs2.5License版權形式 免費發 放。本台 歡 迎 聽眾和 網 友互 相 分 享、 轉播、或錄播,作教育、學術研究、個人、及非 牟利用途,以 作 廣 傳, 而 無 須 預 先 向 本台申請或得到書面批准。但本台保留國際法中對著作者(Author's Right) 的 權利 , 未 經開台書面批准,嚴禁改動、轉變、或改作本台作品,亦禁止 為 牟利或 商 業 目 的 而 使 用 本 台作品,和嚴禁售賣本台作品。為了尊重知識產權和主持人 的創 作成 果 , 任 何 人 使 用 本 台作品,必須註明出處。所有轉播或錄播必須在合乎香港 特別行 政區法 律 之 下 進 行

如各下對我們的節目有任何意見,請歡迎留言或短訊給我們,謝謝!

作者: 魚仔餅    時間: 25/12/2007 02:38 PM

一月一日幾時有報名表呀??
作者: 小野伸二    時間: 25/12/2007 02:38 PM

QUOTE:
原帖由 魚仔餅 於 25/12/2007 02:38 PM 發表

聽日:jjjj:
作者: 魚仔餅    時間: 25/12/2007 02:39 PM

QUOTE:
原帖由 小野伸二 於 25/12/2007 02:38 PM 發表

聽日:jjjj:

thx:rrrr:
作者: 河馬仔    時間: 25/12/2007 04:19 PM

明天跑完馬先啦,我地都係一月一日都休息架:eee:
作者: Wai    時間: 25/12/2007 05:29 PM

THX:jjjj: 一齊贏錢:ssss:
作者: randysiu    時間: 25/12/2007 07:04 PM

QUOTE:
原帖由 魚仔餅 於 25/12/2007 02:38 PM 發表

27號配磅出報名表,29號排位
作者: 河馬仔    時間: 26/12/2007 07:15 PM

是日四位主持之心水選擇及賽果:

第四場:
楊駿:5真如意-7紅運精英-1太平洋-14特擊(唔中)
魔術師:7
紅運精英-1太平洋-5真如意-12高豐採(唔中)
Randy:13精圖-5真如意-7紅運精英-12高豐採(唔中)
賽果:2-11-8-5

第九場:
河馬仔:3威勁多-6牛精福星-4贏得好-11至上(唔中)
魔術師:11
至上-8人緣好馬-6牛精福星-10上浦福星(唔中)
Randy:10上浦福星-4贏得好-8人緣好馬-13閃電駒(唔中)
賽果:6-14-7-5

第十場:
河馬仔:8幻影神偷-3風雲遊子-11鼓浪天風-6合力齊心(中位置Q派$48.0)
楊駿:2另具一格-7喜聚寶-11
鼓浪天風-6合力齊心(中位置Q派$48.0)
魔術師:2另具一格-11鼓浪天風-7喜聚寶-6合力齊心(中位置Q派$48.0)
賽果:1-11-6-2

作者: 馬俠    時間: 26/12/2007 08:00 PM

點解第9場打左牛精福星既:hhh:
作者: 河馬仔    時間: 28/12/2007 09:05 PM     標題: 回復 #9 馬俠 的帖子

係噃,因為個日輸到傻左:eee:
作者: 長毛    時間: 29/12/2007 12:17 AM

QUOTE:
原帖由 馬俠 於 26/12/2007 08:00 PM 發表
點解第9場打左牛精福星既:hhh:

that's why 唔中 lor ...
作者: FreD    時間: 29/12/2007 09:27 AM

1月1 想問雄聖同轉數高~~
作者: 河馬仔    時間: 29/12/2007 10:12 AM     標題: 回復 #12 FreD 的帖子

唔好意思呀,一月一日個集休息啦:loveliness: :loveliness:
作者: brian    時間: 3/1/2008 06:54 PM

6/1 第十場 無極 thx
作者: 河馬仔    時間: 3/1/2008 07:00 PM

係噃,今晚要開啦:eee: :eee: :eee:
作者: 古惑天王    時間: 3/1/2008 07:53 PM

問r6 奇異之星 :rrrr:
作者: StillInLove    時間: 3/1/2008 09:10 PM

河馬兄 :loveliness:

小弟岩岩睇完1月6日星期日既排位啦 初步覺得有隻馬仔三甲都應該幾穩陣既

就係第八場既  鐳老虎  啦 :loveliness:

小弟覺得呢隻馬仔似乎都係特登報呢場評分 40-65 既四班賽事

用 徐君禮 小負5磅後 呢場負 122 磅 都有競爭力

可以避開三班對手  而係四班跑之餘又唔駛負太重磅  應該係呢場決心出擊既 :loveliness:

排位 5 檔 都ok  希望唔好太熱啦

小弟覺得都可以試下用呢隻馬仔做星期日既全日馬膽玩下 呢場Q or 買下佢位置玩 混合過關既

唔知河馬兄你地點睇呢 ? :loveliness:

希望你地幾位可以係節目 比d意見丫 :loveliness:

Thank you very much in advance and happy new year :loveliness:

StillInLove 上

作者: 河馬仔    時間: 3/1/2008 09:34 PM

冇問題,我地會講第八場架
作者: asiadragon    時間: 3/1/2008 09:38 PM

1月6日想問寶威威&新威..thx
作者: 翼    時間: 3/1/2008 09:43 PM

問 不得了 :jjjj:,吉星拱照
作者: 光仔    時間: 3/1/2008 09:44 PM

QUOTE:
原帖由 於 3/1/2008 09:43 PM 發表
問 不得了 :jjjj:,吉星拱照

同路:loveliness:
作者: jintinc    時間: 3/1/2008 09:53 PM

燦惑,thx~
作者: EternitY    時間: 3/1/2008 10:38 PM

問 ... 勇士 危險英駿 十則圍之 :loveliness:
作者: 馬俠    時間: 3/1/2008 10:53 PM

問好真意 ,陽明先鋒:loveliness:
作者: 河馬仔    時間: 3/1/2008 11:02 PM

仲有兩分鐘錄啦:loveliness:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0