標題: 大摩回防非常重視活力寶蹄 [打印本頁]

作者: 光仔    時間: 30/12/2007 12:17 PM     標題: 大摩回防非常重視活力寶蹄

大摩早前趁聖誕節到澳洲探望父親,昨朝恢復出席晨課,

首朝即相當積極,不時穿梭烽火台與機坪,

活力十足。元旦日重頭戲華商會盃,

大摩派出五駒上陣,他昨朝就對「活力寶蹄」特別重視。

「活力寶蹄」今課由韋達親試,大摩一如平時安坐烽火台二樓睇操,

當此駒在大跑道快跳兩段之際,大摩噏住望遠鏡睇實全程,

其後雖然並無接馬,但耙地時段韋達返回烽火台亦不忘向他匯報,

兩人花了數分鐘研究軍情,態度認真,

「活力寶蹄」今仗雖非主帥白德民策騎亦未可忽視。

活力寶蹄
作者: 活力寶蹄    時間: 30/12/2007 02:21 PM

活力寶蹄仲唔贏....:loveliness:
作者: 莫問我是誰    時間: 30/12/2007 05:59 PM

QUOTE:
原帖由 活力寶蹄 於 30/12/2007 02:21 PM 發表
活力寶蹄仲唔贏....:loveliness:

我覺得佢真係愈來愈似上年隻豐富呢~~:yyy:

不妨參考一下上年隻豐富o既命運~~~:yyy:
作者: randysiu    時間: 30/12/2007 06:03 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 30/12/2007 05:59 PM 發表

我覺得佢真係愈來愈似上年隻豐富呢~~:yyy:
不妨參考一下上年隻豐富o既命運~~~:yyy:

上年有人貼豐富為銀行馬,我當時心內笑到收唔到制...:yyy:
作者: 莫問我是誰    時間: 30/12/2007 06:09 PM

QUOTE:
原帖由 randysiu 於 30/12/2007 06:03 PM 發表

上年有人貼豐富為銀行馬,我當時心內笑到收唔到制...:yyy:

飛躍龍門都要減好多分之後至嬴返,隻豐富一直評分高企~~

跑盡都係第2~~~

希望呢隻活力寶蹄唔會步佢後塵啦~~

話哂曾經係好馬~~不過我信唔過大摩姐~~~:yyy:

佢始終較看重自己馬房d嫡系馬~~
作者: 阿源    時間: 30/12/2007 06:11 PM

我覺得大摩五隻,主力就係活力寶蹄.
作者: 莫問我是誰    時間: 30/12/2007 06:13 PM

QUOTE:
原帖由 阿源 於 30/12/2007 06:11 PM 發表

good luck~~:gggg:

呢場我睇跑馬算~~:eee: 唔買當嬴,亂到暈~~:ddd:
作者: 活力寶蹄    時間: 30/12/2007 06:13 PM

QUOTE:
原帖由 阿源 於 30/12/2007 06:11 PM 發表

不過我覺得好似上年既告仔咁....
上年有好多人話主力係精英大師...:ppp:
作者: 莫問我是誰    時間: 30/12/2007 06:18 PM

QUOTE:
原帖由 活力寶蹄 於 30/12/2007 06:13 PM 發表

不過我覺得好似上年既告仔咁....
上年有好多人話主力係精英大師...:ppp:

始終都係o個句啦.....高班賽始終買輕磅馬有著數~~~:fff:

上年包q 2隻都係負中輕磅,今年就變左負最重2隻~~~:fff:
作者: randysiu    時間: 30/12/2007 06:22 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 30/12/2007 06:18 PM 發表

始終都係o個句啦.....高班賽始終買輕磅馬有著數~~~:fff:
上年包q 2隻都係負中輕磅,今年就變左負最重2隻~~~:fff:

莫兄當兩個牌仔無磅減...:llll:
作者: randysiu    時間: 30/12/2007 06:26 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 30/12/2007 06:09 PM 發表

飛躍龍門都要減好多分之後至嬴返,隻豐富一直評分高企~~

跑盡都係第2~~~

希望呢隻活力寶蹄唔會步佢後塵啦~~

話哂曾經係好馬~~不過我信唔過大摩姐~~~:yyy:

佢始終較看重自己馬房d嫡系馬~~

要數笑到收唔到制既仲有一籮籮...:yyy:
作者: 莫問我是誰    時間: 30/12/2007 06:27 PM

QUOTE:
原帖由 randysiu 於 30/12/2007 06:22 PM 發表

莫兄當兩個牌仔無磅減...:llll:

減左之後....佢地負死磅一樣係最多麻....始終分別不大~~~:eee:
作者: 莫問我是誰    時間: 30/12/2007 06:29 PM

所以呢場硬係要我買...我會買心中有理place....分頭可能接近普通熱門win呢~~:fff:
作者: randysiu    時間: 30/12/2007 06:30 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 30/12/2007 06:27 PM 發表

減左之後....佢地負死磅一樣係最多麻....始終分別不大~~~:eee:

不過兩隻都証明過孭得重磅,反而勝利飛駒...:ppp:
作者: randysiu    時間: 30/12/2007 06:32 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 30/12/2007 06:29 PM 發表
所以呢場硬係要我買...我會買心中有理place....分頭可能接近普通熱門win呢~~:fff:

配左你第二不欣賞既牌仔...:ppp:
作者: 莫問我是誰    時間: 30/12/2007 06:34 PM

QUOTE:
原帖由 randysiu 於 30/12/2007 06:32 PM 發表

配左你第二不欣賞既牌仔...:ppp:

所以好無奈~~:sss:

不過隻馬係我愛駒~~~如果到時係冷門咪無妨~~:fff:
作者: 莫問我是誰    時間: 30/12/2007 06:36 PM

QUOTE:
原帖由 randysiu 於 30/12/2007 06:30 PM 發表

不過兩隻都証明過孭得重磅,反而勝利飛駒...:ppp:

唔關事o既....高班賽事成日出現偷雞事件麻~~

當年丹山王一樣輕磅偷靚蝦王雞~~:fff:

所以我個人好喜歡買輕磅馬,最近咪又買左牛精財星~~~:fff:
作者: randysiu    時間: 30/12/2007 06:46 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 30/12/2007 06:36 PM 發表

唔關事o既....高班賽事成日出現偷雞事件麻~~
當年丹山王一樣輕磅偷靚蝦王雞~~:fff:
所以我個人好喜歡買輕磅馬,最近咪又買左牛精財星~~~:fff:

牛精財星唔係贏輕磅咁簡單...:ooo:
作者: 莫問我是誰    時間: 30/12/2007 06:50 PM

QUOTE:
原帖由 randysiu 於 30/12/2007 06:46 PM 發表

牛精財星唔係贏輕磅咁簡單...:ooo:

唔係嬴輕磅咁簡單~~

只係輕磅吸引我買姐~~~:eee:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0