標題: 香港果D 4,5歲短途馬宜家係唔係咁怕輸呀~~??!! [打印本頁]

作者: wksstephen    時間: 5/1/2008 03:42 AM     標題: 香港果D 4,5歲短途馬宜家係唔係咁怕輸呀~~??!!

[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/racing/StartersR3_ST_20080106_C.asp[/iframe]

堂堂一埸3級賽~~
竟然出賽馬之中~~
8匹馬得一匹4歲馬~~
仲要有6匹係7歲以上~~

果D 4, 5歲既短途馬唔係屎得咁交關掛~~
雖然未必win到~~
好心D今季既PP短途馬出呢埸~~
搏偷下雞都得啦~~

皇帝出巡, 新力勁, 喜皇寶呢D~~
之類出黎玩下啦~~
我諗用8成力都起碼贏到 紅旗飛揚, 電光火力, 鄉村樂韻 呢埋馬啦~

作者: live    時間: 5/1/2008 03:47 AM

QUOTE:
原帖由 wksstephen 於 5/1/2008 03:42 AM 發表
http://www.hkjc.com/chinese/racing/StartersR3_ST_20080106_C.asp

堂堂一埸3級賽~~
竟然出賽馬之中~~
8匹馬得一匹4歲馬~~
仲要有6匹係7歲以上~~

果D 4, 5歲既短途馬唔係屎得咁交關掛~~
雖然未必win ...

新力勁:kkk: :ppp:

喜皇寶跑三冠....

皇帝出巡.....就....唔知啦...:abcde:
作者: wksstephen    時間: 5/1/2008 03:53 AM

新力勁 如果出既話~~
104分 咩得百二磅唔夠~~

好可能贏得返一埸頭馬先啦~~
好聽過晒o係D咩一級, 二級賽跑第2233掛~~??
作者: 長毛    時間: 5/1/2008 04:06 AM

新力勁 1200M is short a bit now ..
喜皇寶 will be 133lbs lor ...
皇帝出巡 just win in happy valley, cant back up so soon...
作者: 小野伸二    時間: 5/1/2008 04:22 AM

QUOTE:
原帖由 wksstephen 於 5/1/2008 03:53 AM 發表
新力勁 如果出既話~~
104分 咩得百二磅唔夠~~

好可能贏得返一埸頭馬先啦~~
好聽過晒o係D咩一級, 二級賽跑第2233掛~~??

咁一隻千六馬點一縮就落番一千呢...奔騰就得:jjjj:
作者: 金威    時間: 5/1/2008 09:11 AM

初頭我睇排位, 都差點搞錯左
洋紫荊短途錦標以往係三冠短途首關
而家改左讓賽
有時我覺得短途好難有好大期望
其實跑黎跑去都係果堆馬
而且呢場只係讓賽, 所以可能唔博住
作者: 好爸爸    時間: 5/1/2008 10:18 AM

唔係怕唔怕輸既問題....係根本無咩馬接到班:ppp:
作者: randysiu    時間: 5/1/2008 10:21 AM

如果改為條件讓磅賽,即勝出級際賽加磅之類,報名會否踴躍些?
作者: 西人堅    時間: 5/1/2008 12:35 PM

正菜 擺明係 3 冠.......

咩重磅黎跑事大
一個唔該 為左 一場 g3 傷埋/咩重磅鬥散
點同馬主 交代 ?? :llll:

Manduro 為左場預賽搏傷 冇得跑凱旋門, 為咩 :jjjj:

仲有, 練馬師手法 唔同
以前係得愛倫會 縮 d 中長馬落黎跑...... 奔騰, 原居民 都縮, 仲要 重磅 wor :yyy:
又或者係佢先咁有威望....d 馬主唔會 反對佢 ge 部署 la :jjjj: :jjjj:

唔好話咩.....縮 勝利飛駒 詩情畫意 落黎.....阿摩仲唔比人鬧死 :yyy:
作者: 活力寶蹄    時間: 5/1/2008 02:42 PM

龜龜個d跑三冠都唔跑呢場....始終佢一跑呢場個負跑會好大....:ppp:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0