標題: 今日又連場爆冷...........!!! [打印本頁]

作者: DrEAm    時間: 6/1/2008 07:17 PM     標題: 今日又連場爆冷...........!!!

今日又連場爆冷~~今日熱門發揮如何大家有甚麼睇法

9場 12金津勝
係個人覺得發揮最差一隻......追上嚟吾係無...不過飛到咁出真係服左白生:ppp: :kkk:
作者: 莫問我是誰    時間: 6/1/2008 07:22 PM

移欄跑道,爆冷屬正常~~

熱門馬排外欄要看際遇呢~~仲有實業飛駒呢d,熱太過份不值呢~~:loveliness:
作者: 木奇異    時間: 6/1/2008 07:25 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 6/1/2008 07:22 PM 發表

熱門馬排外欄要看際遇呢~~仲有實業飛駒呢d,熱太過份不值呢~~:loveliness:

寶樹友盈ed更加唔值la.......賠率居然同勇士差唔多 :ppp:
作者: DrEAm    時間: 6/1/2008 07:30 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 6/1/2008 07:22 PM 發表

今日D熱門無邊隻稱得上穩健....但都好睇鞍上人發揮:llll:

實熱飛駒 上次第2已經超買得好緊要.....之前只係跑近左些小.....根本吾值:xxx:
呢次大外檔留又死吾留又死:sss: 佢吾夠前速搶欄.....理應後上.........
作者: randysiu    時間: 6/1/2008 07:30 PM

QUOTE:

等緊莫兄既賽後檢討...:jjjj:
作者: 莫問我是誰    時間: 6/1/2008 07:32 PM

QUOTE:
原帖由 木奇異 於 6/1/2008 07:25 PM 發表

寶樹友盈ed更加唔值la.......賠率居然同勇士差唔多 :ppp:

氣管出血~~

而且我聽人講呢場好似擾攘左好耐先開跑,d馬等入閘等左成幾十分鐘~~

所以又係一場不值參考賽事~~:loveliness:
作者: DrEAm    時間: 6/1/2008 07:32 PM

QUOTE:
原帖由 木奇異 於 6/1/2008 07:25 PM 發表

仲要比個出血報告大家:funk:
作者: 莫問我是誰    時間: 6/1/2008 07:34 PM

QUOTE:
原帖由 randysiu 於 6/1/2008 07:30 PM 發表

等緊莫兄既賽後檢討...:jjjj:

今日無賭同無"睹"馬~~

呢幾日抱恙中~~而定都係睇返網上賽果矣而~~:ppp:
作者: randysiu    時間: 6/1/2008 07:36 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 6/1/2008 07:34 PM 發表

今日無賭同無"睹"馬~~

呢幾日抱恙中~~而定都係睇返網上賽果矣而~~:ppp:

保重身體...:jjjj:
作者: 莫問我是誰    時間: 6/1/2008 07:39 PM

QUOTE:
原帖由 DrEAm 於 6/1/2008 07:30 PM 發表

今日D熱門無邊隻稱得上穩健....但都好睇鞍上人發揮:llll:

實熱飛駒 上次第2已經超買得好緊要.....之前只係跑近左些小.....根本吾值:xxx:
呢次大外檔留又死吾留又死:sss: 佢吾夠前速搶欄.....理應後上. ...

c+3好蝦人跑,走3疊o既馬等同死左9成無分別~~

慳位走內欄o既馬,又怕塞車~~

所以往往走2疊係最好o既生位~~

今日貼欄走跑得好o既馬,我覺得杜利萊頭尾2場頭馬可謂技術加上運氣o既極致~~

今日都唔係無失運騎師,睇下君禮隻鐳老虎,望左空已經嬴左lu~~:yyy:
作者: 莫問我是誰    時間: 6/1/2008 07:47 PM

QUOTE:
原帖由 randysiu 於 6/1/2008 07:36 PM 發表

保重身體...:jjjj:

謝謝~~

星期三1月盃賽日再戰馬會~~:loveliness:
作者: DrEAm    時間: 6/1/2008 07:58 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 6/1/2008 07:39 PM 發表

c+3好蝦人跑,走3疊o既馬等同死左9成無分別~~

慳位走內欄o既馬,又怕塞車~~

所以往往走2疊係最好o既生位~~

今日貼欄走跑得好o既馬,我覺得杜利萊頭尾2場頭馬可謂技術加上運氣o既極致~~

今日都 ...

所以今日參考性不大:jjjj:
作者: 莫問我是誰    時間: 6/1/2008 08:05 PM

QUOTE:
原帖由 DrEAm 於 6/1/2008 07:58 PM 發表

所以今日參考性不大:jjjj:

留意下邊d馬外面蝕完位又可以近者,或者塞車塞到優左d馬呢~~:fff:
作者: DrEAm    時間: 6/1/2008 08:13 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 6/1/2008 08:05 PM 發表

留意下邊d馬外面蝕完位又可以近者,或者塞車塞到優左d馬呢~~:fff:

前者
良友之寶----泥地特佳
駿馬大師
金津勝

後者
首騎士

威武雄獅---呢隻真係次次追段你睇:ppp:
作者: randysiu    時間: 6/1/2008 08:17 PM

QUOTE:
原帖由 DrEAm 於 6/1/2008 08:13 PM 發表

前者

除非加3分或以上,否則有排等賽程...:ppp:
作者: 莫問我是誰    時間: 6/1/2008 08:17 PM

QUOTE:
原帖由 DrEAm 於 6/1/2008 08:13 PM 發表

前者
駿馬大師
金津勝

後者
首騎士

威武雄獅---呢隻真係次次追段你睇:ppp:  

今日2場泥地都係好多前領馬,後上馬先咁著數喎~~

小心下次又變成無馬放場合~~:fff:

好似今日爆大冷場1800草地,一如預料只係得2隻馬放響前面,其他d後上馬又變成唔o岩跑法~~影響衝刺~~:ppp:

d騎師又會個個咁乖,一隻跟一隻,唔會改變下跑法架咩~~:ppp:
作者: randysiu    時間: 6/1/2008 08:20 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 6/1/2008 08:17 PM 發表

好似今日爆大冷場1800草地,一如預料只係得2隻馬放響前面,其他d後上馬又變成唔o岩跑法~~影響衝刺~~:ppp:

d騎 ...

好歡騰跟前左都無P...:ooo:
作者: 莫問我是誰    時間: 6/1/2008 08:23 PM

QUOTE:
原帖由 randysiu 於 6/1/2008 08:20 PM 發表

好歡騰跟前左都無P...:ooo:

中段望左空麻~~

望左空好大影響o既呢~~:loveliness:
作者: DrEAm    時間: 6/1/2008 08:31 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 6/1/2008 08:17 PM 發表

d騎 ...

狼友之竇---今次食飽飽,下次吾洗預佢:yyy:

呢場見佢第三段 24.7 已經知佢"位置"無走雞....學你話斎........最有果隻又做左老襯:eee:

仲有 春風德宜 上次熱門就收收埋埋.....走內欄無位出.....不過隻馬最後自動加速理應走光.......今次又會好分得咁緊要:lll:
作者: 莫問我是誰    時間: 6/1/2008 08:36 PM

QUOTE:
原帖由 DrEAm 於 6/1/2008 08:31 PM 發表

狼友之竇---今次食飽飽,下次吾洗預佢:yyy:

呢場見佢第三段 24.7 已經知佢"位置"無走雞....學你話斎........最有果隻又做左老襯:eee:

仲有 春風德宜 上次熱門就收收埋埋.....走內欄 ...

我同意~~

因為師父教落~~

呢d人棄我取o既第3名馬,未必係想像中咁叻呢~~話唔定下一次跑第4隻馬可能仲叻過佢架~~:loveliness:

反而同場隻真如意就跑得比較失望~~唔通而家要1800先o岩跑??

仲有隻愛菊,呢隻馬不愧比我blacklist左~~:qqqq: 永遠不買~~
作者: 李澤楷    時間: 6/1/2008 08:37 PM

爆冷咪好,場場槷門搵鬼買咩:fff:
作者: 莫問我是誰    時間: 6/1/2008 08:46 PM

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 6/1/2008 08:37 PM 發表
爆冷咪好,場場槷門搵鬼買咩:fff:

咁你中唔中d冷門先~~:fff:

爆半冷咪算...爆埋一d捉唔到路o既馬~~:ppp:
作者: DrEAm    時間: 6/1/2008 08:54 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 6/1/2008 08:36 PM 發表

我同意~~

因為師父教落~~

呢d人棄我取o既第3名馬,未必係想像中咁叻呢~~話唔定下一次跑第4隻馬可能仲叻過佢架~~:loveliness:

反而同場隻真如意就跑得比較失望~~唔通而家要1800先o岩跑??

仲 ...

吾好有感情分~~呢D馬中過次就算~~~呢種馬識睇賠率行事:cccc:

真如意   241 寬頻      3
出閘普通。居中間位置,落後六個馬位。中段走勢普通。直路彎走第三疊。直路上追近領放馬匹多個馬位,與另外兩駒一起過終點,僅敗。

春風德宜                    吾知 5定6
出閘普通。沿欄落後八至九個馬位。走內欄節省腳程,步速有助發揮。直路彎持續上前,走勢強勁,但一百米處受阻,其後未能全力發揮。

兩次同 春風德宜 同場,大家兩次跑法都不同:bbbb:

兩次都係中間檔6,7 上次中置...呢次留到差不多最後??????????????:hhhh:

呢隻搵食馬...吾會明知吾夠跑都整個 P 加分:aaaaa: 吾洗咁失望....呢次成績可以吾太理會

作者: 莫問我是誰    時間: 6/1/2008 08:59 PM

QUOTE:
原帖由 DrEAm 於 6/1/2008 08:54 PM 發表

吾好有感情分~~呢D馬中過次就算~~~呢種馬識睇賠率行事:cccc:

真如意   241http://www.hkjc.com/chinese/racing/images/broadband_horse.gif 寬頻      3
出閘普通。居中間位置,落後六個馬位。中段走勢普 ...

2場步速相差好衰呢~~

今場前3名都係快步速得益者...

春風得宜呢場嬴馬,咪似足上年佢初入位o個場,又係快步速~~

上年佢4班入位~~今年要到5班先嬴~~

師父教落真係有道理呢~~人棄我取d第3名~~:fff:
作者: DrEAm    時間: 6/1/2008 09:13 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 6/1/2008 08:59 PM 發表

2場步速相差好衰呢~~

今場前3名都係快步速得益者...

春風得宜呢場嬴馬,咪似足上年佢初入位o個場,又係快步速~~

上年佢4班入位~~今年要到5班先嬴~~

師父教落真係有道理呢~~人棄我取d第3名~~:fff:

呢次走生位....上次走死位........快/慢步速都吾會無 P:qqq:
作者: 莫問我是誰    時間: 6/1/2008 09:17 PM

QUOTE:
原帖由 DrEAm 於 6/1/2008 09:13 PM 發表

呢次走生位....上次走死位........快/慢步速都吾會無 P:qqq:

快步速...d馬拉得散d...走位咪可以靈活d~~

慢步速...成埋馬塞埋一舊,咪難以走位~~

所以如果上場見到韋達o個d塞車樣~~將佢做左備忘馬,今場咪好自然中到佢~~:ccccc: :loveliness:
作者: DrEAm    時間: 6/1/2008 09:23 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 6/1/2008 08:23 PM 發表

中段望左空麻~~

望左空好大影響o既呢~~:loveliness:

呢隻都幾失望....行圈最"令"係佢同實熱飛駒:ddd: 比個騎馬人搞死左:rrr:
作者: DrEAm    時間: 6/1/2008 09:24 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 6/1/2008 09:17 PM 發表

快步速...d馬拉得散d...走位咪可以靈活d~~

慢步速...成埋馬塞埋一舊,咪難以走位~~

所以如果上場見到韋達o個d塞車樣~~將佢做左備忘馬,今場咪好自然中到佢~~:ccccc: :loveliness:

上場睇落好似係特地走內欄:ffff:
作者: 莫問我是誰    時間: 6/1/2008 09:28 PM

QUOTE:
原帖由 DrEAm 於 6/1/2008 09:24 PM 發表

上場睇落好似係特地走內欄:ffff:

今場咪報哂仇~~

6倍呢~:loveliness:
作者: DrEAm    時間: 6/1/2008 09:34 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 6/1/2008 09:28 PM 發表

今場咪報哂仇~~

6倍呢~:loveliness:

有做功課應該中到
今季無咩運仔....贏得多...輸也多
作者: 內閃    時間: 7/1/2008 03:30 PM

噚日全程搵蘇銘倫 D 馬係咁串......中左好幾場啊!!!!:eee:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0