標題: 評分變動摘要(海中寶加8分;勇士、無極、春風德宜加7分) [打印本頁]

作者: 魚仔餅    時間: 7/1/2008 01:45 PM     標題: 評分變動摘要(海中寶加8分;勇士、無極、春風德宜加7分)

[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/racing/mcs01_xml_horserating.asp?type=CSUM[/iframe]
作者: raulwong1    時間: 7/1/2008 01:47 PM

勇士加7分~:fff:
真係厄到平磅員喎今次:eee:
作者: Running    時間: 7/1/2008 02:14 PM

QUOTE:
原帖由 raulwong1 於 7/1/2008 01:47 PM 發表
勇士加7分~:fff:
真係厄到平磅員喎今次:eee:

我都覺得係:fff:

今次話就話「用力多」,但實際情況,我反而覺得係隻馬落腳慢o左,所以達少都要用較多力去騎。
作者: asiadragon    時間: 7/1/2008 02:16 PM

金津勝蝕磅+2分....
榮進寶寶 66分....:yyy:
作者: 好爸爸    時間: 7/1/2008 03:03 PM

寶寶唔係同我4班先去馬嘛:yyy:
作者: 育馬者傳說    時間: 7/1/2008 04:55 PM

海中寶呢隻馬轉倉後我睇三班都夠殺。
作者: 新水星    時間: 7/1/2008 04:56 PM

QUOTE:
原帖由 好爸爸 於 7/1/2008 03:03 PM 發表

:uuu: 五班先:yyy:
作者: 木奇異    時間: 7/1/2008 04:57 PM

QUOTE:
原帖由 好爸爸 於 7/1/2008 03:03 PM 發表

5班先去你都唔好覺得出奇 :fff:
作者: 莫問我是誰    時間: 7/1/2008 04:59 PM

QUOTE:
原帖由 Running 於 7/1/2008 02:14 PM 發表

我都覺得係:fff:

今次話就話「用力多」,但實際情況,我反而覺得係隻馬落腳慢o左,所以達少都要用較多力去騎。

勇士上年嬴馬,晨操返來亭4個馬位加14分~~

今年初出,玩敵姿態,一鞭無打嬴1馬位加12分~~

剛戰,終於打左4下鞭嬴半個身位加7分~~

第3戰就要打鞭,好似未到精英大師,蓮華生輝o個d級數喎~~:fff:
作者: 帶來吉利    時間: 7/1/2008 05:09 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 7/1/2008 04:59 PM 發表

勇士上年嬴馬,晨操返來亭4個馬位加14分~~

今年初出,玩敵姿態,一鞭無打嬴1馬位加12分~~

剛戰,終於打左4下鞭嬴半個身位加7分~~

第3戰就要打鞭,好似未到精英大師,蓮華生輝o個d級數喎~~:fff:

e個父系 次次2-4班就 吹到贏1級賽啦
咁多年最叻果隻咪又係 出奇:zzz:
作者: 木奇異    時間: 7/1/2008 05:32 PM

QUOTE:
原帖由 帶來吉利 於 7/1/2008 05:09 PM 發表

e個父系 次次2-4班就 吹到贏1級賽啦
咁多年最叻果隻咪又係 出奇:zzz:

唔關父系事.......d人係見個馬房而吹姐 :ppp:
作者: 活力寶蹄    時間: 7/1/2008 05:39 PM

勇士加分咁少...:yyy:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0