標題: [開台-Openradio]<賽馬WQT>2008年3月12日賽馬日節目重溫及3月16日賽馬日問馬區 [打印本頁]

作者: 河馬仔    時間: 11/3/2008 12:17 AM     標題: [開台-Openradio]<賽馬WQT>2008年3月12日賽馬日節目重溫及3月16日賽馬日問馬區

(主持:楊駿,魔術師,Randy)

全泥難賭?聽實楊駿,魔術師,Randy三位主持同您講下第三,五,八場心水選擇,同您搵下泥中金!第二場四班勁收獎金?第五場富高盈安全到'達'?第八場落班好定係靠三班中堅?<賽馬自助Q&A>會講下以下馬匹:

1.凱旋煌
2.卓暉
3.勝駿士
4.荊山玉
5.大關刀
6.另具一格
7.合力齊心

(河馬仔因病休息一天)

http://www.openradiohk.com/archive/prog-20/horse-20080311-144.mp3
(要到3月11日凌晨一時先有得聽呀!)

(如各位想問我們週日出賽馬匹之看法及前景,請PM或留言給我們.我們會盡力在節目中解答.(每集大約講兩匹)

為達至開放的目的,提倡知識共享和意見交流,本台所有節目,除特別註明以外,均採用CreativeCommonsAttribution-NonCommercial-NoDerivs2.5License版權形式免費發放。本台歡迎聽眾和網友互相分享、轉播、或錄播,作教育、學術研究、個人、及非牟利用途,以作廣傳,而無須預先向本台申請或得到書面批准。但本台保留國際法中對著作者(Author'sRight)的權利,未經開台書面批准,嚴禁改動、轉變、或改作本台作品,亦禁止為牟利或商業目的而使用本台作品,和嚴禁售賣本台作品。為了尊重知識產權和主持人的創作成果,任何人使用本台作品,必須註明出處。所有轉播或錄播必須在合乎香港特別行 政區法 律 之 下進行

如各下對我們的節目有任何意見,請歡迎留言或短訊給我們,謝謝!

作者: jintinc    時間: 11/3/2008 12:35 AM

呢次可唔可以問騎師:eee:
有個唔多識佢
作者: 河馬仔    時間: 11/3/2008 12:37 AM

QUOTE:
原帖由 jintinc 於 11/3/2008 12:35 AM 發表
呢次可唔可以問騎師:eee:
有個唔多識佢

我地試下搵搵資料:eee:
作者: jintinc    時間: 11/3/2008 12:41 AM

QUOTE:
原帖由 河馬仔 於 11/3/2008 12:37 AM 發表

我地試下搵搵資料:eee:

問范德保(人) + 奇旺(馬),thx~:gggg:
作者: EternitY    時間: 11/3/2008 07:37 AM

復出的好利威,晨操睇落有冇作戰水準?
大摩的J布歐洲自購馬接連出動,鷹闖初出跑第四備受好評,常山鳳寶又如何?
危險英駿有沒有顯著的進步?
大隊長身價很高,馬匹睇落本身又是否擁有高潛力?

可以抽一兩題答的,謝謝各位主持。
作者: 飛神    時間: 11/3/2008 09:52 AM

問︰
威武雄獅 (問問好了=。=)
多利到 (轉倉後能否保持?)
叱吒風雲 (有否機會反先連冠精英)
作者: 河馬仔    時間: 12/3/2008 12:35 AM

每人抽兩題答啦:eee:
作者: 古惑天王    時間: 12/3/2008 05:25 PM

我問福喜同按一下
作者: 河馬仔    時間: 13/3/2008 12:13 AM

是日三位主持之心水及賽果:

第二場:
楊駿:2勁收-1卓暉-12晨速-9加州雄心(中位置Q派$107.0)
魔術師:2勁收-1卓暉-11快上快-12晨速(唔中)
Randy:11快上快-2勁收-9加州雄心-12晨速(唔中)
賽果:1-7-9-2

第五場:
楊駿:1富高盈-13聚豪精英-3年年開心-11勇威星(中位置Q派$61.0)
魔術師:1富高盈-7花旗駿雷-3年年開心-11勇威星(中位置Q派$61.0)
Randy:3年年開心-11勇威星-12重量級-13聚豪精英(唔中)
賽果:1-9-11-13

第八場:
楊駿:4實業輝煌-1森威力-6甜在心頭-2寶樹多盈(中位置Q派$74.0)
魔術師:2寶樹多盈-1森威力-6甜在心頭-7首瞻一線(唔中)
Randy:8神殿-1森威力-4實業輝煌-6甜在心頭(中位置Q派$74.0)
賽果:13-1-4-2

作者: 河馬仔    時間: 13/3/2008 09:16 PM

打比仲有冇人問呢?:eee:
作者: 馬俠    時間: 14/3/2008 05:31 PM

勇將軍,絕塵:gggg:
作者: Running    時間: 14/3/2008 05:38 PM

旺國手:gggg:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0