標題: 今日星期六高多芬將會全面接手woodland [打印本頁]

作者: pakkilo    時間: 14/4/2008 03:28 PM     標題: 今日星期六高多芬將會全面接手woodland

今個星期6報左金拖鞋馬匹poritlo有可能將會採用高多芬彩衣出戰金拖鞋:aaa:
雖然馬匹2星期跑了2仗。狀態非常回落..但馬房對於高多芬接手消息非常興奮:eee:
作者: EternitY    時間: 15/4/2008 07:48 AM

QUOTE:
原帖由 pakkilo 於 14/4/2008 03:28 PM 發表
今個星期6報左金拖鞋馬匹poritlo有可能將會採用高多芬彩衣出戰金拖鞋:aaa:
雖然馬匹2星期跑了2仗。狀態非常回落..但馬房對於高多芬接手消息非常興奮:eee:

人工有冇即時加返幾多?:eee:
作者: pakkilo    時間: 15/4/2008 12:42 PM

油王woo....唔加罷工:bbb: :bbb: :bbb: :bbb:
作者: 海地喪屍    時間: 15/4/2008 10:39 PM

加在幾多:lll:
作者: hkcmlawrence    時間: 15/4/2008 10:40 PM

QUOTE:
原帖由 pakkilo 於 14/4/2008 03:28 PM 發表

你係個到做野GA?:aaa:
作者: S.WEEK    時間: 16/4/2008 02:25 PM

QUOTE:
原帖由 hkcmlawrence 於 15/4/2008 10:40 PM 發表

你係個到做野GA?:aaa:

正是 peter 的副手 :zzz: :zzz:
作者: 阿仙奴    時間: 16/4/2008 02:41 PM

QUOTE:
原帖由 S.WEEK 於 16/4/2008 02:25 PM 發表

正是 peter 的副手 :zzz: :zzz:

wa:jjjj: :jjjj:
作者: EternitY    時間: 16/4/2008 02:47 PM

QUOTE:
原帖由 阿仙奴 於 16/4/2008 02:41 PM 發表

wa:jjjj: :jjjj:

勁人 :jjjj: :jjjj:
作者: pakkilo    時間: 16/4/2008 04:41 PM

.......sweek 兄推到我上神台咁高:dddd: :dddd: 好易跌死
作者: 阿仙奴    時間: 16/4/2008 04:52 PM

可以成日玩電腦既:eee:
作者: pakkilo    時間: 16/4/2008 05:07 PM

無計...要比面eternity 同sweek兄嘛。忙極都要上黎比料:eee: :eee:
你下面果張勝威旺相...令我諗番起當時果個pk..馬主...姑寒到乜..
隻馬贏左打比..係馬房派利是..一人50蚊..唔比好過比...:lll:
作者: 小野伸二    時間: 16/4/2008 05:08 PM

QUOTE:
原帖由 pakkilo 於 16/4/2008 05:07 PM 發表
無計...要比面eternity 同sweek兄嘛。忙極都要上黎比料:eee: :eee:
你下面果張勝威旺相...令我諗番起當時果個pk..馬主...姑寒到乜..
隻馬贏左打比..係馬房派利是..一人50蚊..唔比好過比...:lll:

人地醫生黎姐..唔好咁:fff:
作者: pakkilo    時間: 16/4/2008 05:11 PM

唔打針得唔得:eee: :eee:
作者: Running    時間: 16/4/2008 05:13 PM

QUOTE:
原帖由 pakkilo 於 16/4/2008 05:11 PM 發表
唔打針得唔得:eee: :eee:

打枝針贏得遠o的嘛:yyy:
作者: pakkilo    時間: 16/4/2008 05:15 PM

不過香港真係好少馬女..唔知咩原因..
我覺得馬女仲易操過雄馬.
雄馬成日整條野出黎..有時又係馬格入面打jj....
馬女唔同..當佢地發情期果時..最多自己同自己玩..不斷伸縮..直到完事為止..
作者: 小野伸二    時間: 16/4/2008 05:16 PM

QUOTE:
原帖由 pakkilo 於 16/4/2008 05:15 PM 發表
馬女唔同..當佢地發情期果時..最多自己同自己玩..不斷伸縮..直到完事為止..

我覺得d馬打jj會好恐怖:jjjj: :jjjj:
作者: Running    時間: 16/4/2008 05:21 PM

QUOTE:
原帖由 pakkilo 於 16/4/2008 05:15 PM 發表

其實馬女成日屈o係馬格度,會唔會影響到情緒?
作者: Running    時間: 16/4/2008 05:21 PM

QUOTE:
原帖由 小野伸二 於 16/4/2008 05:16 PM 發表

我覺得d馬打jj會好恐怖:jjjj: :jjjj:

你問o下雲雀咪知囉:jjjj:
作者: 飛神    時間: 16/4/2008 05:22 PM

QUOTE:
原帖由 Running 於 16/4/2008 05:21 PM 發表

其實馬女成日屈o係馬格度,會唔會影響到情緒?

你屈係間房度都會啦....
作者: 小野伸二    時間: 16/4/2008 05:22 PM

QUOTE:
原帖由 Running 於 16/4/2008 05:21 PM 發表

你問o下雲雀咪知囉:jjjj:

佢個d係露出:jjjj:
作者: pakkilo    時間: 16/4/2008 05:24 PM

雲雀????
馬仔屈係馬格就一定會...不過多數會打汗爾蒙..
如果雄馬仲好想打jj的話..就會切左半邊袋袋..
馬女唔會..但當佢地發情期果陣要小心d..因為會踢你
作者: 飛神    時間: 16/4/2008 05:25 PM

QUOTE:
原帖由 pakkilo 於 16/4/2008 05:24 PM 發表
雲雀????

所以Running屈係房度會影響情緒:fff:
作者: S.WEEK    時間: 16/4/2008 05:26 PM

QUOTE:
原帖由 pakkilo 於 16/4/2008 05:24 PM 發表
雲雀????

當年女皇杯當眾露出

因為有兩隻馬女係後面 :jjjj: :jjjj:
作者: 小野伸二    時間: 16/4/2008 05:27 PM

QUOTE:
雲雀????

踢袋袋:fff:
作者: Running    時間: 16/4/2008 05:27 PM

QUOTE:
雲雀????

明白明白:aaa:

不過香港少馬女,原因可能係同馬主唔熱衷於配種業有關。
作者: Running    時間: 16/4/2008 05:29 PM

QUOTE:
原帖由 飛神 於 16/4/2008 05:25 PM 發表

所以Running屈係房度會影響情緒:fff:

o個位唔係你咩?:fff:
作者: 飛神    時間: 16/4/2008 05:29 PM

QUOTE:
原帖由 Running 於 16/4/2008 05:27 PM 發表

明白明白:aaa:

不過香港少馬女,原因可能係同馬主唔熱衷於配種業有關。

馬主熱衷都唔放係香港啦...騁驥駿, 靚女, 丹山格格:yyy: :yyy:

邊有咁多確叻同勝威旺:zzz:
作者: pakkilo    時間: 16/4/2008 05:32 PM

幸運馬主都係因為成日想吉窿窿..先輸左場(唔記得咩賽事)好似勝良旺同場
    好似..印象記得...之後就飛左去配種
作者: timothyhin    時間: 16/4/2008 05:34 PM

QUOTE:
原帖由 飛神 於 16/4/2008 05:29 PM 發表

馬主熱衷都唔放係香港啦...騁驥駿, 靚女, 丹山格格:yyy: :yyy:

邊有咁多確叻同勝威旺:zzz:

余伯好勇敢買隻馬女ppg:jjjj: :jjjj:
作者: 西人堅    時間: 16/4/2008 06:32 PM

QUOTE:

2 隻馬女放埋一格會唔會 咩豆腐 ga :jjjj: :zzz:
作者: pakkilo    時間: 16/4/2008 06:37 PM

=,=''未試過...
最多都係69我估..因為d馬有條尾傘住果度..好難磨到豆付
作者: yuricylau    時間: 16/4/2008 06:39 PM

我想知馬仔會唔會搞gay.....???:eee: :yyy:
作者: pakkilo    時間: 16/4/2008 06:42 PM

會=,=''
雄馬見到白色儀仗馬..唔理仔定女多數會露出黎..因為太興奮..
作者: 西人堅    時間: 16/4/2008 06:52 PM

QUOTE:
原帖由 pakkilo 於 16/4/2008 06:37 PM 發表
=,=''未試過...
最多都係69我估..因為d馬有條尾傘住果度..好難磨到豆付

le 排春天
d 馬發情
你咪週身唔得閒 ? :kkk: :ppp:
作者: pakkilo    時間: 16/4/2008 07:00 PM

香港就春天..我呢邊..秋天尾...好Q凍..
d馬發情都無計..唔通要我用手幫佢地咩:fff: :fff:
落唔到手!!:eee: :eee:
作者: 阿仙奴    時間: 16/4/2008 07:24 PM

你有咩做ga?:lll:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0