標題: 賭王200萬澳元購入Redoute's Choice 仔仔 [打印本頁]

作者: willandgrace    時間: 21/4/2008 04:40 PM     標題: 賭王200萬澳元購入Redoute's Choice 仔仔

[iframe]http://www.inglis.com.au/auctions/photo.php?lot=203&sale=08eay[/iframe]
作者: willandgrace    時間: 21/4/2008 04:41 PM

[iframe]http://www.inglis.com.au/auctions/result_lot_index.php?sale=08eay&startl=121[/iframe]
作者: yuricylau    時間: 21/4/2008 04:42 PM

睇個馬樣都ok嘅:fff: :fff:
賭王..........:zzz: :zzz:
作者: willandgrace    時間: 21/4/2008 04:45 PM

佢好似好少買Yearling。:aaaa: :aaaa:
作者: 飛龍    時間: 21/4/2008 04:46 PM

進軍短途。:yyy:
作者: willandgrace    時間: 21/4/2008 04:53 PM

呢隻原來未必會運黎香港。:zzz: :zzz:
[iframe]http://www.breednet.com.au/news2006.asp?id=34649[/iframe]
作者: Running    時間: 21/4/2008 06:07 PM     標題: 回復 #6 willandgrace 的帖子

講就咁講o者,兩年後o既事邊個知。:fff:

話晒爆冷已經係全港最佳中距離馬,話唔定佢想連短途都玩埋。:fff:
作者: 莫問我是誰    時間: 21/4/2008 06:50 PM

未必運來香港掛~.~

何生有中簽咩??
作者: S.WEEK    時間: 21/4/2008 07:54 PM

已經先周歲,只要跑一兩場嬴了

踢走爆炸 or 爆燈 搞掂哂
作者: taxi2003    時間: 21/4/2008 07:58 PM

睇款反而覺得可跑長少少,唔多似一般Redoute's Choice
作者: pakkilo    時間: 21/4/2008 08:05 PM

個款睇落似短途馬...後莊唔夠壯,,條頸又短..不過仲係周歲..有待觀望
作者: EternitY    時間: 21/4/2008 08:25 PM

我覺得一哩馬 ... 但未必有2000長力 :eee:
200萬澳元,真係好貴。:ppp:
作者: Wai    時間: 21/4/2008 08:30 PM

-,-
值嗎?
作者: 活力寶蹄    時間: 21/4/2008 08:30 PM

QUOTE:
原帖由 EternitY 於 21/4/2008 08:25 PM 發表
我覺得一哩馬 ... 但未必有2000長力 :eee:
200萬澳元,真係好貴。:ppp:

千幾萬...賭王一日回到啦...:fff: :yyy:
作者: S.WEEK    時間: 21/4/2008 08:30 PM

直頭貴過籠

加多廿萬買到「愛靈傑」全弟  :yyy: :yyy:
作者: pakkilo    時間: 21/4/2008 08:31 PM

隻馬運黎香港就無乜問題..不過周歲馬就係要等成年時間..
2歲跑得唔好..又要等多年..
賭王又唔係開stud ..點解要買周歲馬???莫非佢想進軍育馬業??開番個葡京bloodstock or stud:lll:
作者: Wai    時間: 21/4/2008 08:33 PM

QUOTE:
原帖由 活力寶蹄 於 21/4/2008 08:30 PM 發表

千幾萬...賭王一日回到啦...:fff: :yyy:

依家佢可能只係break-even架咋:yyy:
作者: Wai    時間: 21/4/2008 08:35 PM

QUOTE:
原帖由 pakkilo 於 21/4/2008 08:31 PM 發表
隻馬運黎香港就無乜問題..不過周歲馬就係要等成年時間..
2歲跑得唔好..又要等多年..
賭王又唔係開stud ..點解要買周歲馬???莫非佢想進軍育馬業??開番個葡京bloodstock or stud:lll:

可能將葡京轉型
唔做賭場
放哂d馬入去個雀籠度..{膠
作者: EternitY    時間: 21/4/2008 08:48 PM

可能係四姨太意思 :eee:
作者: 神鷹    時間: 22/4/2008 12:34 AM

QUOTE:
原帖由 Wai 於 21/4/2008 08:30 PM 發表
-,-
值嗎?

對於賭王黎講 你呢句問黎都無謂:eee:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0