標題: 騎師巫斯義上訴 [打印本頁]

作者: asiadragon    時間: 25/6/2008 07:42 PM     標題: 騎師巫斯義上訴

[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/corporate/racing_news_item.asp?in_file=/chinese/news/news_2008062519417.htm[/iframe]
作者: asiadragon    時間: 25/6/2008 07:43 PM

好正常...:lll:
作者: yuricylau    時間: 25/6/2008 07:43 PM

今次我撐巫生:gggg: :gggg: :yyy:
作者: 木奇異    時間: 25/6/2008 07:46 PM

根本唔係佢錯哂, 佢移出去外疊有佢道理, 我撐佢 :gggg:
作者: 莫問我是誰    時間: 25/6/2008 07:50 PM

友誼至上都可以一日都唔駛罰,老巫只要認自己死蠢,揀錯位上咪無事~~:loveliness:
作者: 櫻花    時間: 25/6/2008 07:52 PM

"方塊龜" 應該要站出來撐"巫生",唔係佢講個套場地理論可以丟入垃圾筒了,不過前題係"巫生"係咪用場地理論來答辯和事前他有沒有徵詢馬主和練馬師意見,呢點沒法知道因判決報告沒有提及.
作者: jintinc    時間: 25/6/2008 08:44 PM

今次我都撐老巫:gggg:
作者: 飛神    時間: 25/6/2008 09:11 PM

呢次九日 薄奇能咪要罰十九幾日?
作者: 西人堅    時間: 25/6/2008 09:15 PM

QUOTE:
原帖由 櫻花 於 25/6/2008 07:52 PM 發表
"方塊龜" 應該要站出來撐"巫生",唔係佢講個套場地理論可以丟入垃圾筒了,不過前題係"巫生"係咪用場地理論來答辯和事前他有沒有徵詢馬主和練馬師意見,呢點沒法知道因判決報告沒有提及.

我估 佢地會話老巫 惡有惡報
平時成日早左停手,
隻馬冇就都唔騎
俾罰.....

你騎比我睇 ah ma
騎到隻馬 爆缸 咪知佢冇 lor :yyy: :yyy:

你信唔信 :eee:
作者: kitchai1228    時間: 25/6/2008 11:46 PM

撐巫斯義:yyyy:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0