標題: [OPENRADIO]<賽馬WQT>2008年6月28日賽馬日節目重溫及7月1日賽馬日問馬區 [打印本頁]

作者: 河馬仔    時間: 27/6/2008 01:12 AM     標題: [OPENRADIO]<賽馬WQT>2008年6月28日賽馬日節目重溫及7月1日賽馬日問馬區

第一百五十九集

(主持:河馬仔,楊駿,Randy)

今集三位主持除左會講下第三,四,十場心水選擇外,仲會探討一下今次打風取消賽事之處理又有乜可以改善之地方?第三場雀馬亨通?第四場贏馬有組合?第十場兩位主持南轅北轍?

<賽馬自助Q&A>會講下以下馬匹:
-大家興旺
-最上
-朝東之星
-時時有機
-飛躍星河
-神速金剛
-按多多
-靚太陽
-錢順來
-吉星拱照
-確係叻
-春之日
-新力高
-卓越歡騰
-怒火優勢
-紅皮柚
-一切順利
-功力勁

http://www.openradiohk.com/download.php?id=2535

如各位想在<賽馬自助Q&A>環節中問我們下次出賽馬匹之看法,請留言給我們.我們會盡力在節目中解答.(每位可以問兩匹,一集最多講十匹)
作者: randysiu    時間: 27/6/2008 06:48 PM

由於7月3日賽事於6月30日排位,各位可在本主題就當日參賽馬發出提問
作者: 河馬仔    時間: 28/6/2008 09:42 PM

是日三位主持心水選擇及賽果:
(大雨淋漓,輸到凄風慘雨)

第三場:
楊駿:1中游名駒-4自由鳥-8魅力影子-5華協寶寶(唔中)
Randy:1中游名駒-4自由鳥-6尊係贏-10彪形大漢(唔中)
賽果:3-9-11-12

第四場:
河馬仔:8寰采商人-9奇蹟-6贏馬組合-12鳳凰寶駒(唔中)
楊駿:6贏馬組合-8寰采商人-2風雲再起-3翡翠舞士(中位置Q派$77.0)
賽果:1-8-2-6

第十場:
河馬仔:4魄力王-14悅璐孖寶-13好味皇-12威威財星
(唔中)
Randy:3帝聖名駒-1藍基因-2星運伯爵-5錢途光明(唔中)
賽果:7-10-1-13

(如各位朋友想在賽馬自助Q&A問馬,請在明晚十時前在此POST寫低,謝謝!)

作者: 河馬仔    時間: 29/6/2008 06:09 PM

如想問馬的朋友請在這裡留言啦,今晚十點前,謝謝
作者: 河馬仔    時間: 29/6/2008 09:02 PM

如想問馬的朋友請在這裡留言啦,今晚十點前我同Randy會做節目架啦,謝謝:fff::fff:
作者: tinsley113    時間: 29/6/2008 09:06 PM

問第五場兩隻初出馬 長有 和 綠色至威 :rrrr:
作者: iamjack    時間: 29/6/2008 09:18 PM

問 力奇駿馬 和 絕塵 , thx :mmm:
作者: kewell    時間: 29/6/2008 09:21 PM

快活谷既友誼奧運
作者: 河馬仔    時間: 29/6/2008 10:15 PM

QUOTE:
原帖由 kewell 於 29/6/2008 09:21 PM 發表
快活谷既友誼奧運

好但未跑:fff::fff:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0