標題: 杜滿萊再次到日本客串至3月16日 [打印本頁]

作者: Akechi_Yau    時間: 15/1/2009 06:42 PM     標題: 杜滿萊再次到日本客串至3月16日

[iframe]http://www.netkeiba.com/news/?pid=news_view&no=33873&category=F[/iframe]
作者: asiadragon    時間: 15/1/2009 06:46 PM

唔計杜滿萊..

Lemaire  稍後都會來日

相信在1月尾會來:tttt:
作者: Galileo    時間: 15/1/2009 06:53 PM

日本好搵嘛:yyy:
作者: 武豊    時間: 15/1/2009 09:55 PM

日本錢真係好賺, 而且exchange rate又高!:fff:
作者: asiadragon    時間: 29/1/2009 02:22 PM

3位法國騎師..

柏兆雷,杜滿萊,李慕華全都再回來日本客串..:lll:
作者: 西人堅    時間: 29/1/2009 02:34 PM

日本先係騎師天堂
匯率高, 獎金高, 對手廢.....:fff:

說穿了....."騎師天堂" le 個名 其實即係代表 當地本地騎師廢 :yyy:
唔係點解 d 外地人當果度寶 :lll:
作者: 君子    時間: 29/1/2009 03:32 PM

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 29/1/2009 14:34 發表
日本先係騎師天堂
匯率高, 獎金高, 對手廢.....:fff:

說穿了....."騎師天堂" le 個名 其實即係代表 當地本地騎師廢 :yyy:
唔係點解 d 外地人當果度寶 :lll:

蘇銘倫幾時去個度玩下呢
作者: 西人堅    時間: 29/1/2009 04:11 PM

QUOTE:
原帖由 君子 於 29/1/2009 03:32 PM 發表

蘇銘倫幾時去個度玩下呢

問我 我點會知 :zzz:
send 個 email 問佢吧....

4 哥 去親日本都幾 受歡迎
佢響香港建立左大大個地盤 ja......唔係我估去客串長少少時間都唔奇

sorry....數小左 d 野.....對手廢 都嫌表達唔到
日本仔 騎功廢....走位仲廢.....真係好少少過到去都 當果度天堂 la :zzz:
作者: 費蘭度托利斯    時間: 29/1/2009 04:13 PM

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 29/1/2009 04:11 PM 發表

問我 我點會知 :zzz:
send 個 email 問佢吧....

4 哥 去親日本都幾 受歡迎
佢響香港建立左大大個地盤 ja......唔係我估去客串長少少時間都唔奇

sorry....數小左 d 野.....對手廢 都嫌表達唔到 ...

:yyy::yyy:蛇步都夠膽死:yyy::yyy:
作者: 莫問我是誰    時間: 29/1/2009 04:23 PM

QUOTE:
原帖由 君子 於 29/1/2009 03:32 PM 發表

蘇銘倫幾時去個度玩下呢

其實神有無去過日本騎馬呢?忘了~印象中好似日本盃都未去過~:aaaa:
作者: 直布羅山    時間: 30/1/2009 02:38 AM

騎術學校的錯:tttt:

唔改革
佢地去美國學師學幾耐都無用

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0