標題: 動漫 Maggie 宮女服搶鏡 [打印本頁]

作者: 帶來吉利    時間: 6/6/2009 12:50 AM     標題: 動漫 Maggie 宮女服搶鏡

古天樂、徐熙媛(大 S)同動漫 Maggie李曼筠噚日喺香港仔珍寶海鮮舫以古裝扮相出現,宣傳王晶執導嘅新戲《大內密探零零狗》。雖然主角係古仔同大 S,不過動漫 Maggie一身低胸宮女打扮就非常搶鏡,成為焦點。
大 S接受訪問時好大方咁話自己冇本事着動漫 Maggie套衫出場,佢講笑咁話:「剛剛那個沒有辦法穿,就算穿起來中間(胸部)都是空空的。這個工作就交給她吧。」

對於陳冠希( Edison)準備復出而好友張栢芝就表示原諒 Edison,大 S話會支持好友嘅任何決定喎。
至於動漫 Maggie對大 S表示冇身材着宮女裝就好謙虛咁話:「唔會,大 S都好靚女,仲好有氣質,唔會搶到佢風頭嘅。」動漫 Maggie話第一次拍古裝仲要去到橫店,所以覺得好新奇,但就樂極生悲,佢話:「去咗影城好多佈景參觀,掛住睇搞到仆親,仲跌瘀咗隻腳。」
作者: 小野伸二    時間: 6/6/2009 12:52 AM

女神:jjjj: :jjjj:
作者: Wai    時間: 6/6/2009 01:13 AM

QUOTE:
原帖由 小野伸二 於 6/6/2009 12:52 AM 發表
女神:jjjj: :jjjj:

蘋果d影相神力太強
作者: 小野伸二    時間: 6/6/2009 01:18 AM     標題: 回復 #3 Wai 的帖子

好彩我女神唔係賣樣:yyy:
作者: 金碧明珠    時間: 6/6/2009 02:21 AM

爆...爆...爆...爆..........
作者: 真誇張!嵩哥    時間: 6/6/2009 05:27 PM

QUOTE:
原帖由 小野伸二 於 6/6/2009 01:18 AM 發表
好彩我女神唔係賣樣:yyy:

因住窒息 老友:fff:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0