標題: 有線十九台復播賽狗﹗ [打印本頁]

作者: 冼馬田    時間: 23/6/2009 12:52 AM     標題: 有線十九台復播賽狗﹗

無意之間發現左。令我諗起自己有一段時間自己都好迷跑狗,夜晚無乜野做就會買0下狗。果陣我會用「段速」同「走位賺蝕」呢0的刨馬時被自己唾棄的套路去尋寶,加埋主力賭六檔狗,哈,都成日中架,因為賭狗冇乜人會留意呢0的野,所以用以上方法去買狗,係有利可圖的。

不過近呢三五年,不論澳門馬同澳門狗,為左生存,都會容許外圍打彩池,打到賠率亂哂大龍,例如馬啦,成日聽見話有大冷門,就係因為外圍佬係咁「搞機」,0的熱門馬就熱上加熱,冷馬就相反,於是賽果暴冷暴熱。當然,家家有求,有可能你因此得益,扑中0的本應唔應該咁冷0既馬,但長期作戰,我寫包單你一定會有畀外圍佬玩哂的感覺﹗

狗就仲離譜,本應正規彩池一場得十萬投注,開放左畀外圍佬搞機之後,場場都五六十萬,即係成個電算機畀外圍買哂﹗

其實如果搞到咁,澳門馬會狗會不妨考慮自己唔開彩池,好似英國咁,馬會只負責發牌畀召騎練同主辦賽事,賭0既野就交哂畀搏彩公司,搏彩公司每年進貢番0的錢畀馬會以維持運作,咁做肯定對投注人有利,對馬會狗會亦唔會有損失。

今季到而家,我係完全冇feel去買澳門馬或狗,我諗暑假都未必會﹗
作者: 好爸爸    時間: 23/6/2009 01:35 AM

我屋企係逸園附近
所以我過親馬交都一定玩賽狗
以前唔識玩可以賭成晚一蚊都收唔到
之後睇左篇專欄教賭狗,試下試下反而玩10場都中到8場Q
不過你講中一點,睇咩都假,而家賭狗睇''賠率''變動最重要

聽聞早年有外資機構有興趣買入狗會(好似係金沙)
不過俾賭王開價成億嚇走左
作者: kitchai1228    時間: 23/6/2009 01:48 AM

上次去過一次
冇人入場
但好在入場費10蚊可以當投注用
作者: 好爸爸    時間: 23/6/2009 02:00 AM

QUOTE:
原帖由 kitchai1228 於 23/6/2009 01:48 AM 發表
上次去過一次
冇人入場
但好在入場費10蚊可以當投注用

無左好耐lu
作者: 長毛    時間: 23/6/2009 04:50 AM

QUOTE:
原帖由 好爸爸 於 23/6/2009 01:35 AM 發表
我屋企係逸園附近

聽聞 ...

:fff: :fff:

any link ??
作者: sw    時間: 23/6/2009 10:19 AM

QUOTE:
原帖由 冼馬田 於 23/6/2009 12:52 AM 發表
無意之間發現左。令我諗起自己有一段時間自己都好迷跑狗,夜晚無乜野做就會買0下狗。果陣我會用「段速」同「走位賺蝕」呢0的刨馬時被自己唾棄的套路去尋寶,布偷銂紛N乜人會留意呢0的野,所以用以上方法去買狗, ...

聽人講澳門馬好易賭 成日wqt齊中:fff:
作者: 冼馬田    時間: 23/6/2009 11:50 AM

QUOTE:
原帖由 好爸爸 於 23/6/2009 01:35 AM 發表
我屋企係逸園附近

聽聞 ...

係唔係睇市民日報呀?市民份狗經唔錯呀,有份類似五程往績0既東西,一目了然。份野仲有張福元老張0既專欄,星期六日佢仲會寫0下波~~~~
作者: thankheavens    時間: 23/6/2009 12:42 PM

果時有隻狗名 叫 ""碧咸""
作者: kitchai1228    時間: 23/6/2009 02:01 PM

QUOTE:
原帖由 好爸爸 於 23/6/2009 02:00 AM 發表

無左好耐lu

係!?
其實香港都可以試下咁
應該會多D人入場

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0