標題: IHORSE問題區 [打印本頁]

作者: 戶田惠梨香    時間: 6/7/2009 04:09 AM     標題: IHORSE問題區

改善技術及搵腳...希望有人支持下問下問題同有人解答:loveliness:

我第一個問先

我想問2400先跟4位一壘(1分裝)順上打到斜頂係唔係細腳定唔中腳??我前一仗打2000逃3位1壘順上打到斜位中間...隻馬彈哂閘3壘一位(4隻逃個場)出黎之後早收收入一壘3位

作者: 金碧明珠    時間: 6/7/2009 04:27 AM

QUOTE:
原帖由 戶田惠梨香 於 6/7/2009 04:09 AM 發表
改善技術及搵腳...希望有人支持下問下問題同有人解答:loveliness:

我第一個問先

我想問2400先跟4位一壘(1分裝)順上打到斜頂係唔係細腳定唔中腳??我前一仗打2000逃3位1壘順上打到斜位中間...隻馬彈哂閘3壘 ...

講埋咩馬咩時間呀嗎

仲要睇跑返番黎咩時間

依家無資料    我就咁睇   2千3位1碟逃     應該要打爆先叫中     你呢d叫細腳only

2400  4位1碟    我唔會收貨     因為我估你果d靚馬黎    我之前隻特別週2400  3位打滿
作者: 花無雪    時間: 6/7/2009 05:28 AM

4位 唔爆風都要全條打爆:ccccc:
作者: 飛神    時間: 6/7/2009 10:26 AM

QUOTE:
原帖由 花無雪 於 6/7/2009 05:28 AM 發表
4位 唔爆風都要全條打爆:ccccc:

呢句適用於2400/所有路程? @_@
作者: 金碧明珠    時間: 6/7/2009 02:40 PM

QUOTE:
原帖由 飛神 於 6/7/2009 10:26 AM 發表

呢句適用於2400/所有路程? @_@

梗係2400   不過小梨果隻應該勁野黎  4位滿 我唔接受:fff:
作者: 列高力    時間: 10/7/2009 09:43 PM

唔識睇: 1800 先行2位2疊打到上斜位一半算唔算中 :ppp:
作者: 金碧明珠    時間: 10/7/2009 09:47 PM

QUOTE:
原帖由 列高力 於 10/7/2009 09:43 PM 發表
唔識睇: 1800 先行2位2疊打到上斜位一半算唔算中 :ppp:

扮野呀你:bbb:
作者: 列高力    時間: 10/7/2009 09:49 PM

QUOTE:
原帖由 金碧明珠 於 10/7/2009 09:47 PM 發表

扮野呀你:bbb:

因為打得樣衰嘛
第一段 綠色3成
之後卡腳 5成
撞番出去先出到8成 :zzz:

之後都俾逃馬放到甩哂
最後都係第2
作者: 金碧明珠    時間: 10/7/2009 09:50 PM

QUOTE:
原帖由 列高力 於 10/7/2009 09:49 PM 發表

因為打得樣衰嘛
第一段 綠色3成
之後卡腳 5成
撞番出去先出到8成 :zzz:

之後都俾逃馬放到甩哂
最後都係第2

再試啦咁:bbb: 講d唔講d
作者: ching0522    時間: 11/7/2009 10:28 AM

2400 先行 4位 3鞭要滿晒  
睇你起幾多鞭先滿囉
我早2日試馬   1600  530 218  先行 3位打4下先打滿
打4下先滿 姐系每一鞭都彈得少 條氣會跌好快

通常呢D我會轉腳  因為呢D腳除時1,2G1止步 =]
作者: ching0522    時間: 11/7/2009 10:29 AM

你逃馬有無COVER ? 隻馬咩時間

一疊3位 有COVER 最大腳可以爆風 =]
無COVER既 起碼要打滿 =]

弱智時間另計 =]
作者: 戶田惠梨香    時間: 13/7/2009 03:22 AM

QUOTE:
原帖由 ching0522 於 11/7/2009 10:28 AM 發表
2400 先行 4位 3鞭要滿晒  
睇你起幾多鞭先滿囉
我早2日試馬   1600  530 218  先行 3位打4下先打滿
打4下先滿 姐系每一鞭都彈得少 條氣會跌好快

通常呢D我會轉腳  因為呢D腳除時1,2G1止步 =]

已經轉左打追了:loveliness:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0