標題: (河馬仔專欄)2009年4月日本東京之旅(PART 1) [打印本頁]

作者: 河馬仔    時間: 27/7/2009 11:57 PM     標題: (河馬仔專欄)2009年4月日本東京之旅(PART 1)

因為呌暑,終於可以有點點時間貼出當時之相片,相片眾多,只能分批貼出,有點舊,希望大家喜歡啦.

成田機場及沿途風景:

台場:

(好味的章魚燒,但問佢地加蔥就唔係咁樂意啦)

彩虹橋--日劇地標

台場商場內:

(有人舉行緊婚禮啦)

沖繩食品展

台場之FOOD COURT,食物可以如此形容,好睇唔好食......................

台場小香港,去到人影都唔覺,身為香港人的我,總會想一想,我在香港幾時見過這些景色?

(把這幅相片送給各地馬迷啦!)

我都可以在日本見到他啦,當晚我的頭髮都可能有點"動L"啦(講笑)

總結一下,台場真係冇乜野行同冇乜野買,如自由行的話,小弟其實都覺得可以唔去的,除非您真的想去睇下景而已..............

作者: taxi2003    時間: 27/7/2009 11:59 PM

台場....我去東京2次都冇去:ppp: :ppp:
作者: 河馬仔    時間: 28/7/2009 12:00 AM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 27/7/2009 11:59 PM 發表
台場....我去東京2次都冇去:ppp: :ppp:

其實真係冇乜野睇,食物又.............:yyy::yyy:
作者: taxi2003    時間: 28/7/2009 12:02 AM

QUOTE:
原帖由 河馬仔 於 28/7/2009 12:00 AM 發表

其實真係冇乜野睇,食物又.............:yyy::yyy:

同o係jr 附近食d300yen既所謂拉麵差唔多:ppp: :ppp:

做遊客生意既係咁:ppp: :ppp:
作者: 河馬仔    時間: 28/7/2009 12:04 AM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 28/7/2009 12:02 AM 發表

同o係jr 附近食d300yen既所謂拉麵差唔多:ppp: :ppp:

做遊客生意既係咁:ppp: :ppp:

咁我諗都唔會D天婦羅係淋的:eee:
作者: taxi2003    時間: 28/7/2009 12:06 AM

QUOTE:
原帖由 河馬仔 於 28/7/2009 12:04 AM 發表

咁我諗都唔會D天婦羅係淋的:eee:

咁真係仲衰過o係hk食:ccc: :ccc:
作者: 直布羅山    時間: 28/7/2009 09:47 AM

要入富士就去台場
:yyy: :yyy: :yyy:
作者: 河馬仔    時間: 28/7/2009 11:36 PM     標題: 回復 #7 直布羅山 的帖子

唔一定的嘛:yyy:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0