標題: 候補中籤人及有資格投標買馬人士名單內首十位申請人補上中籤 [打印本頁]

作者: willandgrace    時間: 14/9/2009 03:25 PM     標題: 候補中籤人及有資格投標買馬人士名單內首十位申請人補上中籤

馬會董事局鑒於本季賽馬日有所增加,預期需要更多馬匹出賽,故決定讓2008年6月11日公佈的自購曾出賽馬匹(PP)及自購新馬(PPG)候補中籤人及有資格投標買馬人士名單內首十位申請人補上中籤,名單如下:
自購曾出賽馬匹 (PP)
自購新馬 (PPG)
李榮翰
夢幻組合團體
黃良柏
慷慨團體
香港馬主協會團體
布英偉
馬素卿
關卓然與關本明
全勝團體
賴偉業
九點正團體
黃子奇
方元德
喜相逢團體
李嘉俊
霸王團體
Mr & Mrs Thomas Andrew Corkhill                                                
皇仁飛駒團體
董中浩
林賢奇

作者: asiadragon    時間: 14/9/2009 04:07 PM

九點正團體 :lll:
李榮翰,李嘉俊..綠色系應該多兩隻..

夢幻組合團體...:yyy:
慷慨團體..什麼團體呢?:fff:
作者: 君子    時間: 14/9/2009 05:12 PM

咁馬房應該都整多D quota ???
作者: 列高力    時間: 14/9/2009 05:16 PM

QUOTE:
原帖由 asiadragon 於 14/9/2009 04:07 PM 發表
九點正團體 :lll:
李榮翰,李嘉俊..綠色系應該多兩隻..

夢幻組合團體...:yyy:
慷慨團體..什麼團體呢?:fff:

呢d咁騎呢既名
我次次都覺得係咸華果班人黎 :yyy:
作者: asiadragon    時間: 14/9/2009 05:18 PM

QUOTE:
原帖由 列高力 於 14/9/2009 05:16 PM 發表

呢d咁騎呢既名
我次次都覺得係咸華果班人黎 :yyy:

喜相逢團體??:fff::fff::fff:
作者: 櫻花    時間: 14/9/2009 07:27 PM

QUOTE:
原帖由 asiadragon 於 14/9/2009 05:18 PM 發表

喜相逢團體??:fff::fff::fff:

呢個團體都好似都係 綠色系,即係"好著數"個馬主.  
成員好似仲有"鄭大班,張福元" 即係 方仔 無啦啦可能最少多左三隻 新馬:ppp:
作者: 奧運精神    時間: 14/9/2009 07:42 PM

QUOTE:
原帖由 櫻花 於 14/9/2009 07:27 PM 發表

呢個團體都好似都係 綠色系,即係"好著數"個馬主.  
成員好似仲有"鄭大班,張福元" 即係 方仔 無啦啦可能最少多左三隻 新馬:ppp:

睇下又掃咩馬:fff: :fff:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0