標題: 種馬PASSWORD [打印本頁]

作者: 育馬者傳說    時間: 24/5/2005 03:58 PM     標題: 種馬PASSWORD

SP 9.1 POW -3.6 STY 10.8 ST-
Princelygift 系,1200-1600
作者: 育馬者傳說    時間: 24/5/2005 03:59 PM

PASSWORD
作者: 淇    時間: 24/5/2005 04:16 PM

謝謝喇:aajj:
作者: Javier    時間: 30/5/2005 12:29 AM

打極都唔得-.-""""""
無奈........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:aann:
作者: 育馬者傳說    時間: 30/5/2005 01:06 PM

QUOTE:
Originally posted by Javier at 30/5/2005 12:29 AM:
打極都唔得-.-""""""
無奈........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:aann:

你識唔識入呀,要張2張圖既password 合併。同埋係檢役所做架喎。
作者: 精英大師***    時間: 30/5/2005 01:13 PM

哈哈~可能佢只係打左一張圖!!!哈哈~:aann:
我用呢隻野同我個隻起勁馬女配~
http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/wilsonto_horses/my_photos --- 我隻馬女!!!
一生嬴左 38 場 G1 ~其中17場1係海外 G1 ~
引退時繁殖價格=5億~:ddd:
同育馬者呢隻種馬暫停配左兩隻 2 歲評價都過8000既持續~
SP一定雙圈~STY都會有O~:xxxx:
作者: Javier    時間: 31/5/2005 01:01 AM

QUOTE:
Originally posted by 育馬者傳說 at 30/5/2005 01:06 PM:
你識唔識入呀,要張2張圖既password 合併。同埋係檢役所做架喎。

我知丫...
但......都係唔得-.-""'
作者: Javier    時間: 31/5/2005 01:29 AM

第一幅圖係唔係多左兩行字架.......-.-???
作者: 淇    時間: 31/5/2005 01:42 AM

QUOTE:
Originally posted by Javier at 31/5/2005 01:29 AM:
第一幅圖係唔係多左兩行字架.......-.-???

圖一最右兩行同圖二最左兩行一樣.:wwww:
作者: 精英大師***    時間: 31/5/2005 11:05 AM

小心 d 打~仲隻仲隻睇清楚~:wwww:
作者: 育馬者傳說    時間: 31/5/2005 03:35 PM

QUOTE:
Originally posted by 精英大師*** at 30/5/2005 01:13 PM:
哈哈~可能佢只係打左一張圖!!!哈哈~:aann:
我用呢隻野同我個隻起勁馬女配~
http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/wilsonto_horses/my_photos --- 我隻馬女!!!
一生嬴左 38 場 G1 ~其中17場1係海外 G1  ...

如果你搵d northern dancer 既馬女同佢配仲癲呀。
作者: Javier    時間: 31/5/2005 03:39 PM

QUOTE:
Originally posted by 育馬者傳說 at 31/5/2005 03:35 PM:
如果你搵d northern dancer 既馬女同佢配仲癲呀。

我有一隻@@"""""""""""""""""

試下先.....@@""""""
作者: Javier    時間: 31/5/2005 04:40 PM

我用呢隻野同我隻sp-@,pw-O,sty-@馬女.....
配左隻7100持續
SP@-PW-O,STY@,-ST-O
根性O 氣性@ 體質O   SP 9.5......!!!!-.-""馬仔-.-""""""""""""

同帶來吉利個老母配....配左隻SP@ PWO STYO ST@-.-"""

[ Last edited by Javier on 31/5/2005 at 04:43 PM ]
作者: 育馬者傳說    時間: 31/5/2005 04:48 PM

QUOTE:
Originally posted by Javier at 31/5/2005 04:40 PM:
我用呢隻野同我隻sp-@,pw-O,sty-@馬女.....
配左隻7100持續
SP@-PW-O,STY@,-ST-O
根性O 氣性@ 體質O   SP 9.5......!!!!-.-""馬仔-.-"""""""""" ...

SP 9.5 係好正常,哈哈。因為我呢隻種馬既SP 超晒標。OUTBREED + 順配合S。

如果做順配合時,係1200米果一代用呢隻種馬,唔知會發生D咩事呢。:aaaa::aaaa:
作者: 精英大師***    時間: 31/5/2005 05:22 PM

我用我個隻馬女出左隻8800既持續~:zzzz:
作者: Javier    時間: 31/5/2005 06:12 PM

有一個問題,,,,,!!
點先可以做到佢最勁既時間.....???
定係入左馬房之後.....即睇佢d能力??
作者: 育馬者傳說    時間: 31/5/2005 06:34 PM

QUOTE:
Originally posted by Javier at 31/5/2005 06:12 PM:
有一個問題,,,,,!!
點先可以做到佢最勁既時間.....???
定係入左馬房之後.....即睇佢d能力??

你係唔係想問點check 佢最勁果時?

一般要入馬房操到有氣合評語先check 會比較準

當然要計埋時間差,如在8月,同12月check 都會有不同。

一般何為合格線? sp 計就入馬房後,操二個月達10.7。晚成有例外。晚成只要育成commend 上sp@,多數係9.9或以下。
作者: Javier    時間: 31/5/2005 06:36 PM

QUOTE:
Originally posted by 育馬者傳說 at 31/5/2005 06:34 PM:
你係唔係想問點check 佢最勁果時?

一般要入馬房操到有氣合評語先check 會比較準

當然要計埋時間差,如在8月,同12月check 都會有不同。

一般何為合格線? sp 計就入馬房後,操二個月達10.7。晚成有例外。 ...

明白哂啦...!!
唔該uuu
q
作者: 精英大師***    時間: 31/5/2005 08:36 PM

育馬者...你呢隻種馬配 父系︰northern dancer 既馬女有冇好相性????
作者: 育馬者傳說    時間: 31/5/2005 08:46 PM

QUOTE:
Originally posted by 精英大師*** at 31/5/2005 08:36 PM:
育馬者...你呢隻種馬配 父系︰northern dancer 既馬女有冇好相性????

有。
作者: 精英大師***    時間: 31/5/2005 08:48 PM

thank you ~:aaaa:
作者: Javier    時間: 1/6/2005 04:22 AM

hohohhoh=.=""
用呢隻ワカクモ配左隻8700早熟sp@-pwO-sty@-氣性@-根性@
負xxxx氣O - 知性O

最衰早熟-.-"""""
另外都係用呢隻配出左隻6200持續~跑1600未段用左32.8@@""
O了我咀兒-.-""育馬兄D馬的確係 <<癲>>的-0-""""""""""
作者: 育馬者傳說    時間: 1/6/2005 07:43 AM

ワカクモ係用黎做narsllauh 四頭特殊cross架。
作者: 888    時間: 1/6/2005 07:49 AM

呢隻種馬果然厲害 !

我用呢隻野同我個隻勁馬女配~
生0左隻馬女 5400 / 持續 / speed @ only(9.6)

2歲 - 已鸁了法國馬女草地1000m(g1) - tra最優秀2歲牝馬

3歲 - 暫時鸁了美國肯塔基打比(g1) > 未完

:tttt::xxxx::aaaa:
作者: 精英大師***    時間: 1/6/2005 12:43 PM

我用我d馬女黎配至小都出到7000~有隻仲8800持續~:xxxx:
作者: scorch85    時間: 13/6/2005 04:57 PM

:ttt:想問下育馬者兄又或者其他網友有冇backup張圖?i岩o岩想試下o個陣發現d附件轉左過黎之後會唔見晒....:(
作者: 育馬者傳說    時間: 13/6/2005 06:41 PM

QUOTE:
Originally posted by scorch85 at 13/6/2005 04:57 PM:
:ttt:想問下育馬者兄又或者其他網友有冇backup張圖?i岩o岩想試下o個陣發現d附件轉左過黎之後會唔見晒....:(

作者: 育馬者傳說    時間: 13/6/2005 06:42 PM

QUOTE:
Originally posted by 育馬者傳說 at 13/6/2005 06:41 PM:

作者: scorch85    時間: 13/6/2005 06:59 PM

為左佢而停左響4月1週,唔該晒育馬者兄:ttt:
作者: 1234er    時間: 18/7/2005 02:24 AM

唔明...
作者: 奇异光芒    時間: 20/7/2005 08:05 PM

边有PASS啊?
作者: Galileo    時間: 20/7/2005 08:11 PM

QUOTE:
Originally posted by 奇异光芒 at 20/7/2005 08:05 PM:
ㄕ袈ASS啊?

你起左檢役所就有得入password
作者: 奇异光芒    時間: 21/7/2005 12:53 AM

我系话PASS张图啊.
作者: shareking1234    時間: 13/2/2010 02:21 AM

唔知有無人仲有呢個password呀? 因為我看不到張圖呢. thank you. ^^
作者: 育馬者傳說    時間: 7/12/2011 04:42 PM

呢隻以打比4黎講都唔係咩勁野...4年前我既最後直線收系已經可以達到 SP 8.9 STY 紅星,ST @。不過已經冇乜心機同時間玩,如PS 3 出打6我可能會玩下。

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0