標題: 日本一級賽 -- 秋華賞(京都.草.右.3歲雌馬.2000m) [打印本頁]

作者: taxi2003    時間: 14/10/2009 09:43 PM     標題: 日本一級賽 -- 秋華賞(京都.草.右.3歲雌馬.2000m)

報名馬:
I Am Kamino Mago(愛麗速子) F3 55.0 長濱博之
Iide Ace(特別週) F3 55.0 北出成人
Viva Vodka(夜舞) F3 55.0 勢司和浩
Coup de Grace(白口罩) F3 55.0 栗田博憲
Columbus Circle(白口罩) F3 55.0 小島太
Germinal(愛麗速子) F3 55.0 藤原英昭
Diana Barows(吉兆) F3 55.0 小笠倫弘
Charm Pot(富士奇蹟) F3 55.0 南井克巳
Delicate Piece(白口罩) F3 55.0 鹿戶雄一
Nihonpiro Cat(櫻花會長) F3 55.0 田所秀孝
Hashitte Hoshino(愛麗速子) F3 55.0 手塚貴久
Pearl Shadow(黑船) F3 55.0 手塚貴久
Buena Vista(特別週) F3 55.0 松田博資
Broad Street(愛麗速子) F3 55.0 藤原英昭
Hokuto Grain(愛麗數碼) F3 55.0 高橋祥泰
Mighty Slew(黑船) F3 55.0 大久保洋吉
Mikrokosmos(新宇宙) F3 55.0 角居勝彦
Morganite(愛麗數碼) F3 55.0 音無秀孝
Rhein Dream(特別週) F3 55.0 松永昌博
Red Desire(曼城荼座) F3 55.0 松永幹夫
Roche Noir(黑鷹) F3 55.0 古賀慎明
Wide Sapphire(愛麗速子) F3 55.0 藤原英昭
One Carat(飛霸) F3 55.0 藤岡健一
作者: iamjack    時間: 14/10/2009 09:48 PM

Vista ... 總覺得有隱憂 ...

第一 , 就是鞍上 ...

第二 ... 牠原是部署凱旋門 , 其後改變主意 ... 會否影響了進度 ... ?

:ddd:
作者: ユюユ    時間: 14/10/2009 10:43 PM

Buena Vista贏哂:bbb:
唔駛解釋:eee:
作者: taxi2003    時間: 14/10/2009 10:44 PM

.......:fff: :fff:

輸左都唔駛解釋:fff:
作者: 費蘭度托利斯    時間: 14/10/2009 10:48 PM

仲以為伊神會話BV+RD 死Q :yyy:
作者: yuricylau    時間: 14/10/2009 10:50 PM

Red Desire仲有機會...:jjjj:
作者: yuricylau    時間: 14/10/2009 10:52 PM

QUOTE:
原帖由 iamjack 於 14/10/2009 09:48 PM 發表
Vista ... 總覺得有隱憂 ...

第一 , 就是鞍上 ...

第二 ... 牠原是部署凱旋門 , 其後改變主意 ... 會否影響了進度 ... ?

:ddd:

第三 , 神諭 ... :zzz:
作者: jintinc    時間: 14/10/2009 11:01 PM

Germinal:loveliness: :loveliness:
作者: taxi2003    時間: 14/10/2009 11:08 PM

QUOTE:
原帖由 jintinc 於 14/10/2009 11:01 PM 發表
Germinal:loveliness: :loveliness:

今場都副車拉住過終點:yyy: :yyy:
作者: 費蘭度托利斯    時間: 14/10/2009 11:10 PM

童顏:bbb: :bbb: :bbb: !!!
作者: ユюユ    時間: 14/10/2009 11:37 PM

QUOTE:
原帖由 費蘭度托利斯 於 14/10/2009 10:48 PM 發表
仲以為伊神會話BV+RD 死Q :yyy:

當然
單Q穩陣過穩陣:eee:
作者: 費蘭度托利斯    時間: 14/10/2009 11:37 PM

QUOTE:
原帖由 イルイ 於 14/10/2009 11:37 PM 發表

當然

:gggg::gggg:
作者: jintinc    時間: 14/10/2009 11:38 PM

QUOTE:
原帖由 ユюユ 於 14/10/2009 11:37 PM 發表

當然

Hashitte Hoshino 夠KO你La~:zzz: :zzz:
作者: asiadragon    時間: 15/10/2009 12:48 AM

Iide Ace,Mighty Slew,Charm Pot..三選一

其餘17隻包括:
I Am Kamino Mago
Viva Vodka
Coup de Grace
Germinal
Diana Barows
Delicate Piece
Hashitte Hoshino
Pearl Shadow
Buena Vista
Broad Street
Hokuto Grain
Mikrokosmos
Morganite
Rhein Dream
Red Desire
Wide Sapphire
One Carat
作者: souphen    時間: 15/10/2009 02:13 AM

Board Street 嬴得

夏天過後有明顯進步 , 上次橡樹都唔輸得遠

係橡樹果時都講過呢隻馬係有實力挑戰另外二強既馬

跑到玫瑰錦標仲力壓 Red Desire , 明明比佢早發力過左

一到上斜就反先返半個馬位 , 去到京都佢既置中跑法將會比另外兩強既留後跑法優勝 :gggg:

Coup de Grace 亦都有機會 , 都係玫瑰錦標組

呢隻馬出道至今未甩過獎金 , 上場係極快步速之下竟然上斜時仲有力頂住

可惜後面兩隻馬賺晒步速 , 將佢超越 , 回到京都短直路 ,

佢既跟前跑法係極大優勢 , 馬群拉得夠散夠長既話有可能偷到位置 , 甚至取勝 :loveliness:

畢竟去到京都跟前跑係著數晒 :lll:
作者: asiadragon    時間: 15/10/2009 01:17 PM

出賽馬:

I Am Kamino Mago(愛麗速子) F3 55.0 小牧太 長濱博之
Iide Ace(特別週) F3 55.0 濱中俊 北出成人
Viva Vodka(夜舞) F3 55.0 村田一誠 勢司和浩
Coup de Grace(白口罩) F3 55.0 川田將雅 栗田博憲
Germinal(愛麗速子) F3 55.0 福永祐一 藤原英昭
Diana Barows(吉兆) F3 55.0 角田晃一 小笠倫弘
Delicate Piece(白口罩) F3 55.0 柴田善臣 鹿戶雄一
Hashitte Hoshino(愛麗速子) F3 55.0 松岡正海 手塚貴久
Pearl Shadow(黑船) F3 55.0 三浦皇成 手塚貴久
Buena Vista(特別週) F3 55.0 安藤勝己 松田博資
Broad Street(愛麗速子) F3 55.0 藤田伸二 藤原英昭
Hokuto Grain(愛麗數碼) F3 55.0 田中博康 高橋祥泰
Mikrokosmos(新宇宙) F3 55.0 武豊 角居勝彦
Morganite(愛麗數碼) F3 55.0 秋山真一郎 音無秀孝
Rhein Dream(特別週) F3 55.0 幸英明 松永昌博
Red Desire(曼城荼座) F3 55.0 四位洋文 松永幹夫
Wide Sapphire(愛麗速子) F3 55.0 岩田康誠 藤原英昭
One Carat(飛霸) F3 55.0 藤岡佑介 藤岡健一
作者: asiadragon    時間: 15/10/2009 09:21 PM

Iide Ace 拿到最後一張入場券:tttt: :tttt:
明日排位睇下 Buena Vista 的檔位:fff:
:fff:
作者: asiadragon    時間: 16/10/2009 09:58 AM

排位:

1.      Hokuto Grain(愛麗數碼) F3 55.0 田中博康 高橋祥泰
2.      Pearl Shadow(黑船) F3 55.0 三浦皇成 手塚貴久
3.      Buena Vista(特別週) F3 55.0 安藤勝己 松田博資
4.      Mikrokosmos(新宇宙) F3 55.0 武豊 角居勝彦
5.      Red Desire(曼城荼座) F3 55.0 四位洋文 松永幹夫
6.      Viva Vodka(夜舞) F3 55.0 村田一誠 勢司和浩
7.      Diana Barows(吉兆) F3 55.0 角田晃一 小笠倫弘
8.      Rhein Dream(特別週) F3 55.0 幸英明 松永昌博
9.      Iide Ace(特別週) F3 55.0 濱中俊 北出成人
10.    Coup de Grace(白口罩) F3 55.0 川田將雅 栗田博憲
11.    One Carat(飛霸) F3 55.0 藤岡佑介 藤岡健一
12.    Broad Street(愛麗速子) F3 55.0 藤田伸二 藤原英昭
13.    I Am Kamino Mago(愛麗速子) F3 55.0 小牧太 長濱博之
14.    Germinal(愛麗速子) F3 55.0 福永祐一 藤原英昭
15.    Hashitte Hoshino(愛麗速子) F3 55.0 松岡正海 手塚貴久
16.    Morganite(愛麗數碼) F3 55.0 秋山真一郎 音無秀孝
17.    Wide Sapphire(愛麗速子) F3 55.0 岩田康誠 藤原英昭
18.    Delicate Piece(白口罩) F3 55.0 柴田善臣 鹿戶雄一
作者: taxi2003    時間: 16/10/2009 09:59 AM

3檔點有得輸:tttt:
作者: S.WEEK    時間: 16/10/2009 10:02 AM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 16/10/2009 09:59 AM 發表
3檔點有得輸:tttt:

塞死 + 神之牆
作者: taxi2003    時間: 16/10/2009 10:04 AM

QUOTE:
原帖由 S.WEEK 於 16/10/2009 10:02 AM 發表

塞死 + 神之牆

如果係既安藤伯應該切腹啦:kkkk: :kkkk:
作者: asiadragon    時間: 16/10/2009 10:05 AM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 16/10/2009 10:04 AM 發表

如果係既安藤伯應該切腹啦:kkkk: :kkkk:

你信唔信..
隻馬會留後..:fff::fff:
作者: asiadragon    時間: 16/10/2009 10:07 AM

Morganite..16檔..:ccc: :ccc:

唯有博三甲:ppp: :ppp:
作者: 翼    時間: 16/10/2009 03:40 PM

:ppp: :ppp: 係隔離  檔5差,睇武豐做化
作者: asiadragon    時間: 16/10/2009 03:41 PM

QUOTE:
原帖由 於 16/10/2009 03:40 PM 發表
:ppp: :ppp: 係隔離  檔5差,睇武豐做化

兩隻實力馬中間:fff::fff:
真係睇武豐點發揮:ppp::ppp:
作者: 翼    時間: 16/10/2009 03:43 PM

QUOTE:
原帖由 asiadragon 於 16/10/2009 03:41 PM 發表

兩隻實力馬中間:fff::fff:
真係睇武豐點發揮:ppp::ppp:

:ppp: 武豐 同 4位都應該大家睇住佢
作者: asiadragon    時間: 16/10/2009 03:46 PM

QUOTE:
原帖由 於 16/10/2009 03:43 PM 發表

:ppp: 武豐 同 4位都應該大家睇住佢

如果武豐肯跟前多少..照計京都競馬場利前領..不無機會..
不過武豐會唔會捉後..:ppp::ppp::ppp:
作者: 翼    時間: 16/10/2009 03:48 PM

QUOTE:
原帖由 asiadragon 於 16/10/2009 03:46 PM 發表

如果武豐肯跟前多少..照計京都競馬場利前領..不無機會..
不過武豐會唔會捉後..:ppp::ppp::ppp:

:yyy: :yyy: :yyy: 重賞方面我已經俾叫 武果兩兄弟:sss: :sss:
作者: asiadragon    時間: 16/10/2009 03:54 PM

QUOTE:
原帖由 於 16/10/2009 03:48 PM 發表

:yyy: :yyy: :yyy: 重賞方面我已經俾叫 武果兩兄弟:sss: :sss:

三歲馬畀他兩個玩殘:ooo::ooo:

武豐同你果隻好像格格不入:ddd::ddd:
作者: 翼    時間: 16/10/2009 03:59 PM

QUOTE:
原帖由 asiadragon 於 16/10/2009 03:54 PM 發表

三歲馬畀他兩個玩殘:ooo::ooo:

武豐同你果隻好像格格不入:ddd::ddd:

:lll: 我果隻技止於此ja
作者: asiadragon    時間: 16/10/2009 04:10 PM

QUOTE:
原帖由 於 16/10/2009 03:59 PM 發表

:lll: 我果隻技止於此ja

都唔係呀..只係武豐:ppp:

你都好過我果隻..16檔..幾乎判左死刑:ppp::ppp:
作者: 費蘭度托利斯    時間: 16/10/2009 05:43 PM

15檔:yyy: :yyy:
即係place都唔洗爭:yyy:
作者: 李澤楷    時間: 16/10/2009 05:46 PM

QUOTE:
原帖由 費蘭度托利斯 於 16/10/2009 05:43 PM 發表
15檔:yyy: :yyy:
即係place都唔洗爭:yyy:

唸咒:fff:
作者: tokeihope    時間: 16/10/2009 06:32 PM

買左3連複同3連單各100円
ブエナビスタ、ブロードストリート、レッドディザイア、ハシッテホシーノ
用ブエナビスタ行頭!睇佢應該夠贏牝馬3冠啦~個人覺得佢比スティルインラブ仲勁!
作者: souphen    時間: 16/10/2009 07:24 PM     標題: 步速估計

Viva Vodka 今場有機會打大逃 , Coup de Grace 可能會跟

不過 Pearl Shadow 可能會走上黎一齊搶

跟前馬有 Hokuto Grain

Hashitte Hoshino , Delicate Piece 排外檔 , 可能會切入黎搶前都唔出奇 , 始終留後一定輸硬

One Carat 都可能跟返前 , 始終嬴馬都係跑前面 , I Am Kamino Mago 一樣

Iide Ace , Diana Barows 緊隨其後 , 跟住就係 Board Street , Rhein Dream

之後一堆馬包括 Red Desire , 今次可能會咬住 Board Street 黎跑

Germinal 上場改跑跟前但係效果麻麻 , 今場可能留返後 , 幫手困住後面d馬 :fff:

仲有 Morganite 排外檔 , 應該縮後跑

Wide Sapphire 都係大約呢個位置

留到最後既應該只有 Mikrokosmos 同埋 Buena Vista

總結 , 今場跟前馬比較多 , 就算之前改跑法試留後既馬 , 都有可能跟返前 , 或者搶放

始終都係京都 , 留後唔係咁易追到

馬群可能因此拉得比較快 , 同埋散少少 , 步速預計比較快

中置型馬匹會比較有利

內欄極有機會塞死 , 因為轉完彎前面一堆馬應該都散

必須係轉彎時走出面拎位

最有機會馬匹為  Broad Street , 跑法夠機動 , 出道至今全入頭4名

上場亦證明係快步速下係跑得比較好 , 相反慢步速則一般

接著係 Coup de Grace , 上場賽事證明左佢既韌力十分強

係快步速賽事能夠專注到尾 , 今場雖然有唔少馬跟前

但係應該可以跟住一個 4 - 5位 既中檔位置 , 入直路就要盡早走甩啦 :ppp:

Mikrokosmos 都有相當機會 , 由於步速比較快 , 佢同 Buena Vista 都會留係一個相當後既位置

但係注意 , 要避免過早發力 , 上場佢早過 Board Street 同 Red Desire 發力

但係一到200米已經散晒 , 最後得返個第4 , 佢同 Buena Vista 都係一樣 , 避免過早發力

Buena Vista 上場轉彎跟住中山王踩油 , 結果過極都過唔到 Kingly :rrr:

最後配腳都係揀返熱門

Red Desire

最怕佢既地方係比人困死係內欄 , 不過四位跑馬多數都識走生位 ,

計返實力都係應該揀既

12 為膽 , 首要配腳為 10 , 其他配腳為 3 - 4 - 5
作者: 直布羅山    時間: 17/10/2009 10:48 AM

無聊問下

有冇人會入東京馬場看秋華賞!?:jjjj:
作者: tokeihope    時間: 17/10/2009 06:59 PM

QUOTE:
原帖由 直布羅山 於 17/10/2009 10:48 AM 發表
無聊問下

有冇人會入東京馬場看秋華賞!?:jjjj:

係京都唔係東京bor.......:ddd:
京都太遠去唔到,,下兩星期既天皇賞(秋)就預定入場~~
jc同有馬都應該會去睇~~:eee:
作者: 武豊    時間: 17/10/2009 07:21 PM

Buena Vista最大敵人係自己....個騎師:fff:
作者: 神之子    時間: 17/10/2009 07:30 PM     標題: 回復 #38 武豊 的帖子

最大障礙仲有神@@
作者: lovexjapan08    時間: 17/10/2009 09:02 PM

我好驚安藤勝己又會做傻事,大家都知啦,上次中山連續兩場都係輸條毛,今次再粉碎埋佢的牝馬三冠夢

still in love死左,我真係好想再有隻牝馬三冠王架
作者: 直布羅山    時間: 17/10/2009 10:40 PM

QUOTE:
原帖由 lovexjapan08 於 17/10/2009 09:02 PM 發表
我好驚安藤勝己又會做傻事,大家都知啦,上次中山連續兩場都係輸條毛,今次再粉碎埋佢的牝馬三冠夢

still in love死左,我真係好想再有隻牝馬三冠王架

如果安藤又出左d乜野事...

日本杯真係唔駛預係佢騎了:yyy:
作者: 費蘭度托利斯    時間: 17/10/2009 10:48 PM

broad street 搏得過喎:yyy:
數據支持:yyy:

睇返d低b數據, 5-8號未贏過:yyy: :yyy:
作者: asiadragon    時間: 17/10/2009 10:53 PM

QUOTE:
原帖由 直布羅山 於 17/10/2009 10:40 PM 發表

如果安藤又出左d乜野事...

日本杯真係唔駛預係佢騎了:yyy:

好難講..京都內檔後上好易出事:fff::fff:
作者: taxi2003    時間: 17/10/2009 11:21 PM

1. Hokuto Grain -----2連勝,同呢批馬交手係第1次,未知實力如何,計Agnes Energy蝕之下差d追到佢就未必好高

2. Pearl Shadow ----- 前次放頭輸比Mikrokosmos上次轉跑法補中贏Coup de Grace,個人計埋春季表現3者唔差好多,2檔係好但出閘係關鍵,保險腳

3. Buena Vista ----- 上次雖然形勢原利下比Yamanin Kingly偷襲得手,但前2關所見實力高哂呢批馬,仍係首選

4. Mikrokosmos ----- 上場想封Red Desire但好快自己力弱埋,可見實力係有距離,排正2大熱隔離而跑法相近照計好難夠佢地跑,飛

5. Red Desire ----- 上場被封一下要轉位就失左手,證明佢實力坐正第2但唔係高其他馬好多,難反先3了,但仍係合理選擇

6. Viva Vodka ----- 上場放散埋,今次都有馬會走之下相信都差唔多

7. Diana Barows ----- 上場贏預賽,但計番果場輸佢唔遠既Hauoli對住Morganite輸更遠,水準好一般,揀唔到佢

8. Rhein Dream ----- 上場賺形勢攝上都要輸比Diana Barows,飛埋

9. Iide Ace ----- 幸運出到黎都係陪跑

10. Coup de Grace ----- 上場快步速唔斷有驚喜,一早黎關西操練亦係好事,只係初跑2000長力要考慮,拖

11. One Carat ----- 上場1800都有嫌長感,2000更難看好

12. Broad Street ----- 橡樹跑第4,上場借Red Desire取位唔順贏左,計落2者差距唔係好多,有力一爭

13. I Am Kamino Mago ----- 上次留後欠理想,今次點跑難估,春季果2場級際表現看就不應如此冷,可以一試

14. Germinal ----- 上場塞死當開氣,2場g1都第3證明實力不差,都係要拖埋

15. Hashitte Hoshino ----- 橡樹一場顯示唔夠級數,上場贏既Hokulele水準亦不算高未足以肯定秋季有進步,加上初跑右轉,放棄

16. Morganite ----- 又係2連勝而且對手有g2跑第5既Bombalurina,只係上2次都慳今次16檔難跑,都係唔要

17. Wide Sapphire ----- 上場塞死左,之前就贏Hashitte Hoshino少少,相信都係差唔多,只能望岩田能有出色發揮幫下手

18. Delicate Piece ----- 上場同Viva Vodka互燒下散左,18檔要搶前難免走快左,機會都係唔睇好

3 --- 5 --- 14 , 12 , 10 , 13

保險要 2 , 17

作者: 小野伸二    時間: 17/10/2009 11:30 PM

morganite,證明你係幾咁勁啦~
作者: asiadragon    時間: 17/10/2009 11:58 PM

QUOTE:
原帖由 小野伸二 於 17/10/2009 11:30 PM 發表
morganite,證明你係幾咁勁啦~

你祝福都無所謂.咁的檔位想贏都難:ppp::ppp:
作者: 小野伸二    時間: 17/10/2009 11:59 PM     標題: 回復 #46 asiadragon 的帖子

我唔係祝福佢~~

係希望佢有頭三~
作者: asiadragon    時間: 18/10/2009 12:04 AM

QUOTE:
原帖由 小野伸二 於 17/10/2009 11:59 PM 發表
我唔係祝福佢~~

係希望佢有頭三~

爭第三要睇臨場..因為留得太後..在京都馬場幾乎死硬..
果時強如Bella Rheia 都只係爆到個第四..:ppp:
所以只有望騎師轉彎前發力..否則就好難搞:ppp::ppp:
作者: 直布羅山    時間: 18/10/2009 11:01 AM

有冇軟件可以睇到BS富士 !?
作者: 李澤楷    時間: 18/10/2009 11:43 AM

irui+安藤會點呢:fff:
作者: asiadragon    時間: 18/10/2009 12:31 PM

Red Desire 首選..始終排5檔.易喲走生位..相信四位把握到..只要正常發揮..有機奪得G1
Broad Street..上場都非常輕鬆..外檔..跑法較彈性..只要直路頭在前列位置.有機會偷機
Buena Vista..實力雖然超卓..只係三檔.加上留後跑法.真係好容易塞死..而且京都直路短..難以收復失地..只宜作配
Mikrokosmos..始終有一定級數..而且跑法較主動..應該都可以偷下機
Coup de Grace..川田放頭係有一定保證..小心會放到..:lll:
Morganite..排位相當惡劣..最多爭 Place
作者: S.WEEK    時間: 18/10/2009 12:36 PM

QUOTE:
原帖由 asiadragon 於 18/10/2009 12:04 AM 發表

爭第三要睇臨場..因為留得太後..在京都馬場幾乎死硬..
果時強如Bella Rheia 都只係爆到個第四..:ppp:
所以只有望騎師轉彎前發力..否則就好難搞:ppp::ppp:

根本果年 Bella Rheia 騎果位就發緊夢

對住未來兩匹馬后可以留得後過佢地 :yyy: :yyy:
作者: asiadragon    時間: 18/10/2009 12:39 PM

QUOTE:
原帖由 S.WEEK 於 18/10/2009 12:36 PM 發表

根本果年 Bella Rheia 騎果位就發緊夢

對住未來兩匹馬后可以留得後過佢地 :yyy: :yyy:

京都企圖留後爆一段..京都直路短到傻..豐少:yyy::yyy:

Vodka 就算守中間..都過唔番跟前的 Rain Dance..可況留後:ppp::ppp:
作者: S.WEEK    時間: 18/10/2009 12:45 PM

QUOTE:
原帖由 asiadragon 於 18/10/2009 12:39 PM 發表

京都企圖留後爆一段..京都直路短到傻..豐少:yyy::yyy:

Vodka 就算守中間..都過唔番跟前的 Rain Dance..可況留後:ppp::ppp:

就慘呢場係走內圈,如果走外圈都有得救

Vista 我唔係咁睇好,雖然係超
作者: asiadragon    時間: 18/10/2009 12:49 PM

QUOTE:
原帖由 S.WEEK 於 18/10/2009 12:45 PM 發表

Vista 我唔係咁睇好,雖然係超

點解呢??因為跑法??:ddd::ddd:
作者: S.WEEK    時間: 18/10/2009 12:57 PM

QUOTE:
原帖由 asiadragon 於 18/10/2009 12:49 PM 發表

點解呢??因為跑法??:ddd::ddd:

希望呢場慢步速仲有機會取三冠
作者: 費蘭度托利斯    時間: 18/10/2009 12:59 PM

QUOTE:
原帖由 S.WEEK 於 18/10/2009 12:57 PM 發表

希望呢場慢步速仲有機會取三冠

隻vodka應該會做兔??:fff:
作者: asiadragon    時間: 18/10/2009 01:02 PM

QUOTE:
原帖由 費蘭度托利斯 於 18/10/2009 12:59 PM 發表

隻vodka應該會做兔??:fff:

唔放都無用:yyy::yyy:
今場好多放頭馬..步速我估會快
作者: iamjack    時間: 18/10/2009 01:06 PM

其實 Vista ... 如果今場跟番前小小 ... 守內欄 4 ~ 8 位左右 ... 會否比較安全一點 ... :ddd: :aaaa:
作者: 直布羅山    時間: 18/10/2009 01:06 PM

QUOTE:
原帖由 asiadragon 於 17/10/2009 11:58 PM 發表

你祝福都無所謂.咁的檔位想贏都難:ppp::ppp:

o係後面封住隻vista唔比佢上就得....
作者: sw    時間: 18/10/2009 01:11 PM

QUOTE:
原帖由 iamjack 於 18/10/2009 01:06 PM 發表
其實 Vista ... 如果今場跟番前小小 ... 守內欄 4 ~ 8 位左右 ... 會否比較安全一點 ... :ddd: :aaaa:

呢個位Pearl Shadow霸硬 分分鐘呢個位走甩嘅話Buena Vista就後上不及:eee:
作者: yuricylau    時間: 18/10/2009 01:42 PM

QUOTE:
原帖由 直布羅山 於 18/10/2009 01:06 PM 發表

o係後面封住隻vista唔比佢上就得....

自己友喎...:fff:
封住Red Desire就差唔多:jjjj:
作者: 費蘭度托利斯    時間: 18/10/2009 01:43 PM

今日邊個台有得播
作者: iamjack    時間: 18/10/2009 02:00 PM

QUOTE:
原帖由 費蘭度托利斯 於 18/10/2009 01:43 PM 發表
今日邊個台有得播

fuji :jjjj:
作者: 直布羅山    時間: 18/10/2009 02:02 PM

QUOTE:
原帖由 費蘭度托利斯 於 18/10/2009 01:43 PM 發表
今日邊個台有得播

富士點都會有
作者: taxi2003    時間: 18/10/2009 02:02 PM

好_LAG:ppp: :ppp:
作者: yuricylau    時間: 18/10/2009 02:04 PM

唔見星野嘅...:ggg:
作者: 直布羅山    時間: 18/10/2009 02:04 PM

今日希姐入左京都場  
換左另一個女主持wor :jjjj: :yyy:
作者: iamjack    時間: 18/10/2009 02:04 PM

QUOTE:
原帖由 yuricylau 於 18/10/2009 02:04 PM 發表

係馬場 :jjjj:
作者: yuricylau    時間: 18/10/2009 02:04 PM

QUOTE:
原帖由 直布羅山 於 18/10/2009 02:04 PM 發表
今日希姐入左京都場  
換左另一個女主持wor :jjjj: :yyy:

係喎...有佢隻愛駒:yyy: :yyy:
作者: 直布羅山    時間: 18/10/2009 02:04 PM

QUOTE:
原帖由 yuricylau 於 18/10/2009 02:04 PM 發表

佢今日入左京都馬場:yyy:
作者: iamjack    時間: 18/10/2009 02:08 PM

相較當年DI挑戰尾關 ... 感覺上今日 Vista 挑戰秋華比較牙煙 ... :ddd:
作者: S.WEEK    時間: 18/10/2009 02:10 PM

QUOTE:
原帖由 iamjack 於 18/10/2009 02:08 PM 發表
相較當年DI挑戰尾關 ... 感覺上今日 Vista 挑戰秋華比較牙煙 ... :ddd:

如果外圈,我一定買哂落佢身上

今日擔心硬
作者: lovexjapan08    時間: 18/10/2009 02:10 PM

kbs京都都有病,播播下馬連秋華都播走去賣商店廣告,真係服左佢
睇green channel睇得東京賽事,京都剩係回帶,播得一兩場

富士剩係播得G1,不過算數把啦,有得睇仲想點先
作者: iamjack    時間: 18/10/2009 02:10 PM

QUOTE:
原帖由 S.WEEK 於 18/10/2009 02:10 PM 發表

如果外圈,我一定買哂落佢身上

今日擔心硬

依家 1.8 賠 ... 好似有點熱唔透既感覺 ... :ddd:
作者: S.WEEK    時間: 18/10/2009 02:12 PM

QUOTE:
原帖由 iamjack 於 18/10/2009 02:10 PM 發表

依家 1.8 賠 ... 好似有點熱唔透既感覺 ... :ddd:

好難嫁,佢場場嬴少少

DI 係 ko 完勝 :jjjj:
作者: 李澤楷    時間: 18/10/2009 02:15 PM

如果大波亞希贏馬會唔會為觀眾有所賞賜:fff:
作者: yuricylau    時間: 18/10/2009 02:15 PM

QUOTE:
原帖由 iamjack 於 18/10/2009 02:10 PM 發表

而家已經算好:ddd: :ddd:
尋晚睇有成兩倍幾真係嚇一跳:ddd:
作者: taxi2003    時間: 18/10/2009 02:19 PM

唔止1個博冷:fff: :fff:
作者: S.WEEK    時間: 18/10/2009 02:20 PM

個個都好夠薑 :fff: :fff:  本命都唔係 Vista
作者: 直布羅山    時間: 18/10/2009 02:20 PM

細江在玩嗎!?
揀D咁o既馬:yyy:
作者: hayeschan    時間: 18/10/2009 02:22 PM

Fuji 好似唔係播緊Horse...影住條bridge 唔知做咩...
作者: scorch85    時間: 18/10/2009 02:23 PM

今場唔賭真錢,賭本留返響下星期玩大d.......:zzz:
作者: lovexjapan08    時間: 18/10/2009 02:23 PM

而家唔係廣告咩
作者: yuricylau    時間: 18/10/2009 02:23 PM

QUOTE:
原帖由 直布羅山 於 18/10/2009 02:20 PM 發表
細江在玩嗎!?
揀D咁o既馬:yyy:

佢揀咩??:yyy:
作者: 直布羅山    時間: 18/10/2009 02:24 PM

QUOTE:
原帖由 hayeschan 於 18/10/2009 02:22 PM 發表
Fuji 好似唔係播緊Horse...影住條bridge 唔知做咩...

你咁樣即係睇唔到:jjjj:
作者: hayeschan    時間: 18/10/2009 02:24 PM     標題: 回復 #84 lovexjapan08 的帖子

你睇到咩? 我用tvant 睇到條bridge only..
作者: 直布羅山    時間: 18/10/2009 02:24 PM

QUOTE:
原帖由 yuricylau 於 18/10/2009 02:23 PM 發表

佢揀咩??:yyy:

13號泥地馬都夠膽揀:jjjj:
作者: taxi2003    時間: 18/10/2009 02:25 PM

QUOTE:
原帖由 直布羅山 於 18/10/2009 02:24 PM 發表

13號泥地馬都夠膽揀:jjjj:

我有拖埋,心魔馬:yyy: :yyy:
作者: taxi2003    時間: 18/10/2009 02:25 PM

RED DESIRE跌磅WOR:fff: :fff:
作者: lovexjapan08    時間: 18/10/2009 02:26 PM

富士而家本馬場入場,但係用ustream 睇green channel竟然係隧道口
delay 到離哂大譜
作者: 直布羅山    時間: 18/10/2009 02:27 PM

QUOTE:
原帖由 hayeschan 於 18/10/2009 02:24 PM 發表
你睇到咩? 我用tvant 睇到條bridge only..

都話換
Don't use tvant
作者: hayeschan    時間: 18/10/2009 02:28 PM

ustream 都幾好
作者: 費蘭度托利斯    時間: 18/10/2009 02:29 PM

tvants 剩係睇過2000堅尼:yyy:
作者: lovexjapan08    時間: 18/10/2009 02:29 PM

但係播得東京,京都除左大賽就全部vtr
作者: hayeschan    時間: 18/10/2009 02:31 PM

點解播緊東京ga...
作者: lovexjapan08    時間: 18/10/2009 02:32 PM

ustream直頭delay得好勁,而家仲係播秋華賞

東京有級際賽播緊
作者: scorch85    時間: 18/10/2009 02:32 PM

QUOTE:
原帖由 hayeschan 於 18/10/2009 02:31 PM 發表
點解播緊東京ga...

日本幾個場係隔10分鐘咁跑,秋華賞仲有大約10分鐘先至正式開跑
作者: 直布羅山    時間: 18/10/2009 02:32 PM

QUOTE:
原帖由 hayeschan 於 18/10/2009 02:31 PM 發表
點解播緊東京ga...

因為東京呢場跑先
作者: hayeschan    時間: 18/10/2009 02:33 PM

哦...delay 左幾耐?
作者: hayeschan    時間: 18/10/2009 02:34 PM

仲有點睇會唔delay ?
作者: lovexjapan08    時間: 18/10/2009 02:34 PM

keyhole都跑完,但係ustream已經岩岩先跑完
作者: 費蘭度托利斯    時間: 18/10/2009 02:34 PM

QUOTE:
原帖由 hayeschan 於 18/10/2009 02:34 PM 發表
仲有點睇會唔delay ?

睇現場
作者: dennis2299    時間: 18/10/2009 02:35 PM

有冇直播網址:ppp:
作者: taxi2003    時間: 18/10/2009 02:37 PM

:loveliness: :loveliness:
作者: 費蘭度托利斯    時間: 18/10/2009 02:37 PM

super lag:rrr:
作者: yuricylau    時間: 18/10/2009 02:38 PM

突然好lag...:aaaaaa:
作者: 直布羅山    時間: 18/10/2009 02:39 PM

個十番bet表唔見星野o既
:yyy:
作者: lovexjapan08    時間: 18/10/2009 02:39 PM

ustream有女女睇
作者: taxi2003    時間: 18/10/2009 02:39 PM

QUOTE:
原帖由 lovexjapan08 於 18/10/2009 02:39 PM 發表
ustream有女女睇

??:fff: :fff:
作者: Akechi_Yau    時間: 18/10/2009 02:40 PM

QUOTE:
原帖由 直布羅山 於 18/10/2009 02:39 PM 發表
個十番bet表唔見星野o既

表現回落..
冇飛就正常..
有飛就有唔妥架啦..
作者: taxi2003    時間: 18/10/2009 02:40 PM

奏樂:gggg: :gggg:
作者: asiadragon    時間: 18/10/2009 02:41 PM

入閘
作者: 李澤楷    時間: 18/10/2009 02:41 PM

支持大波亞希:zzz:
作者: lovexjapan08    時間: 18/10/2009 02:41 PM

無埋畫面睇,keyhole
作者: taxi2003    時間: 18/10/2009 02:42 PM

QUOTE:
原帖由 lovexjapan08 於 18/10/2009 02:41 PM 發表
無埋畫面睇,keyhole

係:ooo: :ooo:
作者: asiadragon    時間: 18/10/2009 02:42 PM

Vodka ,         Wide Sapphire 放

Vista 守8,9位
作者: Akechi_Yau    時間: 18/10/2009 02:42 PM

keyhole順番d..
作者: taxi2003    時間: 18/10/2009 02:42 PM

3跟死隻5:fff:

HOSHINO留最後:fff: :fff:
作者: lovexjapan08    時間: 18/10/2009 02:42 PM

跑到剩八百,gc先入緊
作者: 您睇我唔到    時間: 18/10/2009 02:43 PM

用ma288睇好順:yyy: 頭場睇到而家
作者: Akechi_Yau    時間: 18/10/2009 02:43 PM

3-5-12
作者: yuricylau    時間: 18/10/2009 02:43 PM

:ddd: :ddd: :ddd:
作者: lovexjapan08    時間: 18/10/2009 02:43 PM

安藤你又黎多獲
作者: taxi2003    時間: 18/10/2009 02:43 PM

影相
作者: scorch85    時間: 18/10/2009 02:43 PM

Vista同Desire又要影相!!!
作者: iamjack    時間: 18/10/2009 02:43 PM

Red 好似偷到 :ccc:
作者: antony_fai    時間: 18/10/2009 02:43 PM

5 - 3?:fff:
作者: asiadragon    時間: 18/10/2009 02:43 PM

三隻大熱 1-3名

Coup de Grace 4th
作者: hayeschan    時間: 18/10/2009 02:43 PM

shit...差d..
作者: S.WEEK    時間: 18/10/2009 02:43 PM

好難睇
作者: poiuy    時間: 18/10/2009 02:44 PM

pk都得啦
作者: dennis2299    時間: 18/10/2009 02:44 PM

red偷唔偷到:eee:
作者: souphen    時間: 18/10/2009 02:44 PM

又係佢兩隻影

Board Street 拎唔到位出 , 轉彎仲要抽起成隻馬都第三

10號第4
作者: taxi2003    時間: 18/10/2009 02:44 PM

RED要贏呀:lll: :lll:
作者: Akechi_Yau    時間: 18/10/2009 02:44 PM

5-3-12
偷埋~~:eee:
有條線清楚好多
作者: yuricylau    時間: 18/10/2009 02:44 PM

好似偷到:eee:
作者: asiadragon    時間: 18/10/2009 02:44 PM

審議..慢慢影啦
作者: souphen    時間: 18/10/2009 02:44 PM

無lu 應該5號嬴
作者: lovexjapan08    時間: 18/10/2009 02:44 PM

QUOTE:
原帖由 您睇我唔到 於 18/10/2009 02:43 PM 發表
用ma288睇好順:yyy: 頭場睇到而家

真係好順
作者: antony_fai    時間: 18/10/2009 02:44 PM

影相 5 號win wor好似
作者: poiuy    時間: 18/10/2009 02:44 PM

預備更新?
作者: 馬俠    時間: 18/10/2009 02:44 PM

安滕伯影相輸9成
作者: S.WEEK    時間: 18/10/2009 02:45 PM

:gggg: :gggg: :gggg:  終於偷到

好感動 :zzzzzzzzz: :zzzzzzzzz:
作者: dennis2299    時間: 18/10/2009 02:45 PM

又係伊神:eee:
作者: souphen    時間: 18/10/2009 02:45 PM

嘩 最後彎位有審議

會唔會係3號阻12號 :fff:
作者: iamjack    時間: 18/10/2009 02:45 PM

隻 vista 個頭側左 ... 但 ... 平心而論 ... 今次個內檔真係害左佢 ... :ooo:
作者: taxi2003    時間: 18/10/2009 02:45 PM

審議隻12受阻??
作者: yuricylau    時間: 18/10/2009 02:45 PM

四位好_high:iiii:
作者: 馬俠    時間: 18/10/2009 02:45 PM

又無3冠馬女
作者: 您睇我唔到    時間: 18/10/2009 02:46 PM

好似差d,轉灣,直路都被box左陣:eee:
作者: asiadragon    時間: 18/10/2009 02:47 PM

Mikrokosmos 第五
作者: iamjack    時間: 18/10/2009 02:47 PM

vista 如果無3冠 ... 不如直接去JC好過 ... 東京條直路夠長 ... :ddd:
作者: Akechi_Yau    時間: 18/10/2009 02:47 PM

QUOTE:
原帖由 dennis2299 於 18/10/2009 02:45 PM 發表
又係伊神:eee:

頭先都想話伊神d神力又恢復番..
叫大家睇路..
可惜..
作者: S.WEEK    時間: 18/10/2009 02:47 PM

QUOTE:
原帖由 您睇我唔到 於 18/10/2009 02:46 PM 發表
好似差d,轉灣,直路都被box左陣:eee:

佢係一定要等 Red 走左先出到個位
作者: taxi2003    時間: 18/10/2009 02:47 PM

5贏:gggg: :gggg:
作者: taxi2003    時間: 18/10/2009 02:48 PM

終於唔駛做2奶啦:zzzzzzzzz: :zzzzzzzzz:
作者: scorch85    時間: 18/10/2009 02:48 PM

強如Vista都終於要俾安藤叔+神牆KO了:zzzzzzzzz:
作者: S.WEEK    時間: 18/10/2009 02:48 PM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 18/10/2009 02:47 PM 發表
5贏:gggg: :gggg:

:zzzzzzzzz: :zzzzzzzzz:  感動,四位偷咁多次終於偷到
作者: souphen    時間: 18/10/2009 02:48 PM

3大熱門都走晒死位等

結果排最前果隻就返黎先 :loveliness:

安藤叔技不如人啦

四位明引你入死位 , 竟然中計 :yyy:
作者: yuricylau    時間: 18/10/2009 02:48 PM

RD乜仇都報晒:eee:
作者: taxi2003    時間: 18/10/2009 02:48 PM

QUOTE:
原帖由 scorch85 於 18/10/2009 02:48 PM 發表
強如Vista都終於要俾安藤叔+神牆KO了:zzzzzzzzz:

影相例輸:fff: :fff:
作者: Akechi_Yau    時間: 18/10/2009 02:49 PM

QUOTE:
原帖由 iamjack 於 18/10/2009 02:47 PM 發表
vista 如果無3冠 ... 不如直接去JC好過 ... 東京條直路夠長 ... :ddd:

或者伊女囉..跑多200+長直路..
作者: 您睇我唔到    時間: 18/10/2009 02:49 PM

QUOTE:
原帖由 S.WEEK 於 18/10/2009 02:47 PM 發表

佢係一定要等 Red 走左先出到個位

但其實直路好似搵到位時,想上就俾佢沖上黎,封一封
作者: iamjack    時間: 18/10/2009 02:49 PM

個人的 ... 作為一早希望 Vista 棄 凱旋門 而挑戰 三冠 ... 看到今日的賽果 ... 真的頗失望 ... :sss:
作者: 李澤楷    時間: 18/10/2009 02:50 PM

四位無左伏特加+天空深處+桂冠戰士之後總算搵番隻G1馬:fff:
作者: Akechi_Yau    時間: 18/10/2009 02:50 PM

松永幹夫唔係隻buena係度已經執多兩場GI..
作者: dennis2299    時間: 18/10/2009 02:50 PM

QUOTE:
原帖由 S.WEEK 於 18/10/2009 02:48 PM 發表

:zzzzzzzzz: :zzzzzzzzz:  感動,四位偷咁多次終於偷到

3次都輸少少:ppp:
作者: asiadragon    時間: 18/10/2009 02:51 PM

四位明偷你機:lll:
作者: yuricylau    時間: 18/10/2009 02:51 PM

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 18/10/2009 02:50 PM 發表
四位無左伏特加+天空深處+桂冠戰士之後總算搵番隻G1馬:fff:

佢騎呢隻真係抵讚:gggg: :gggg:
作者: 李澤楷    時間: 18/10/2009 02:51 PM

QUOTE:
原帖由 Akechi_Yau 於 18/10/2009 02:49 PM 發表

出年應該仲會跑掛,咪試下安田囉:fff:
作者: S.WEEK    時間: 18/10/2009 02:51 PM

QUOTE:
原帖由 Akechi_Yau 於 18/10/2009 02:49 PM 發表

明輸內圈呢  ~~ 呢場不過安藤無頭兩次咁托大
作者: souphen    時間: 18/10/2009 02:51 PM

仲審緊 :fff:

唔通真係12告3 :fff: ?
作者: Akechi_Yau    時間: 18/10/2009 02:52 PM

QUOTE:
原帖由 souphen 於 18/10/2009 02:51 PM 發表
仲審緊 :fff:

唔通真係12告3 :fff: ?

告D咩?
作者: souphen    時間: 18/10/2009 02:53 PM

QUOTE:
原帖由 Akechi_Yau 於 18/10/2009 02:52 PM 發表

告D咩?

轉到一半 , 12走左去3號外面搵位

跟住就成隻抽起左 , 起碼唔見左成個馬位 :ooo:
作者: lovexjapan08    時間: 18/10/2009 02:54 PM

富士台陣間播菊花賞預告
作者: 李澤楷    時間: 18/10/2009 02:55 PM

QUOTE:
原帖由 souphen 於 18/10/2009 02:53 PM 發表

if告甩,伊伊又可以威震東瀛:fff:
作者: taxi2003    時間: 18/10/2009 02:55 PM

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 18/10/2009 02:55 PM 發表

咁連死Q都冇埋:yyy: :yyy:
作者: yuricylau    時間: 18/10/2009 02:56 PM

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 18/10/2009 02:55 PM 發表

死Q變QP:fff:
作者: Akechi_Yau    時間: 18/10/2009 02:56 PM

QUOTE:

莫非再升lv??
神力會影響第3者..
作者: dennis2299    時間: 18/10/2009 02:57 PM

QUOTE:
原帖由 souphen 於 18/10/2009 02:53 PM 發表

而家12輸比隻3幾多個馬位:ooo:
作者: poiuy    時間: 18/10/2009 02:57 PM

QUOTE:
原帖由 Akechi_Yau 於 18/10/2009 02:56 PM 發表

莫非再升lv??
神力會影響第3者..

都唔係第一獲
作者: souphen    時間: 18/10/2009 02:57 PM

QUOTE:
原帖由 dennis2299 於 18/10/2009 02:57 PM 發表

1 1/4

但係日本唔係計馬位 , 阻到就一定排係被阻馬後面
作者: asiadragon    時間: 18/10/2009 02:58 PM

QUOTE:
原帖由 dennis2299 於 18/10/2009 02:57 PM 發表

好像個幾馬位:ppp::ppp:
作者: taxi2003    時間: 18/10/2009 02:58 PM

QUOTE:
原帖由 poiuy 於 18/10/2009 02:57 PM 發表

都唔係第一獲

川上公主果次:yyy: :yyy:
作者: scorch85    時間: 18/10/2009 02:58 PM

Vista審咁耐,唔通........:fff:

有日本frd重槌一萬yen用vista做wq膽,依家超級低落:ooo:
作者: lovexjapan08    時間: 18/10/2009 02:58 PM

安狗次次都係咁,離哂譜
作者: dennis2299    時間: 18/10/2009 02:59 PM

QUOTE:
原帖由 souphen 於 18/10/2009 02:57 PM 發表

1 1/4

但係日本唔係計馬位 , 阻到就一定排係被阻馬後面

咁即係甩硬都得:ppp:
作者: asiadragon    時間: 18/10/2009 03:00 PM

告甩..Broad Street 第2..Vista 第三
作者: 您睇我唔到    時間: 18/10/2009 03:00 PM

安哥返去跑地方吧:yyy:
作者: Akechi_Yau    時間: 18/10/2009 03:01 PM

如果甩埋..
我剩係中剩d位置q咋喎..
作者: dennis2299    時間: 18/10/2009 03:01 PM

QUOTE:
原帖由 asiadragon 於 18/10/2009 03:00 PM 發表
告甩..Broad Street 第2..Vista 第三

神牆咁勁既:eee:
作者: yuricylau    時間: 18/10/2009 03:01 PM

神啊:iiiii: :iiiii: :iiiii: :iiiii: :iiiii:
作者: Akechi_Yau    時間: 18/10/2009 03:01 PM

:iiiii: :iiiii: :iiiii:
作者: asiadragon    時間: 18/10/2009 03:01 PM

QUOTE:
原帖由 Akechi_Yau 於 18/10/2009 03:01 PM 發表
如果甩埋..
我剩係中剩d位置q咋喎..

確定左..係甩左:tttt::tttt:
作者: souphen    時間: 18/10/2009 03:01 PM

伊神多謝你 :iiiii:

等我中多條連嬴位 :lll:
作者: taxi2003    時間: 18/10/2009 03:01 PM

IRUI:iiiii: :iiiii:

我20M Q冇埋:zzzzzzzzz: :zzzzzzzzz: :zzzzzzzzz:
作者: taxi2003    時間: 18/10/2009 03:01 PM

QUOTE:
原帖由 souphen 於 18/10/2009 03:01 PM 發表

佢打甩左我條死Q:xxx: :xxx:
作者: dennis2299    時間: 18/10/2009 03:02 PM

QUOTE:
原帖由 souphen 於 18/10/2009 03:01 PM 發表

條連嬴好分左:eee:
作者: souphen    時間: 18/10/2009 03:02 PM

告咁耐搞到JRA依家塞車 :yyy: :yyy:
作者: Akechi_Yau    時間: 18/10/2009 03:02 PM

神力再上巔峰..:iiiii:
作者: souphen    時間: 18/10/2009 03:02 PM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 18/10/2009 03:01 PM 發表

:ppp:  神力無計 :fff:
作者: scorch85    時間: 18/10/2009 03:03 PM

伊神既神蹟如果傳到其他國家,真係話唔埋有d大馬主會take action......:lll:
作者: Akechi_Yau    時間: 18/10/2009 03:03 PM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 18/10/2009 03:01 PM 發表

我都係..伊神真係..
作者: taxi2003    時間: 18/10/2009 03:03 PM

四位:其實我贏_硬,反正你過埋我都係冇_用:yyy: :yyy:
作者: taxi2003    時間: 18/10/2009 03:04 PM

QUOTE:
原帖由 scorch85 於 18/10/2009 03:03 PM 發表
伊神既神蹟如果傳到其他國家,真係話唔埋有d大馬主會take action......:lll:

佢得罪哂BALLYDOLE 同吉田家族:fff: :fff:
作者: Akechi_Yau    時間: 18/10/2009 03:04 PM

安藤..
賠了亞軍又停賽..
作者: souphen    時間: 18/10/2009 03:05 PM

Jra 塞到上唔到 :yyy: :yyy:

安藤叔應該比萬人圍插當中 :fff:
作者: Akechi_Yau    時間: 18/10/2009 03:05 PM

QUOTE:
原帖由 souphen 於 18/10/2009 03:05 PM 發表
Jra 塞到上唔到 :yyy: :yyy:

安藤叔應該比萬人圍插當中 :fff:

2ch知天下事..
作者: 李澤楷    時間: 18/10/2009 03:06 PM

QUOTE:
原帖由 scorch85 於 18/10/2009 03:03 PM 發表

他真心支持車路士,拿度:fff: .
可能艾巴莫域治都開始郁手:fff:
作者: 您睇我唔到    時間: 18/10/2009 03:06 PM

咁仲黎唔黎香港:fff:
作者: souphen    時間: 18/10/2009 03:07 PM

QUOTE:
原帖由 Akechi_Yau 於 18/10/2009 03:05 PM 發表

2ch知天下事..

安藤叔會唔會係收到order , 要輸馬 :fff:  ?
作者: taxi2003    時間: 18/10/2009 03:08 PM

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 18/10/2009 03:06 PM 發表

他真心支持車路士,拿度:fff: .
可能艾巴莫域治都開始郁手:fff:

廢SIR既大恩人:rrr: :rrr:
作者: Akechi_Yau    時間: 18/10/2009 03:08 PM

259 :名無しさん@実況で競馬板アウト:2009/10/18(日) 16:06:15 ID:ROg9sAKX0
死ね!!!アンカツ!!!

:eee:
作者: kururu    時間: 18/10/2009 03:09 PM

你地見過日本仔係2ch blog之類傳過地產佬嘅戰績咩:eee:
作者: asiadragon    時間: 18/10/2009 03:09 PM

時間..1:58.2:tttt:
作者: yuricylau    時間: 18/10/2009 03:10 PM

JRA仲塞緊:yyy:
作者: kururu    時間: 18/10/2009 03:10 PM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 18/10/2009 03:08 PM 發表

有佢係度就真係中共万歲:rrr::rrr::rrr:
作者: scorch85    時間: 18/10/2009 03:10 PM

其實今仗安藤叔走位已經好過之前,求勝心切過度犯左大錯,不過真係受唔知d咩神影響(?:lll: ),冇左個種氣勢響到

如果用返頭兩關跑法既話,9成9會好似府中牝馬跑第2個隻咁,第時插得仲勁.....:yyy:

只可以講四位騎Desire跑三冠呢三場真係跑到一絕,完全冇任何地方可以批評,加上馬有進步,今仗算係技術性擊倒:jjjjj:

作者: 李澤楷    時間: 18/10/2009 03:11 PM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 18/10/2009 03:08 PM 發表

所以67號波衫留番俾irui:fff:

仲有費達拿由谷底迅速爬上:fff: .
作者: yuricylau    時間: 18/10/2009 03:11 PM

QUOTE:
原帖由 scorch85 於 18/10/2009 03:10 PM 發表
其實今仗安藤叔走位已經好過之前,求勝心切過度犯左大錯,不過真係受唔知d咩神影響(?:lll: )真係冇左個種氣勢響到

如果用返頭兩關跑法既話,9成9會好似府中牝馬跑第2個隻咁,第時插得仲勁.....:yyy:

只可以講 ...

RD好明顯係ADmire Groove...
但BV連Still In Love都做唔到:sss:
作者: souphen    時間: 18/10/2009 03:12 PM

QUOTE:
原帖由 scorch85 於 18/10/2009 03:10 PM 發表
其實今仗安藤叔走位已經好過之前,求勝心切過度犯左大錯,不過真係受唔知d咩神影響(?:lll: )真係冇左個種氣勢響到

只可以講 ...

其實都係一樣比Vista 追 :fff:  一樣都係追咁多 :fff:

只係安藤叔犯錯 , 而四位一路保持好表現 , 終於等到機會 :gggg:

最大進步係Board Street , 由橡樹輸幾個馬位 , 到玫瑰錦標嬴到 Desire

今場嚴重受阻都輸  1 1/4 而已 , 下場伊女真係要睇實 :eee:
作者: taxi2003    時間: 18/10/2009 03:12 PM

QUOTE:
原帖由 yuricylau 於 18/10/2009 03:11 PM 發表

我覺得唔多似....:ppp: :ppp:
作者: souphen    時間: 18/10/2009 03:13 PM

QUOTE:
原帖由 yuricylau 於 18/10/2009 03:11 PM 發表

我覺得 Board Street 有可能係第二隻 Sweep Tosho :fff:
作者: 直布羅山    時間: 18/10/2009 03:14 PM

開始諗...日本杯/伊女....(不過應該係日本杯吧
vista會換邊個上去了 :zzz:
作者: asiadragon    時間: 18/10/2009 03:14 PM

Germinal 6th
One Carat 7th
Hashitte Hoshino 11th
Morganite 12th:ppp: :ppp:
作者: taxi2003    時間: 18/10/2009 03:15 PM

QUOTE:
原帖由 直布羅山 於 18/10/2009 03:14 PM 發表

未必換呢:fff: :fff:
作者: yuricylau    時間: 18/10/2009 03:15 PM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 18/10/2009 03:12 PM 發表

我覺得唔多似....:ppp: :ppp:

純粹覺得有D宿敵feel...一時瑜亮:hhh:
作者: 李澤楷    時間: 18/10/2009 03:15 PM

QUOTE:
原帖由 直布羅山 於 18/10/2009 03:14 PM 發表

蘇銘倫:fff:
作者: taxi2003    時間: 18/10/2009 03:16 PM

QUOTE:
原帖由 yuricylau 於 18/10/2009 03:15 PM 發表

純粹覺得有D宿敵feel...一時瑜亮:hhh:

STILL IN LOVE在我眼中3次都係以弱勝強
當然多得ADMIRE GROOVE3場入面2次犯大錯:ppp: :ppp:
作者: yuricylau    時間: 18/10/2009 03:17 PM

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 18/10/2009 03:15 PM 發表

蘇銘倫:fff:

身元引受馬主     吉田勝己
:fff: :fff:
作者: lovexjapan08    時間: 18/10/2009 03:17 PM

換人分分鐘換柏兆雷都似
作者: scorch85    時間: 18/10/2009 03:17 PM

QUOTE:

Admire Groove本身一開波就自己放棄左爭勝機會:yyy:

印象中日本3冠都係同一對串Q既紀錄,好似一次都冇?:jjj:
作者: asiadragon    時間: 18/10/2009 03:19 PM

QUOTE:
原帖由 yuricylau 於 18/10/2009 03:17 PM 發表

身元引受馬主     吉田勝己
:fff: :fff:

唔搵李慕華?:fff::fff:
作者: souphen    時間: 18/10/2009 03:20 PM

Coup de Grace  如果下場跑福島記念 win硬

但係跑伊女 , 最多都係腳 :ppp:
作者: asiadragon    時間: 18/10/2009 03:23 PM

Morganite 跑得真係差..轉彎居然在包尾:rrr: :rrr:
作者: lovexjapan08    時間: 18/10/2009 03:23 PM

京都舉牌妹:eee: :eee: :eee: :eee:
作者: iamjack    時間: 18/10/2009 03:23 PM

QUOTE:

其實不止伊神 ... 就算日本方面也有不少"逆神" , 在2ch就已經有一位 (コーツィ) :jjjj:
作者: lovexjapan08    時間: 18/10/2009 03:26 PM

green channel做得唔比富士,kbs差,富士直頭完左,研訊都唔播
雖然有delay
作者: yuricylau    時間: 18/10/2009 03:27 PM

QUOTE:
原帖由 asiadragon 於 18/10/2009 03:23 PM 發表
Morganite 跑得真係差..轉彎居然在包尾:rrr: :rrr:

Bella Rheia事件重現??:yyy:
作者: asiadragon    時間: 18/10/2009 03:28 PM

QUOTE:
原帖由 yuricylau 於 18/10/2009 03:27 PM 發表

Bella Rheia事件重現??:yyy:

轉彎係嚴重失位..:ooo::ooo:

相信隻馬稍後會放牧:tttt:
作者: yuricylau    時間: 18/10/2009 03:30 PM

QUOTE:
原帖由 asiadragon 於 18/10/2009 03:28 PM 發表

轉彎係嚴重失位..:ooo::ooo:

相信隻馬稍後會放牧:tttt:

應該啦:gggg: :gggg:
為左張入場券真係幾傷元氣:ppp:
作者: scorch85    時間: 18/10/2009 03:30 PM

QUOTE:
原帖由 iamjack 於 18/10/2009 03:23 PM 發表

其實不止伊神 ... 就算日本方面也有不少"逆神" , 在2ch就已經有一位 (コーツィ) :jjjj:

我唔信世界上會有第二個神勁得過伊神,咩野職業咩野類別既事件都可以發功成功:zzz:
作者: scorch85    時間: 18/10/2009 03:31 PM

QUOTE:
原帖由 lovexjapan08 於 18/10/2009 03:26 PM 發表
green channel做得唔比富士,kbs差,富士直頭完左,研訊都唔播
雖然有delay

green channel係jra既官方cable channel,要收月費先睇得的:jjjj:
作者: asiadragon    時間: 18/10/2009 03:34 PM

玫瑰紀念好有指標性:tttt: :tttt:
作者: 武豊    時間: 18/10/2009 03:35 PM

有片睇了, 轉彎時vista想向外取位, board street成隻抽起...之後衝番上來好勁, 如果唔係受阻應該有得鬥!
作者: 費蘭度托利斯    時間: 18/10/2009 03:37 PM

QUOTE:
原帖由 asiadragon 於 18/10/2009 03:34 PM 發表
玫瑰紀念好有指標性:tttt: :tttt:

跑紫苑S 未win過:tttt:
作者: 神鷹    時間: 18/10/2009 04:15 PM

如果安藤伯贏左而被告甩 神力大幅升"呢"到天人合一:yyy:
作者: lovexjapan08    時間: 18/10/2009 04:30 PM

好想知安狗係唔係停賽
作者: asiadragon    時間: 18/10/2009 05:39 PM

QUOTE:
原帖由 lovexjapan08 於 18/10/2009 04:30 PM 發表
好想知安狗係唔係停賽

停四個賽馬日

作者: asiadragon    時間: 18/10/2009 06:02 PM

作者: Javier    時間: 18/10/2009 06:06 PM

admire系坐騎 全部易配 爽呀:lll: :gggg:
作者: tokeihope    時間: 18/10/2009 06:15 PM

中左3連複收番640円.....:hhh: :sss:
安藤真係唔掂....上兩星期隻ビービーガルダン差1cm都贏唔到,今次仲要整輸埋隻ブエナ....
抵罰佢停啦.....:rrr:
作者: ユюユ    時間: 18/10/2009 11:39 PM

下次隻美景唔___該同我換人:bbb:
我以後都唔__想見到安藤呢條"百佳":bbb: :bbb: :bbb:
作者: 費蘭度托利斯    時間: 18/10/2009 11:42 PM

QUOTE:
原帖由 イルイ 於 18/10/2009 11:39 PM 發表
我以後都唔__想見到安藤呢條"百佳":bbb: :bbb: :bbb:

唔換人都似:eee::eee:
作者: jintinc    時間: 18/10/2009 11:42 PM

QUOTE:
原帖由 ユюユ 於 18/10/2009 11:39 PM 發表

安藤伯again??:fff: :fff:
作者: lovexjapan08    時間: 19/10/2009 12:02 AM

安藤伯下次騎川上公主
作者: sw    時間: 19/10/2009 12:13 AM

以馬論馬.....安藤伯攞位真係好有問題 不過隻馬應該200米內要過倒頭.....

今次比Red Desire頂住 似乎同di一樣麻麻地擅鬥:zzz:
作者: kururu    時間: 19/10/2009 12:40 AM

QUOTE:
原帖由 jintinc 於 18/10/2009 11:42 PM 發表

安藤伯again??:fff: :fff:

即係之後安藤伯會變成逢影相必贏:fff:
作者: sw    時間: 19/10/2009 12:47 AM

QUOTE:
原帖由 kururu 於 18/10/2009 03:09 PM 發表
你地見過日本仔係2ch blog之類傳過地產佬嘅戰績咩:eee:

願聞其詳 有冇link:fff: :fff: :fff:
作者: sw    時間: 19/10/2009 12:48 AM

QUOTE:
原帖由 神鷹 於 18/10/2009 04:15 PM 發表
如果安藤伯贏左而被告甩 神力大幅升"呢"到天人合一:yyy:

咁寧願佢影贏喇:jjjj: :jjjj: :yyy:
作者: 帶來吉利    時間: 19/10/2009 01:00 AM

QUOTE:
原帖由 武豊 於 18/10/2009 03:35 PM 發表
有片睇了, 轉彎時vista想向外取位, board street成隻抽起...之後衝番上來好勁, 如果唔係受阻應該有得鬥!

e家只係影相輸

加上佢鬥落去 唔夠狠:sss:
大有機會 成為 3冠馬后 就咁變第3:llll:
作者: kururu    時間: 19/10/2009 01:48 AM

QUOTE:
原帖由 sw 於 19/10/2009 12:47 AM 發表

願聞其詳 有冇link:fff: :fff: :fff:

我其實係問你地有冇見過:sss:
作者: 直布羅山    時間: 19/10/2009 11:32 AM

安勝夠竟係停
4日定4星期!?
作者: asiadragon    時間: 19/10/2009 11:33 AM

QUOTE:
原帖由 直布羅山 於 19/10/2009 11:32 AM 發表
安勝夠竟係停
4日定4星期!?

四個賽馬日...:yyy:
即係停兩個星期(一個星期有兩個賽馬日)
作者: 直布羅山    時間: 19/10/2009 11:39 AM

QUOTE:
原帖由 asiadragon 於 19/10/2009 11:33 AM 發表

四個賽馬日...:yyy:
即係停兩個星期(一個星期有兩個賽馬日)

ok~:jjjj:
作者: asiadragon    時間: 19/10/2009 11:48 AM

QUOTE:
原帖由 直布羅山 於 19/10/2009 11:39 AM 發表

ok~:jjjj:

換言之天秋,菊花賞他都無份:yyy::yyy::yyy:
作者: taxi2003    時間: 19/10/2009 12:58 PM

QUOTE:
原帖由 asiadragon 於 19/10/2009 11:48 AM 發表

換言之天秋,菊花賞他都無份:yyy::yyy::yyy:

菊花佢冇咩馬主戰開:zzz: :zzz:
作者: asiadragon    時間: 28/10/2009 11:08 AM

賽果:

5.      Red Desire(曼城荼座) F3 55.0 四位洋文 松永幹夫 3.2
12.    Broad Street(愛麗速子) F3 55.0 藤田伸二 藤原英昭 10.3
3.      Buena Vista(特別週) F3 55.0 安藤勝己 松田博資 1.8
10.    Coup de Grace(白口罩) F3 55.0 川田將雅 栗田博憲 29.8
4.      Mikrokosmos(新宇宙) F3 55.0 武豊 角居勝彦 19.3
14.    Germinal(愛麗速子) F3 55.0 福永祐一 藤原英昭 25.8
11.    One Carat(飛霸) F3 55.0 藤岡佑介 藤岡健一 116.1
13.    I Am Kamino Mago(愛麗速子) F3 55.0 小牧太 長濱博之 164.4
8.      Rhein Dream(特別週) F3 55.0 幸英明 松永昌博 70.8
18.    Delicate Piece(白口罩) F3 55.0 柴田善臣 鹿戶雄一 83.0
15.    Hashitte Hoshino(愛麗速子) F3 55.0 松岡正海 手塚貴久 71.6
16.    Morganite(愛麗數碼) F3 55.0 秋山真一郎 音無秀孝 28.1
2.      Pearl Shadow(黑船) F3 55.0 三浦皇成 手塚貴久 60.6
6.      Viva Vodka(夜舞) F3 55.0 村田一誠 勢司和浩 158.6
9.      Iide Ace(特別週) F3 55.0 濱中俊 北出成人 265.4
1.      Hokuto Grain(愛麗數碼) F3 55.0 田中博康 高橋祥泰 57.4
7.      Diana Barows(吉兆) F3 55.0 角田晃一 小笠倫弘 81.1
17.    Wide Sapphire(愛麗速子) F3 55.0 岩田康誠 藤原英昭 43.8

時間 : 1:58.2
1勝2 : 1 1/4 馬位
2勝3 : 2位降着至3位(DQ&P)

由於 Beuna Vista 在四角向外斜行.阻及 Broad Street 的走位.故由第2位降至第3位
作者: asiadragon    時間: 28/10/2009 11:09 AM

Buena Vista 稍後會挑戰伊女..配搭依然係安藤勝己:ppp: :ppp:
作者: jintinc    時間: 28/10/2009 11:13 AM

QUOTE:
原帖由 asiadragon 於 28/10/2009 11:09 AM 發表
Buena Vista 稍後會挑戰伊女..配搭依然係安藤勝己:ppp: :ppp:

irul:iiiii: :iiiii:
果然唔換人:iiiii: :iiiii:
作者: S.WEEK    時間: 28/10/2009 11:32 AM

無得輸呢,跑番外圈

應該話無藉口話追唔到
作者: iamjack    時間: 28/10/2009 02:46 PM

仲諗住 JC 時買 Vista ... 可惜 :yyy:
作者: taxi2003    時間: 7/11/2009 10:32 PM

Red Desire走位一絕下贏,計馬卻唔係全場最高
Broad Street秋季進步最大,唔係受阻其實有機會爭勝
Buena Vista阻到人被貶而已,last追勢完全跟Red Desire唔同級數,以其水準對舊馬馬女夠殺有餘
Coup de Grace今次證明上場唔係撞彩,馬女g3佢既均速力夠用
Mikrokosmos今場跑盡哂係咁多料子,縮埋追一段係最好
Germinal見番真章但蝕位太多
One Carat受阻包尾入直路,最後有追下算幾好,縮程會有作為
I an Kamino Mago始終認為留後唔係最好
Rhein Dream鬥衝下即幔拋甩,唔夠級數
Delicate Piece今場好快入左2疊,輸實力多過排位
Hashitte Hoshino因外檔留後但似乎非合適跑法
Morganite想護駕自己拉出去比位Buena Vista,但中間隔住有其他馬失敗
Pearl Shadow好位冇,唔夠班
Viva Vodka冇慢步速就冇行
Iide Ace, Hokuto Grain實力不足
Diana Barows雖實力不夠,但輸得比預計遠,似乎輸送欠佳
Wide Sapphire想放頭變互燒散埋

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0