標題: 三浦皇成打保齡~ [打印本頁]

作者: 莫問我是誰    時間: 11/1/2010 05:01 PM     標題: 三浦皇成打保齡~

[youtube]Ybf_W3B2MH4[/youtube]

[youtube]7o3WcXLRJWo[/youtube]

作者: 武豊    時間: 11/1/2010 05:31 PM

三浦罰停賽四日

作者: 莫問我是誰    時間: 11/1/2010 05:38 PM

QUOTE:
原帖由 武豊 於 11/1/2010 05:31 PM 發表
三浦罰停賽四日

但係好多日本仔唔係咁睇..入youtube睇留言,好多人都係鬧三浦~

我想知第一隻落馬o個隻係邊位?
作者: jintinc    時間: 11/1/2010 05:45 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 11/1/2010 05:38 PM 發表

但係好多日本仔唔係咁睇..入youtube睇留言,好多人都係鬧三浦~

我想知第一隻落馬o個隻係邊位?

勝浦:llll: :llll:
作者: 神鷹    時間: 11/1/2010 05:49 PM

睇返個審議片段,我覺得三浦又未至於罪大惡極
勝浦個隻轉彎個陣都入往內移左少少,馬前蹄踩到三浦隻馬後蹄而失蹄跌倒
個下動作真係唔算話太大,勝浦個隻跟得比較貼... 但三浦隻馬始終係禍害源頭,騎師有無盡力控制隻馬拉入去就睇得無咁清楚,但好大程度上的確要負上大部份責任,但起碼唔係罪大惡極個種:ppp:
作者: 莫問我是誰    時間: 11/1/2010 06:01 PM

我又咁睇...個勝浦駛唔駛跟得咁鬼貼..o岩o岩三浦隻馬只係輕輕片出少少,就因為勝浦太貼身先出事~~

三浦今次真係無妄之災~~
作者: dennis2299    時間: 11/1/2010 07:10 PM

岩岩睇左條片...

只可以講唔關三浦事 , 隻馬入轉彎就黎入正直路既時候

隻馬自己失失地平衡 , 先至會墮馬

另外勝浦又係傻仔:yyy: 貼到三浦實一實:zzz:

如果佢冇貼到咁實都唔會墮馬啦:yyy:
作者: 櫻花    時間: 11/1/2010 07:16 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 11/1/2010 06:01 PM 發表
我又咁睇...個勝浦駛唔駛跟得咁鬼貼..o岩o岩三浦隻馬只係輕輕片出少少,就因為勝浦太貼身先出事~~

三浦今次真係無妄之災~~

同意  三浦 幾無辜下!
轉緊入直路大彎,真係10隻馬8隻馬都會輕微斜出(我覺得三浦隻馬斜出好輕微),你後面上個隻馬無理由無所預警,根本上就係後面個騎師跟得太貼,要罰嘅應該後面墮馬嘅騎師:uuu:
作者: 小野伸二    時間: 11/1/2010 07:19 PM     標題: 回復 #8 櫻花 的帖子

同埋隻馬唔外閃既都差唔多撞到欄..

係馬都驚撞埋去啦,,中間個騎師自己衝入去三文治位..幫佢唔到..
作者: Wai    時間: 11/1/2010 07:22 PM

人有無事?
作者: Akechi_Yau    時間: 12/1/2010 11:08 PM

http://keiba.yahoo.co.jp/news/20100111-00000241-sph-horse

盛り上がり始めた歓声が一気に悲鳴へと変わる。中山競馬4Rの新馬戦。先頭を走っていた三浦騎乗のノボプロジェクトが、最終コーナーを回る瞬間、左後肢が外側に流れると、2番手から迫っていた勝浦騎乗のフォルメンの右肩に接触。バランスを崩したフォルメンが転倒したのを契機に、直線入り口は“地獄絵図”と化した。

好誇張...:kkk:

又有報導話呢單野令三浦有一個惡夢的成人禮..

作者: 細B    時間: 27/1/2010 12:31 PM

QUOTE:
原帖由 Wai 於 11/1/2010 07:22 PM 發表
人有無事?

勝浦正樹騎手:右大腿部筋挫傷 内田博幸騎手:左尺骨近位骨幹部骨折
蛯名正義騎手:口唇裂傷、背部打撲
後藤浩輝騎手:腹部・腰部打撲 ※11日の騎乗可
柴山雄一騎手:異状なし
中舘英二騎手:顔面挫創、頚椎捻挫
北村宏司騎手:異状なし
松岡正海騎手:口腔内裂傷、左側胸部打撲
小林久晃騎手:異状なし

多數都係瘀傷....係內田博幸較嚴重....睇黎有排都唔出得賽:xxx:
作者: asiadragon    時間: 27/1/2010 12:49 PM

QUOTE:
原帖由 細B 於 27/1/2010 12:31 PM 發表

勝浦正樹騎手:右大腿部筋挫傷 内田博幸騎手:左尺骨近位骨幹部骨折
蛯名正義騎手:口唇裂傷、背部打撲
後藤浩輝騎手:腹部・腰部打撲 ※11日の騎乗可
柴山雄一騎手:異& ...

內田可趕及2月錦標前出賽..預料2月13日可復出
作者: 細B    時間: 27/1/2010 01:06 PM

QUOTE:
原帖由 asiadragon 於 27/1/2010 12:49 PM 發表

內田可趕及2月錦標前出賽..預料2月13日可復出

咁就好啦:loveliness:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0